Ръфам банан и докато децата спят, наминавам...споделеното от мама Цоцоланка и мен ме просълзи!

de_ni_78, добре дошла и честита ти бременност! Тази тема съществува точно за това - като се появи някое изтърсаче - изненадка да има с кой да споделиш, да видиш, че има много майки и бащи в абсолютно същата ситуация и всеки може да потвърди едно - "не е лесно, но не съжалявам"!
Разкажи ни за вас, покажи снимки - тука сме любопитни!sunnymoney, честито ти трето детенце! Тука е темата за всичко свързано с многодетните семейства. На първата страничка на темата има линк с информация, но ще го дам и тук: https://docs.google.com/Doc?docid=0AYM_Z2IbePbqZGQ5dHFtNWpfNTljM2RqM2N0&hl=bg
Ако нещо не ти е ясно, питай пак!
Добре дошла си да споделяш каквото ти душа иска при нас /много се радвам, че себеподобните се множим - многодетните се броят наесен Хубав ден на всички - децата се събудиха и искат банани!

Разбира се, моят часовник тиктака по-бързо - напролет навършвам 35-тата годинка и мисля ако ще правим четвърто тогава да е, че да има време да го отгледаме...последния влак - тъй да се каже.
), всичко друго ще се подреди рано или късно.