МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 32 956
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Мама Цоцоланка, признавам,че чак в такава дилема не съм попадала.  newsm78

Все пак, след много мислене и отчитайки задължителните задръствания на 15 септември си мисля...,че оптималния вариант би бил колективно изпращане на Вили и Рая с тати..
Той да остави Вили и да постои малко там с Рая, ако има къде да паркира и..после да отиде с Рая (ако може да отдели повече време..)
Ти и Сами  да заведете Йоан - все пак...първи учебен ден за първокласник си е събитите, което няма как да пропуснеш..
После..ако има как да се предвижиш, може да отидеш заедно с Йоан и Сами да посрещнете Рая (и евентуално да се срещнете с Вили..) и..да се приберете всички заедно да се почерпите..
...
Това всичкото ми се вижда мнооого пожелателно във втората си част с посрещането.. Thinking
..
..
При мен първия учебен ден е организиран с завеждането на Александър до детската градина и след това преборване с трафика за откриването на първия учебен ден на бати, който е в ново училище тази година..( 5 клас в СМГ).
Ангажиран е и тати, който ще закара бати до там и..ще присъства доколкото може..
Но при мен каките са вече големи и са студентки в Германия..
Голямата я изпратих миналия ден - тя почва магистратура, малката ще я посрещаме на15 септември, след тържеството в училище..тя приключва 1курс..( сега  стисккаме палци,че е в сесия от една седмица..)
..
Сигурна съм, че ще го измислиш за първия учебен ден.. Hug

тедивас , хубава идея за срещичката
Мисля си, че преди 15-ти ще е сложно покрай подготовката за началото на учебната година, но нека кажат и другите..

# 256
Теди, допада ми идеята за среща. Аз мога и преди 15 септември, защото Поли, живот и здраве, от 7-ми е на ясла, а другите с голямо удоволствие ще се отърват за малко от мен.  Mr. Green

Мони, говори ми за ваканциите в Александрово, говори ми.... И моите там минаха, прекрасни спомени имам. Гора, река, красоти .... Ех, чудесни детски години.... Ти все пак от къде точно си?

Цоци, момичетата са ти дали идеи. За съжаление, не можеш да се клонираш и да огрееш навсякъде, но предложението на Теди май най-много се приближава до "огряването навсякъде". Каквото и да решиш, все ще е правилно. Децата ти са големи, умни - ще те разберат. Те отдавна знаят, че при наличието на повече деца в къщи компромисите са неизбежни. Айде, не се кахъри толкова. Нали накрая всичко ще завърши с една страхотна семейна почерпка и всички ще бъдат доволни.  Hug

Щурчо, успех на бати в новото училище. Аз съм завършила СМГ и много се радвам на тези, които отиват там след мен. Имам прекрасни впечатления от училището и досега чувствам, че ми е дало много добър старт.

# 257
Предлагам да се организираме за 27-ми и да се видим и с Мони... Въпреки че за себе си не отговарям - сега при нас е "Ден година храни" (за съжаление не моята), та ще трябва да работя за изхранването на шефа...

За сведение в Липненски има тетрадки малък формат - А5 60/80 л с хубави картинки - 0.30 лв, големите - А4 май бяха по 0.40лв. Скицник 0.30 лв и флумастери (така ли се пише това чудо newsm78) 30 цв. - около 1.50 (не съм купувала, не знам дали са читави).

# 258
  • Варна
Здравейте,мили мамчета
Искам да ви се похваля, че ние с най-малкото ни съкровище сме добре и вече сме в къщи. Ето малко снимки от посрещането ни. http://www.facebook.com/album.php?aid=18622&id=1000007476317 … &l=1de9495c3f.

Честито на anixi. Малката Вяра да е много здрава и послушна  Grinning  bouquet.

П.п. Двете по-големи момчета са братовчеди  Mr. Green.

# 259
Ой, какъв позор! Embarassed Embarassed Embarassed
Темата грейнала от малки слънца, а аз даже и честитка не писах! Embarassed Embarassed Embarassed
Мили, мами Ани и Тони, да са ви живи и здрави рожбите, да ви слушат, да ви греят и да ви поддържат все така млади и красиви!

# 260
Привет!

Подарявам на нуждаещи се дрешки за новородено 0-6м. момиче и момче.
намират се и играчки. От София съм.

Дрешките са разпределени за новите си притежатели. Simple Smile
Периодично ще пиша, ако имам за подаряване.

Съжалявам, че съм така лаконична, но се върнахме всички от море болни от ентеровируса.
Снимчици разни има тук:
http://www.flickr.com/photos/26331149@N03/sets/72157624208732591/

# 261
Цитат
Мони, говори ми за ваканциите в Александрово, говори ми.... И моите там минаха, прекрасни спомени имам. Гора, река, красоти .... Ех, чудесни детски години.... Ти все пак от къде точно си?
Оооо,реката ми беше любимото място Laughing,що риба сме се мъчили да хващаме там Mr. Green
Иначе от Славяни сме...

Цитат
Предлагам да се организираме за 27-ми и да се видим и с Мони... Въпреки че за себе си не отговарям - сега при нас е "Ден година храни" (за съжаление не моята), та ще трябва да работя за изхранването на шефа...

Ще се радвам,ако успея да се включа в срещичката,но не е сигурно,защото само пътя ми е 2 часа,от там ще ходя във "Фемина" за ФМ и после ще видим...зависи с какво ще дойда,ако съм с майка или татко може да измисля нещо....

кукла ,прекрасни деца имаш!

# 262
Аnixi Честита ти рожба миличка Hug
Пожелавам ти да расте здрава, усмихната и щастлива! Бог да ти я пази и благославя!

Тедивас, Пролетна феичке благодаря ви много за милите думи! Феичке пускай спокойно дечицата, нямаме пушка още Grinning
Аntonia изглеждате прекрасно Hug
Мама Цоцоланка трудна дилема и то доста.Идеи нямам за съжаление. Дано нещата се подредят по най-добрия начин!

Майчета имам един въпрос, ако някой може да помогне Rolling Eyes
Децата като се явиха на конкурса се класираха за финала в София. той е на 24ти този месец от 10.00 сутринта. За това трябва да пристигнем предния ден, за да могат да си починат и да се приготвим. Обмисляме и след него да останем още един ден. Та знаете ли някакви евтини места за нощуване със долу-горе добри условия? Много искам нали  Joy Ще съм ви благодарна за всяка информация. Предварително благодаря Hug
Лека вечер мили майчета! Бог да ви дава здраве и радост!

# 263
здравейте!можели и аз да се запиша при вас?Имам 3 деца.Тодор 01.11.2003   Мануела 14.08.2007      Кристияна 31.10.2008   bouquet

# 264
  • София
Добра ви вечер, дами! Завърнах се, кацнах на тази НЕпозната планета и така неистово ми се бяга обратно натам, от където съм дошла, че само чаша горещ шоколад ме спасява. Заповядайте и вие, та да ми правите компания.  Wink

Мдааа, единственият недостатък на крайморския бряг беше, че рядко им се намираше тази напитка (малко са лудите, които съчетават горещия пясък с горещи напитки  Mr. Green, а любимото ми капучино го ръсеха обилно вместо с канела с нес кафе  ooooh!, ама пък не пестят сметаната Laughing)
Та, не съм се адаптирала още и с разфокусиран поглед кацвам, колкото да не вземете да забравите, че съществувам. Blush

Тук е имало хубав бебевалеж, затова ОГРОМНО ЧЕСТИТО НА НАСКОРО РОДИЛИТЕ МНОГОДЕТНИ МАМИНКИ - ДА СА ВИ ЗДРАВИ БЕБЕТАТА - НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ МАКСИМАЛНО!   bouquet  bouquet  bouquet Специални благопожелания за Еми и дъщеричката й - да се възстановят бързо и да имат сили да преодолеят всяко предизвикателство! Praynig Praynig Praynig

До скоро, ще намина пак! Hug

# 265
  • София
То вече деня минал, но да се похваля с пълнолетното ми момче. Не можахме да му спретнем веселба, но готвих вкусотийки за семейството. Нещо не ни се получи откъм настроение, но детето си имаше рожден ден и аз да си кажа, че бавно, но сигурно си остарявам  Sad

# 266
О.....умен Пепи значи е станал вече пълнолетен!!! Честито Теди! Да е жив и здрав, много да ви радва и все с този хъс напред!!!!!! Hug

О...Ванче, не ти завиждам....След отпуска - и то морска - трудно се влиза в ритъм......Сега ще има да мечтаеш и да си духом при него - морето, и да въздишаш тежко, тежко.......Като те удари ежедневието ще копнееш за морски бриз и йодни изпарения.........Добре дошла!  bouquet

Сузи, да се представят децата отлично...Дръж ни в течение на финала!!!!!!!И внимавай...да не се вълнуваш ти повече от тях......

Благодаря за съветите, още умуваме, дано и времето да е с нас.......

Щурчо, каки - студентки в Германия #Crazy....Браво на каките, да изкарат без проблеми сесията!!!!!

Мони и Феята, внимавайте....Да не се окажете освен селски и роднини...Форума е малък! Фейче, вие как сте?

Антония, добре сте си дошли и вие в къщи......Да ви радва малката рожба, много хубави снимки с хубави хора видях.......

Ули, добре дошла и ти! Разказвай и показвай! Колко много хора за посрещане има в темата тези дни.....Пълни къщи = Пълна тема!

Един въпрос от мен - Да знаете някой да продава до 30лв. столче за хранене?

Лека нощ! Сега не ми се ляга, утре няма да ми се става........Нещо не мога да го оправя този сън в последно време.....Дали остарявам?

Честит празник днес - денят на Съединението!

Честит рожден ден и на Зорничка!!!!!!! жива и здрава, умна и красива да расте!!!! Честито, Сладка!  bouquet

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 01:04 от Мама Цоцоланка

# 267
  • София
Оооооо, Пепиии! Joy Здрав, умен, разумен и много успешен във всичко да е младежът!   bouquet
Теди, какви са тия питанки за остаряване Naughty, че ти още бебета гледаш! Laughing Нали знаеш, че скоростта при движение се определя от най-бавния, тоест на колкото ти е най-малкото на толкова си и ти!  Mr. Green

То и аз тая сутрин умозаключих, че е истинско чудо, че саможивляк като мене има три деца и ги е поотгледал...добре, че малката е спокойствието в човешка форма, че идея си нямам как съм издържала до сега...неам нерви вече...може никога да съм нямала...може да ми е критически период....единственият шум, който ми понася и приспива е на разбиващи се в брега вълни Mr. Green...всичко друго ме изморява....лелеее, какви ги дрънкам, я да попоздравя и другата рожденничка.

За прелестната Зори и майка й:

Весел празник и много запаси от топлинка и усмивки! Hug

Пешеходке, видях мънистеното ти постижение! Веднагически мятай схемичката как се прави, че ми даде супер идея за подарък на някои госпожички тука. Wink

Пак се прехласвах по Куклините снимки! Hug Тоя Чико расте опасно чаровен Crazy Дано бързо се оправите от всякакави вируси! Hug Hug Hug

Сузи, нямам идея къде може да отседнете. Успех на конкурса и после да се похвалиш и да покажеш снимки (междудругото къде точно ще се провежда?)

За среща съм насреща! Казвайте кога и къде!

# 268
Здравейте момичета.
Да ви почерпя днес Дани има рожден ден  става на 7години не мога да повярвам че е толкова голям вече той расте а аз остарявам.

Ходихме малко на село и на децата вчера не им се тръгваше ревяха с пълни гарла, че не им се прибира да ходят на градина  и на баща им му се ревеше  като се сети, че всички са почивка а той дежурен. 
Сузи - и аз не мога да ти помогна за хотелите
Момичета да ви попитам някой знаели  дали може да се поръчат онлайн всички помагала за  училище, че да не се мъкнем по улиците в това гадно време.

# 269
Честит Рожден Ден!!!  Hug

..ВиКчЕтО.., това е старият ми аватар и като те видях, подскочих  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт