Никога ли не са ви правили проблем за това? Нали по закон в столче трябва да се возят всички деца до 12 годнини ИЛИ до 35 кг. ИЛИ до 150 см - което настъпи първо. Столчетата са различни в зависимост от възрастта, но за всички малчовци са задължителни. Т.е. във вашия случай трябва да сте с три столчета. Ние затова взехме голяма кола, че иначе отзад не се побират 2 столчета и още 2 деца. А старата кола си беше Volvo комби и беше достатъчно широка, ако ги няма столчетата....
Честно казано,досега никога не са ни правили проблем.Вече кажи-речи от 1 година е без столче.В Ловеч веднъж ни спряха,но не ни направиха проблем,просто казаха,че и тя трябва да е в столче.Но виж вече за по-дълъг път й слагаме столчето и на нея.Например,когато ходихме на море й го сложихме столчето,когато пътуваме до по-далечни места винаги го слагаме.За по-нататък пак ще практикуваме така,но ще ни трябва по-голяма кола,определено.
и ако не беше в столче-не ми се ще да се замислям...От тогава с всяко влизане в колата-било до баба и,(която е на 2 минути от нас)-задължително проверявам детското заключване на вратите и дали са закопчали коланите.Вярно,става малко тясно отзад,но такова е положението!
А ти ме разби с Реното Клио - Клио не са ли наистина мънички коли? В смисъл че не са стандартен седан, ами по-малки? 
/

. Беше толкова вълнуващо! Просълзих се от радост и вълнение. Като се прибрах, си поплаках даже. Една сантиментална съм станала и разнежена за смях на тинейджърите. Току си заслужавам по някоя реплика от рода на : "МамОооо, к'во ти става?"
, с укоризнено-шеговит тон и съответната гримаса. А правилата на Бил Гейтс не се отнасяли за тях. Те били по-разЛИЧНИ.