МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 039
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Хей, да не би вече да учите с учениците, та нямате време за писане  newsm78 Хайде, момичета, ще се виждаме ли? А аз от няколко дена си мисля за ежегодния ни празник. Ще правим ли нещо и тази година? Предлагам да се замислим вече за място, време на провеждане на празника и др. подробности. Очаквам ви!

Честит име ден на всички с имена София, Вяра, Надежда, Любов и производните им. Поздравявам и момчета с имена, които празнуват днес!

# 406
  • София
Здравейте момичета,
Помните ли ни? Аз не съм ви забравила, но много ангажименти напоследък покрай децата и нямам време да чета.
Днес ми едно мило и така приятно слънцето пече...
А малката ми дъщеричка преди една година се роди. Да ми е жива и здрава.  newsm38

Подготвям рожден ден на двете ми септемврийчета. Понаправих разни домашни изненадки за децата и родителите, а сега е време да обърна време и на мен, че все не ми остава време. После ще пусна и снимки.

Честит имен ден на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета. С радост и гордост да си носят красивите имена!

# 407
Мамичко, да ти е жива и здрава рожденничката.. Много е мило да се празнува първия рожден ден..
Пожелавам й от сърце да расте здрава, усмихната и палава за радост на всички в къщи..
Наздраве!
А на мама .. повечко търпение и по-добра организация, за да остава време и за нея лично Simple Smile

# 408
  • Варна
Честит празник на всички именници! Нека всички да имаме Вярата, да носим в себе си Надеждата и да отвръщаме на Любовта със същото!

ЧЕСТИТА ГОДИНКА НА ИВЕТ, МАМИНКО!

newsm51 newsm51 newsm51

# 409
Честит празник на всички, които носят вяра, надежда, любов и мъдрост в сърцата си!
Честито на всички, които носят тези прекрасни имена! Hug

# 410
  • София

maminko, да ти е здраво и щастливо детенцето!

Честито и на всички именници днес!  bouquet

# 411
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Честито на всички ученици   bouquet успешна нова учебна година ...да се стягат мамите  Joy
 Честит имен ден! Да подслоним в ума си мъдростта на живата вяра, да приютим в
сърцата си надеждата за спасение, да заживеем с волята за истинска любов
– към себе си, към ближния!
   bouquet

# 412
  • София
Честито на всички именници днес, да се чуват само с добро имената им! Hug

Маминко, честит първи рожден ден на Ивет, пожелавам й много здраве, радост и усмивки! Празнуването на първата годинка винаги е особено мило! Heart Eyes

Днес има рожден ден и моето най-малко момиче. Heart Eyes Занесохме торта и почерпка в яслата.   Ето я щастливата рожденичка! Simple Smile Бебешкото парти ще е в  понеделник, че тази седмица се случи много натоварена. Много съм щастлива и развълнувана! Blush

# 413
Здравейте!!!
ЧЕСТИТ ИМЕДН ДЕН НА ВСИЧКИ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ИВЕТ  И ГАЛЯ
И да се оплача. Вчерва  в детската градина ми дигнаха кръвното коментарите на майките пред ДГ и  лелките на вратата най-лошото беше,че децата станаха свидетели на тези глупости. Казах имената децата обясних им в кои групи са  и започнаха коментарите "оф тея нараждат по 100деца и после се редат за помощи" "100 процента не са от един баща тея деца" и още хиляди други  днес изпратих мъжа ми да ги вземе,защото иначе щях да ги убия. Ако не бяха казали всичкио това пред децата нямаше и да ми пука но децата ми станаха свидетели на всичко това и Дани и Сави които разбраха горе-долу навъсиха физиономии. До сега не се бях сблъсквала с такива обиди напротив даже, повечето хора се радват.

# 414
Позволявам си да се включа и да изразя възмущението си от коментарите им! Naughty

Няма какво да се отговори на таква простотия...................

Гордо си вдигни главата...Ама и те се чувстват сякаш кой знае каква жертва ти принасят, че ти гледат децата - това в духа на изказването им.........ужас

Прилича ми на изказването, че 3 деца било вече цигания....................

Е, и аз ще ставам един ден циганка. Какво да кажа..........? То наистина те оставя без думи.

# 415
  • София
Честит рожден ден на Галинка! Расте като гъбка тая синеока чаровница - да ти е здрава и все така засмяна!  bouquet

..ВиКчЕтО.. , съжалявам, че сте се сблъскали с такова грозно отношение... Hug Hug Hug не за първи път чуваме подобни истории...

Е, сиганки мои, да стИ засменИ и хубавУ да си нацИлуватИ многУтУ чааавета!  Laughing Laughing  Laughing

# 416
Честит рожден ден на прекрасната Галинка!
Да расте здрава, весела, добричка и щастлива.

Sweetkids, снимките са чудесни, ама ... таковата ... много ми се прииска да нагушкам рожденичката на живо.

Викчето  Hug , простотията ходи по хората. Навсякъде има такива злобни душици, които се чудят как да наранят човека. Всяка една от "сиганките" тук неведнъж се е сблъсквала с подобно отношение. За съжаление и дечицата ти са станали свидетели на това, но ти им обясни как стоят нещата. Още много пъти ще чуват такива коментари и трябва да свикнат да не им обръщат внимание. Горе главата и не се впрягай толкова. Аз вече им отговарям на такива, че имам много деца, защото и двамата с мъжа ми много обичаме децата и ако не бях на толкова години, щях да родя още едно. Обикновено не намират какво да ми отговорят...  Mr. Green

# 417
  • На село (близо до Лондон)
Викчето, направо нямам думи!!!
Аз явно много съм се "по-англичанчила" защото доскоро и през ум не ми минаваше че в бг ще ме пишат към сиганския род. НО на едно барбек^ наскоро с българи (доста наскоро дошли в чУжбината) си ми казаха в прав текст че ще съм като "сиганите" скоро като се роди бебето ми и с други две малки деца и закакво са ми били толкова много  Rolling Eyes. Аз доста се стъписах, но мъжа ми кажа шЪ ги прод'ааме Hug

# 418
Наминавам,за да честитя на всички,които вчера са имали празник,пък макар и малко на патерица....

Честит рожден дена на Галина и Ивет!Да са живи и здрави,и много,много обичани и щастливи!

Честит имен ден на всички,които са имали такъв!Нека вярата,надеждата и любовта винаги са с вас!

Sweetkids,прекрасна рожденичка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вики,ужасно е това.....И да ти кажа,повечето хора мислят така за многодетните майки....Много се ядосвам като чувам и чета такива неща,но за съжаление е факт....Много от коментарите,които чух за третата си бременност хич не ми харесаха,но въобще не искам да се впрягам,аз си знам за мене си,семейството ми знае,а другите да мислят каквото искат,те не ме интересуват.Но виж вече,ако тръгнат да говорят на децата ми такива тъпотии,тогава вече не знам.... #2gunfire

А моите щерки вчера намериха в Ловеч едно бездомно котенце,ама то наистина е много хубаво,чисто,хранено,явно е гледано в апартамент,защото си беше чисто и дундавичко,но са го загубили или изхвърлили,та мойте двете като ревнаха,че го искат в къщи на село,малееее,целия град ни разбра....А то тук,вътре гледаме 2 котенца,а на вън имаме поне 9-10,ама се съгласих....Та сега го гледаме в коридора на къщата,те през 5 минути тичат да го проверяват,спи ли,яде ли,да не да избяга....Слагат му храна,вода....големи грижи,голямо чудо,завиват го,постилат му да му е меко,абе...чудо!

# 419
  • София
Викчето, нямам думи... Пиши на Кабо Алма и й обясни ситуацията в подробности, с номера на градината и имената на тези, които са си позволили подобно отношение. Мисля че Асоциация Родители, чиито член е клуб "Пълна къща" ( на многодетните родители), би могла да реагира на подобно отношение. Ние, повечето пишещи тук, сме членове на клуба и се опитваме да правим неща, които да покажат на обществото, че има и многодетни семейства, отглеждащи отговорно децата си. Аман от подобни простотии! И понеже все си мълчим, всеки си мисли, че може да си приказва каквото си иска. Хей, момичета, ние сме интелигентни, родили децата си със съзнание и любов и не трябва да позволяваме подобни коментари.

А май никой не прочете предишния ми пост  newsm78 Попитах за ежегодната среща...

Общи условия

Активация на акаунт