До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 23 287
  • 709
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Привеееет! Доста весело е в нашата тема днес!  perko
bibi.d, да, това е коластра и е в рамките на нормалното да потича в крайните месеци. И да не те притеснява, че е само от едната. При мен лявата гърда беше по-млеконадойна и даже имаше и визуална разлика между двете докато кърмех по-активно.
Krass и аз утре съм при Димитров. А за очния преглед не е лошо и по-рано да се направи. Аз мисля другата седмица да свърша тази работа и дано всичко да е ОК, че имам определени проблеми с очите.

И да се оплача снощи как изкарах акъла на всички. Сутринта използвах, че малката е с баба си и се отдадох на чистене и домакинстване. Уж не си давах много зор, но явно съм се понатоварила. После следобед отидохме на детски РД и към 7 ч. като ме почнаха едни контракции през 15 мин. Към 9 вече бяха доста болезнени и се наложи да си тръгнем, като без малко мъжът ми да подкара колата към болницата. След като легнах вкъщи нещата се поуспокоиха. Днес се чувствам доста добре, даже си направихме една разходка в зоопарка.  Grinning Май дотук бях с прахосмукачката и мопа.

# 376
*Мирка* и аз като теб се отдадох на чистене тези два дни и се чувствам мноооого зле. Даже ми се повръща. А да кажеш не съм свършила кой знае какво. Толкова неща искам да свърша че просто не ми се мисли. До 10-15 август искам всичко да ми е чисто и подредено. Не че сега живеем в кочина, но все пак ............ Някои неща съм ги придвидила да свършат бабите , като например бърсане на прозорци, пране на пердета , а дедовците ще помагат на мъж ми в разместването на мебелите в спалнята където трябва да поберем креватчето.

beb4o_fb сигурна съм,че ще продължим да си пишем, но няма да сме толкова активни . Аз не се бях замисляла до сега и днес цял ден си припомням как за първи път писах и как си споделяме всичко. Абе момичета не мога да повярвам как се привързах към вас   love001 въпреки че с повечето не се познаваме  Hug . И на мен ще ми липсват тези романи , които пишеме , но пък ще си пишем други неща- кой кога кърми. КОЛКО е наддало бебчето и така...............Септемврийки 2010 ще пишем дълги години  Wink

# 377
Привет и от мен  Simple Smile
Днес бях малко на покупки за бебка  Heart Eyes Купих една хавлийка ,едно одеалце ,една пеленка ,к-т за иписване http://september2010.snimka.bg/baby/pokupki.515100 ,дано да съм ги качила както трябва  Embarassed
К-та за изписване ,обаче ,ми се вижда малко дебеличък  bash Плюшен е ,според вас дали ще е подходящ ?Дали няма да трябва по -тънък?Вашите какви са?Нали не разбирам и купувам каквото ми хареса ,пък после не знам какво ще правя  hahaha
Тази седмица пак ще отида на пазар за още дрешки  Grinning

# 378
А това на снимките ми е корема от преди около месец някъде,може и повече ,не е от сега.После ще се снимам и ще кача мои снимки  Simple Smile

# 379
Асси, зависи как ще се случи времето когато ще те изписват. Септември може да е и 30 градуса, може и 10 да е. Можеш само да приготвиш по-тънко боди с къс ръкав и тънка пелена ако се случи по-топло. Честита количка - много е хубава  Peace
За писането - ще си пишем дори и повече, ще имаме доста време особено първите месеци и много въпроси - за колики, кърмене, захранване...
Между другото сега се сетих - след около месец ще почнем да раждаме, как ще научаваме новините  newsm78. В предната отчетна се бяхме опознали и на живо по градове, имахме разменени телефони и когато някоя роди - веднага пуска смс и новината се съобщава до 1-2 часа в темата. Сега аз никой не познавам лично никоя от варненки  Confused - щяхме да се срещаме уж, пък нещо все не можем да се организираме....
Може би ще е добре да има 2-3 "новинарки", да си пратят номерата на лични за да има на кой да съобщаваме.

# 380
Здравейте тумбачета  Hug
Завърнах се от село и сега не мога да насмогна да ви изчета.
Да попитам мамите с диоптър - от кого трябва да си взема направлението за очен лекар и кога? Някакво по специално изследване ли е?
За температурите и аз съм от повредените. Постоянно ми е горещо. От това мъжо е много доволен /даже пита докторите как да запазим това положение  Mr. Green /, защото аз по принцип си бях "студенокръвно" и само се карахме за т-рата в стаята. Ама сега сме на една вълна.
Сън и мен не ме лови. Малката мадама ми смила вътрешностите  box  то не са лакти, дупета , ритници... Снощи ме събуди в 3 и до 7 сутринта не миряса  morning
vany666, защо реши че си   261uu ? Твоето коремче изобщо не се вижда.  Peace

Както на всички заявих така и пред вас ще кажа. Никога до сега не съм имала толкова пропорционално тяло - колкото напред, толкова назад ,и почти толкова на страни  Mr. Green
...

Знаете ли след 5-6 месеца как ще се смеем на тези си притеснения - изобщо няма да ни пука колко сме били и колко сме в момента, даже има вероятност да ни липсва това време  Mr. Green
Joy hahaha Joy
Това се казва описание. Точно така трябва да подхождаме към нещата - с повече чувство за хумор. Има много тъпи и нетактични хора. Изобщо не им се вързвайте.
Още нещо щях да пиша  newsm78
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
Е нямате насмогване  Wink
Асси, зависи как ще се случи времето когато ще те изписват. Септември може да е и 30 градуса, може и 10 да е. Можеш само да приготвиш по-тънко боди с къс ръкав и тънка пелена ако се случи по-топло. Честита количка - много е хубава  Peace
Peace

# 381
Абе мо мичета все се каня и все забравям.... дайте я тази парола и на мене, че да разгледам малко скорошни смичици  Peace

# 382
Сетих се - щях да питам мамите с опит за козметиката на бебо. От коя марка сте доволни? Какво вземате: сапун, шампоан за коса и тяло, мокри кърпички, пудра и какво още? Има ли разлика между олиото и лосиона? А с кремчетата направо се обърках  #Crazy

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 21:52 от rosi_m5

# 383
rosi_m5 корема съм го прикрила с дрехи иначе е огромен  Crazy А може ли да те питам от къде си купила кошарата на MAG?

# 384
  • София
Роси, аз съм доволна като цяло от продуктите на Себа мед. С тях бяхме в началото още от родилното. После заради атопичната кожа на Ивана минахме на толкова прехвалената Мустела, която обаче не й понесе. Пробвах за кратко Веледата и бях очарована, но пък там цените са доста по-височки.
Иначе сега мисля поне в началото да съм с Веледа - душ-гел, измиващо мляко, сапунче, защитен крем за лицето. За след баня - преварен зехтин, а за дупето - кремчето на Бочко.
Иначе разликата между олиото е лосиона е че олиото е по-мазно и е за зимните месеци, а лосиона е по-лек като субстанция и е за по-топлите месеци. Бебешка пудра вече не се препоръчва.
Мокри кърпи отново в началото не мисля да ползвам. Тогава при смяна на памперса изчиствах дупето с памучни тампони, намокрени с топла водичка.

# 385
Здравейте, прибрах се след дълъг шопинг.
Равносметката - поръчахме креватчето,само че ето това  http://www.dizainbaby.com/bg/ekaterina.php  , но го няма цвета на снимка ( другата седмица ,като пристигне и го сглобим,ще го снимам) . Той е много хубаво лилаво и понеже и стената където ще седи то е лилава и мисля,че ще бъде хубаво. Но да ви се оплаквам купихме го от Вис Виталис ,защото беше по-ефтино ,но за сметка на парите си скъсахме нервите с ужасния персонал. В смисъл- към нас бяха любезни, обаче така си съскаха помежду си, за около час се смениха 4 продавачки да ни обслужват и всяка ни казваше напълно различно от предишната.накрая ни оставиха на момиче, което работеше от вчера там и тя па хал хабер си нямаше за какво иде реч. А то едни неяснотии с тия легла не ти е работа - в каталога едно,но те си имали нови модели и не може да се достави това от каталога Thinking ;  даден един цвят, но той не може да бъде ,а може еди кой си; това фо няма в каталога, но то може,защото видители имаме мостра.  #Cussing out накрая така ме натовариха, изнервиха ме и мен с техните физиономии и съскане помежду си ,едвам се стърпях да не си бия шута, само заради на мъж ми майка му се стърпях да не си тръгна.  много съм недоволна - да не говорим,че нямат климатик и вътре беше като в пещ   ooooh! . Иначе като се качихме на втория етаж за количката- ела да видиш- нищо общо с тези долу , едни симпатични, любезни ,изтърпяха ни ( а ние вече супер нервни)  и в крайни сметка избраха тази - http://www.kasida.bg/giordani-kolichka-ethos-trio-2010-75-573.html
на мен цвета не ми харесва, но не мога повече, предадох се и им казах те да избират ,та в сряда ще ходя да я платя и да я взема.
Минах покрай мойта приятелка и ми даде 3 кашона и 5 чувала с дрехи , одеала( чисто нови) и какви ли не още глупости и сега едвам се влиза в "склада" -стаята,където складирам всичко за бебо и познайте другата седмица ме чака яко пране и сортиране  #Crazy .
УУУУ ,че дълго стана, извинете  Embarassed

# 386
vany666, от м-н Штъркел - Софийския. В Бургас я нямаха.

# 387
vany666, от м-н Штъркел - Софийския. В Бургас я нямаха.
благодаря   bouquet

# 388
Момичета, аз и преди бях споделила каква количка съм харесала, ама беше отдавна, може би още малко от нас бяха на такава вълна Wink За това сега пак ще пусна линка, може някои да му е от полза, като разгледате надолу сайта ще видите безбройните цветови възможности Wink
http://cgi.ebay.co.uk/BARGAIN-QUATTRO-PRAM-BUGGY-TRAVEL-SYSTEM-A … sh=item41502b111c

# 389
Миналата седмица и ние с половинката бяхме малко на пазар, харесахме си количка но решихме че ще я купим чак накрая, иначе се спряхме на тази http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=338 незнам вие какво мислите за нея и има те ли някакви отзиво но за сега това ми хареса най-много.Относно козметиката за бебе съм се спряла на тази http://papa-bebe.com/kozmetika/kozmetika_bebe_bubchen.html , но разбира се живот и здраве ще видим дали ще ни понася добре!

Общи условия

Активация на акаунт