Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога започва да се разширява тазът по време на бременност?
Какво представлява HА млякото и защо е важно за бебетата?
Какви са препоръките за стерилизация на бебешки бутилки и какви са алтернативите на стерилзиацията с пара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога започва да се разширява тазът по време на бременност?
Разширяването на таза по време на бременност обикновено започва през второто тримесечие, което може да предизвика усещане за болка или напрежение в областта на кръста и таза. Това е резултат от подготовката на тялото за раждането, когато тазът трябва да се разшири, за да позволи на бебето да излезе.
-
Какво представлява HА млякото и защо е важно за бебетата?
-
Какви са препоръките за стерилизация на бебешки бутилки и какви са алтернативите на стерилзиацията с пара?
Според някои медицински препоръки стерилзирането на бебешки бутилки вече не е задължително, тъй като съвременните почистващи препарати и съдомиялни машини могат да осигурят достатъчно хигиенично почистване. Въпреки това, някои родители предпочитат да стерилизират бебешките бутилки, за да гарантират безопасността на продуктите за своите бебета. Освен парната стерилзиция, стерилзаторите за микровълнова фурна могат да се използват като рентабилна и ефективна опция за кратък период от време.
-
Какво е препоръчителното ниво на хемоглобин по време на бременност?
-
Какви са различните мнения за ваксините и какви са мнениятата за ваксините във форума?
Май дотук бях с прахосмукачката и мопа.
въпреки че с повечето не се познаваме
. И на мен ще ми липсват тези романи , които пишеме , но пък ще си пишем други неща- кой кога кърми. КОЛКО е наддало бебчето и така...............Септемврийки 2010 ще пишем дълги години 

Купих една хавлийка ,едно одеалце ,една пеленка ,к-т за иписване
Плюшен е ,според вас дали ще е подходящ ?Дали няма да трябва по -тънък?Вашите какви са?Нали не разбирам и купувам каквото ми хареса ,пък после не знам какво ще правя

. В предната отчетна се бяхме опознали и на живо по градове, имахме разменени телефони и когато някоя роди - веднага пуска смс и новината се съобщава до 1-2 часа в темата. Сега аз никой не познавам лично никоя от варненки
то не са лакти, дупета , ритници... Снощи ме събуди в 3 и до 7 сутринта не миряса morning
? Твоето коремче изобщо не се вижда.
А може ли да те питам от къде си купила кошарата на MAG?
; даден един цвят, но той не може да бъде ,а може еди кой си; това фо няма в каталога, но то може,защото видители имаме мостра.
накрая така ме натовариха, изнервиха ме и мен с техните физиономии и съскане помежду си ,едвам се стърпях да не си бия шута, само заради на мъж ми майка му се стърпях да не си тръгна. много съм недоволна - да не говорим,че нямат климатик и вътре беше като в пещ
. Иначе като се качихме на втория етаж за количката- ела да видиш- нищо общо с тези долу , едни симпатични, любезни ,изтърпяха ни ( а ние вече супер нервни) и в крайни сметка избраха тази -