До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 23 288
  • 709
  •   1
Отговори
# 420
  • Eemnes, NL
Дарина -  Heart Eyes
И аз искам паролка - имам да качвам една снимка с коремчето. Стаята на бебка вече е боядисана, има си и перде, сега остава да наместим и малко по малко мебелите и после да изпера и изгладя всичко - но и за това има време. Лека и усмихната седмица на всички. Hug

# 421
Дара  Peace аз лично страшно харесвам всички женски имена от типа  -ара, -ора /Нора, Дора, Зара, Дара, Лора..../ звучат ми хем женствено, хем силно.

# 422
Ember, аз незнам и с на баща и имената колко се връзват ,ама то няма угодия  Mr. Green
 ще бъде - Веселинова Костадинова .
Е, при вас е добре.
Аз исках Дара, ама баща й е Божидар, та комбинацията е... Sick

NKl, аз със сигурност няма да отида. Simple Smile
Представям си какво ти е, мен ме е страх, че само ще гледа и ще се мотае наоколо, а пък какво остава да се състезава.Всичко ще е наред. Peace

# 423
  • Пловдив
Привет дами   bouquet
Току-що се завръщам от деня на отворените врати в "Селена" и вече категорично реших - дойде ли момента - там ще съм Heart Eyes

Вчера разбрах чудесна новина - най-добрата ми приятелка, която е в Испания от 2 години, си идва в четвъртък за 15-20 дни smile3521 newsm53 Направо на знам на кой свят се намирам от щастие smile3501

Сега се подготвям за двудневна екскурзийка - ще се качим на вилата на етървата за малко почивка Sunglasses
Утре вечер или най-късно други ден ще съм отново на линия, до тогава - много усмивки, по-слаби ритници и най-вече - прохладааааа Hug

# 424
gala 9 аз съм за Дара  Peace
bubast аз съм си харесала същото комплектче за изписване само че в жълто  Crazy
Лек и усмихнат ден на всички а аз да нападам хладилника  Mr. Green

# 425
ето един много хубав списък за родилното
http://www.moebebe.com/?id=5, всичко необходимо, без нищо излишно. мога само да добавя и помпа за кърма.

# 426
  • у нас
Дара Peace

# 427
Гале, аз съм почти на същото мнение като Flash Dance.
Най-много ми харесва Дария.

А мен ме тресат нерви... нали трябва да вляза в болница в петък (заради тъпия болничен) и ме е шубе. Никога не съм била в болница. Хем си мисля, че поне ще видя от вътре как е обстановката и няма да ми е непознато, като отида да раждам, хем пак ме притеснява....

# 428
Щица, ако лекарят, който те приема, знае, че си там само проформа, няма да имаш никакъв проблем - както се казва, влизаш и излизаш  Simple Smile Дано не поискат да те преглеждат, ако си с някаква, макар и фиктивна диагноза, друго нмеприятно няма какво да ти се случи  Peace

# 429
Добре момичета, напредваме  Joy довечера пред нотатиус ще бъде изтеглена и голямата награда.

Щица, и аз мисля, че няма от какво да се притесняваш. Да не говорим,че ако лежиш в същата болница ,в която и мислиш да раждаш си е направо далавера да видиш за какво иде реч и да се опознаеш и с персонала - съвсем няма да ти е излишно. Приеми го, че ще си починеш  Wink

# 430
аз също съм пред дилема за името. Много искам да го кръстя и на баща ми и на майка ми, от друга страна и за на мъжо родителите мисля. Пък е супер трудно да си измислиш има свекъра и свекървата са Дарин и Стефанка, майка и татко са Пенка и Камен. И как да измисля име. След дълги размисли измислих Дарая Клара. Само остана и половинката да го одобри напълно. Той се чуди между Дарая Клара и Пресиана(което пак аз измислих, но първото ми звучи по добре и по идентично, не че Пресиана се среща много често). Не смея да кажа на никого от наще да не се почне един разговор........така, че вие сте вторите, които разбират(след мъжо, разбира се)

# 431
  • София
 Hug  bouquet

# 432
  • София
gala9 От тези, които си споменала най-ми харесва Дара.  Peace Друго подобно много нежно име е Дарена. А замисляла ли си се презимето да е без наставка -ова?  newsm78

За пелените и кошчетата за кола - за мен, а и според правилника, бебето е задължително да е в кошче.  PeaceАко ще и за 100 м. да е. Лошите неща стават толкова бързо и неочаквано, че не искам да рискувам. А вече отгоре мятам една пеленка и готово. Иначе лекото повиване (не онова стегнато, с изправени крачета, като пашкул, от едно време), се препоръчва при новородените, защото ги успокоява и даже е едно от петте правила на д-р Карп, за борба с коликите. Ако някой се интересува ето повече инфо за тези правила- http://xedra.wordpress.com/livingwithbaby/5stepsforcolic/

Щица, много неприятно че трябва да лежиш заради болничния, но приеми че ще си на едни по-разширени "отворени врати". Пък и в Токуда все едно ще си на хотел и няма от какво да се притесняваш. Взимай лаптоп и да видиш, че времето ще мине неусетно.  Hug

Днес бях на първи преглед при доктора, при който ще раждам. Всичко с бебчо е наред, тежи 1439 гр. и върви с една седмица напред. Плацентата е задна, околоплодните води са в норма. Прегледа и шийката как е, заради контракциите в събота - и там няма проблеми. Препоръча само да изследвам нивата на магнезия, за да се види дали Магнерота е правилно дозиран.

# 433
ох мислех ,че съм изпуснала наградата, а то още има време . Гласувам с две ръце за Дара.

Аз съм си избрала име ВАНЕСА. тАТКОТО Е БЕЗ ПРЕТЕНЦИИ . Чудех се между Виктория, Ванеса и Ванина. На галено ще и казват Неси.  Wink.      

Кики спи и сега ще отида да се пооптегна при него,че тези бесънни нощи направо ме съсипаха.

чаооооооооооооооооооооооооооооооо

# 434
Sweet Maniche,може ли да споделиш малко повече инфо за визитата в Селена, аз др. седм. съм на преглед и ще поразпитам по-подробно доки как са процедурите, иначе и аз вече клоня основно към Селена.

Общи условия

Активация на акаунт