МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 32 945
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета, прибрахме си щуротиите и купона започва LaughingСега ме чака едно оправяне на багаж ,къпане и т.н за мое учудване малкият е доста спокоен днес явно момчетата наистина са му липсвали.За сега са спокойни окупирали са ТV-то и компа и се климатизират.Да се похваля на големият му се клати зъбче(първото ) и утре ще го заведа да му го извадят.Знаете ли дали се плаща за вадене на зъб или касата го поема?

# 211
Цитат
Мони как върви бременността? За татито- дано като се роди бебенцето да се съберете да живеете заедно 
Ами добре засега,гаденето взе да преминава,но пък все съм гладна...В сряда съм на преглед и вече ще знам повечко подробности.А за татито....дано,ама....
И ние сме в къща,но Бела и Ивон като започнат да играят на двора се чуват чак в другия край на улицата.Те не могат да играят тихо,все тичат,викат....чудо....

# 212
Здравейте момичета, прибрахме си щуротиите и купона започва LaughingСега ме чака едно оправяне на багаж ,къпане и т.н за мое учудване малкият е доста спокоен днес явно момчетата наистина са му липсвали.За сега са спокойни окупирали са ТV-то и компа и се климатизират.Да се похваля на големият му се клати зъбче(първото ) и утре ще го заведа да му го извадят.Знаете ли дали се плаща за вадене на зъб или касата го поема?
Трябва да вземеш здравна книжка за детето,
ние заплатихме потребителската такса-2.40лв,
съветвам те да отидеш на детски стоматолог,отношението е съвсем различно от този при възрастни,предразполага детето,
а като упойка ползват спрей-локално действие,който в случая беше с вкус на банан Simple Smile

# 213
Благодаря за инфото Hug

# 214
Няма защо,дано съм била от помощ Simple Smile

# 215
  • Пловдив
Здравейте момичета,

и ние се завърнахме от много приключения през това лято. Не съм имала време за форум и имам много да чета, а и да разказвам. Ето последното ни Мусаленско приключение:
Реших да опиша го опиша 2 часа след като се прибрахме, най-вече, за да мога да дам едни по-реални часове за придвижване от точка до точка, защото ми омръзна от дезинформацията на хижари и форумски постижения. Поради тези дезинформации нашият преход се превърна в ПРЕ-МНОГО-ХОДЕНЕ!!!

В петък тръгнахме в 16 часа от Боровец с гондолата и пристигнахме на Ястреребец при прекрасно време. Придвижихме се до хижа Мусала с намерение да преспим там.  Наистина няма течаща вода, а и за тоалетни се използват клековете около хижата, за това имахме предложение хижата да се прекръсти на КЛЕКАВИЦА  Laughing Но не мога да отрека красотата през нощта: докато посещавахме клековете се любувахме на прекрасна луна, огромни звезди, свеж въздух и на отсрещните хълмове огрени от лунната светлина.  Това е линк към албума: http://picasaweb.google.com/rkaynarova/Rila2010#5510878705884690722 На другия ден тръгнахме по зимния път и по въжето до Мусала - това си е почти 2 часа и 30 мин изкачване. С огромно удоволствие пихме на върха чай и се любувахме на гледките. След това планът ни беше да слезем до Маричините езера и да стигнем хижа Марица, за да преспим там. Пряка пътека не открихме, за това слязохме надолу по камъните до самите езера. Това ни отне около 1час и 30 мин. Момчетата се изкъпаха там  Laughing за мой ужас в ледено студената вода , за да могат да се похвалят с това си постижение. Пътят от Маричините езера до хижа Марица си е почти 2 часа и 30 мин непрекъснато ходене по сравнително очертана пътека - проблемът й е, че минава през едно мочурище в клековете - но този участък е сравнително малък. Красотата, която се ракрива пред туриста е толкова много - струва си да се види!!!
Около 19.30 пристигнахме в хижата - условията са по-добри от х. Мусала, а и красотата наоколо е от друг характер - високи борови гори.
На другия ден за около 5 часа се прибрахме в Боровец.

Това е за сега - обичам ви всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 20:40 от click

# 216
CLICK,страхотен разказ и невероятни снимки,
на планина не съм била от години,
тази зима мисля да си "поправя отсъствието",
поствам снимки на домочадието,албумите са отворени Simple Smile
Лек ден

http://picasaweb.google.com/maria.mutafchieva/PrinceAndPrincesse … 08558278027147474

# 217
  • На село (близо до Лондон)
maimp много хубави деца! Малката е сладка, и баткото е мноооого чаровен!
click супер преход сте направили Heart Eyes

Като сте почнали на тема планина и ски, ето няколко от нашите ски през април в Норвегия. Бях писала че изкарахме там почти 18 дни (двойно повече от плануваното заради вулкана)  Party
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs404.snc4/46701_138 … 479_5835761_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs204.ash2/46701_138 … 484_2937466_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs204.ash2/46701_138 … 485_2214941_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs424.snc4/46701_138 … 488_1631758_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs404.snc4/46701_138 … 489_4082983_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs424.snc4/46701_138 … 492_6333838_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs424.snc4/46701_138 … 477_7478902_n.jpg

# 218
Големи сладурчета  Hug

# 219
Аууууууууууууууууууууу,GI,
и ски ли карат бонбоните,
самата аз не мога,но съм решила да се науча Blush,
да ти кажа, сега като гледам ,май ми се ходи на ски .....в Норвегия Crazy Grinning

# 220
  • На село (близо до Лондон)
maimp хайде идвайте ще те научим да караш...ако трябва в началто с поводите за Денис.  Laughing
Тази година може би ще ходим някъде в Франция че е по-близо и с кола а не със самолет. В България бихме си дошли за ски, но по-скъпо ни излиза защото няма къде да отседнем (сега с три пък хич) а и билетите за лифтовете са доста скъпи  Money.

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 11:51 от GI

# 221
maimp хайде идвайте ще те научим да караш...ако трябва в началто с поводите за Денис. Тази година може би ще ходим някъде в Франция че е по-близо и с кола а не със самолет.
Joy,
да порастне малко Вяра и това може да стане,
честно казано,   те май и почивките в чужбина взеха по на сметка да излизат,
ти пък сега във Франция Flutter,хаймани такива Heart Eyes,
радвам ви се,че имате възможността да обикаляте световната шир  bouquet

# 222
Здравейте отновоооо! От доста време не съм писала.Просто или нямам време или не мога да се организирам добре Embarassed
За зъбчето, ако не сте ходили на лекар вече, защо не изчакате да си падне самичко Simple Smile При нас така си паднаха.Единия път момиченцето ми кихна и зъбчето изхвръкна, втория път си издухваше носа и тн. Grinning
maimp прекрасни деца, но очите на батито ви са невероятни!
За шумните игри-и ние сме така, а колко обичат да играем на плашенка/криеница. Аз се крия някъде, те ме търсят и изведнъж изревам като мечка зад тях.Те на свой ред крещят от смях и търчат из апартамента.Това е почти всяка вечер.А сме в апартамент.Комшиите не се оплакват засега, защото имаме на нашия етаж едно детенце,което е по шумно от моите трите заедно, а вярвайте ми-ние голям шум вдигаме.
Като гледам снимките на децата ви си потвърждавам мнението че децата на многодетните родители са много красиви, не знам защо.Обаче е факт.
Забравих да кажа и за онази прекрасна кухня със седемте котлона-прекрасна е, влюбих се в нея! да си готвиш със здраве.Много е хубава особенно около празниците, когато има да се приготвят огромни количества. Аз съм на един газов котлон и е много трудно.Да ти е честита!
Сега дойде време да се похваля и аз Grinning Не знам дали сте чували  за конкурса за мини мис за таланти. Илиана Балийска го организира. Вчера се явихме на Варненския конкурс.Пуснах и двете си дечица.Мерито беше първа възрастова група, Монито втора. Кака Мони от около 25 деца, може да не е точна бройката защото не ги броих, но бяха доста, защото бяха от 7-12 години и от всяка възрастова група учатсвах по няколко деца, та кака Мони стана 5та. Това е голямо постижение защото конкуренцията беше огромна. Та така във втора възрастова група от 7-12 години нашето голямо мониченце - Мони стана пета Simple Smile newsm18    
Мерито беше във групата от 3-6 години, там имаше около 40 деца- Мерито стана Мини Мис, взе първо място    newsm18
Аз съм много щастлива и благодарна на Бог, за таланта който им е дал!
Хубав ден на всички!

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 15:39 от МАМА СУЗИ

# 223
Ех,Мама Сузи,
твоите грации пак са били на ниво  bouquet,
не мога да си представя какво е за една майка да е свидетел на такива събития около децата и,
сигурно е безумно щастие и висок адреналин,
Дай Боже ,всеки да е така горд с децата си Simple Smile

# 224
Ох, момичета,аз го закъсах в неделя малкият вдигна Т-38,спря да яде почна да дриска.В понеделник го заведох при доки реших,че е вирус но тя каза,че нищо му няма най-вероятно е от зъбките 3 дни вече не яде няма разстройство и Т няма и реших ,че наистина е от зъбките.И изненада сутринта средния по големина  младеж ме събужда с вик " мамооооооооооо повръща ми се" Shocked и сега се е проснал на кравата и лежи и тича към банята като му се допровръща.Очаквам сега и големия да цъфне та да се чудя на кой по-напред да помогна само мен да не хване ,че ей тогава става лошо.

Общи условия

Активация на акаунт