Все пак, след много мислене и отчитайки задължителните задръствания на 15 септември си мисля...,че оптималния вариант би бил колективно изпращане на Вили и Рая с тати..
Той да остави Вили и да постои малко там с Рая, ако има къде да паркира и..после да отиде с Рая (ако може да отдели повече време..)
Ти и Сами да заведете Йоан - все пак...първи учебен ден за първокласник си е събитите, което няма как да пропуснеш..
После..ако има как да се предвижиш, може да отидеш заедно с Йоан и Сами да посрещнете Рая (и евентуално да се срещнете с Вили..) и..да се приберете всички заедно да се почерпите..
...
Това всичкото ми се вижда мнооого пожелателно във втората си част с посрещането..

..
..
При мен първия учебен ден е организиран с завеждането на Александър до детската градина и след това преборване с трафика за откриването на първия учебен ден на бати, който е в ново училище тази година..( 5 клас в СМГ).
Ангажиран е и тати, който ще закара бати до там и..ще присъства доколкото може..
Но при мен каките са вече големи и са студентки в Германия..
Голямата я изпратих миналия ден - тя почва магистратура, малката ще я посрещаме на15 септември, след тържеството в училище..тя приключва 1курс..( сега стисккаме палци,че е в сесия от една седмица..)
..
Сигурна съм, че ще го измислиш за първия учебен ден..

тедивас , хубава идея за срещичката
Мисля си, че преди 15-ти ще е сложно покрай подготовката за началото на учебната година, но нека кажат и другите..
.
Ще съм ви благодарна за всяка информация. Предварително благодаря

, ама пък не пестят сметаната 
....Браво на каките, да изкарат без проблеми сесията!!!!!
, че ти още бебета гледаш! 
Дано бързо се оправите от всякакави вируси!