МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 023
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
...Двамата си имаме по две биологични,които отгледахме заедно. Сега си имаме две приемни деца. Няма как човек,който е свикнал къщата му да е пълна,да се примири когато големите поемат по пътя си...
 bouquet И ние така като вас Цвете, само че петото и шестото решихме да са ни общи. Така се появи Климент  Heart Eyes.
А по въпроса що за Сиганка съм ...  Дори не дочакаха да родя второто. Още щом забременях /баткото беше на годинка/ родната ми  майка ме категоризира.  hahaha Само ние /Сиганките/ ги раждаме тъй -едно подир друго и без да му мислим.

# 436
  • София
  Есма добре дошла и тук  Hug
  Браво на вашият татко, защото моят както писах преди време, пък е категорично против четвърто, може би от страх да не се окажат четвърто и пето  Mr. Green

# 437
  • София
 Браво на вашият татко, защото моят както писах преди време, пък е категорично против четвърто, може би от страх да не се окажат четвърто и пето  Mr. Green

Това си е основателен страх  Wink

# 438
  • София
 ... може би от страх да не се окажат четвърто и пето  Mr. Green
Много се надявам точно с това да взема да го уплаша моя Laughing.

Е, от днес официално е есен...Сутринта беше слънчева и ухаеща на кафе. Кати ни гушна и каза: "Мамо и тате, обичам ви!" Heart Eyes

А аз, като се ровя из блоговете на хората си намирам съкровища - ето ви едно:

За съботата съм навита за среща, но нищо не обещавам. По-вероятно е да намина сутринта през Двореца на децата да се огледам за една 'убава сиганка от Варна  Wink...Ако искате направо там да накацаме преди обяд, само не знам има ли удобно местенце там за да се видим.

# 439
Здравейте, много хубава тема, позволете да се присъединя.
Очаквам третото си дете и съм страшно въодушевена. Най-големият е 4 клас, Малчо е на 1,2 г. Тайно се надявам и третото да момченце, но каквото Господ изпрати.
В началото бяха 2, но едното плодно сакче беше доста по-малко от другото и сега остана само 1. Казаха, че е "синдром на изчезващия близнак".
Страхотно е, че има толкова много мами като вас - лъчезарни, позитивни, даващи любов.Ще ми бъде приятно сред вас.
Хубава вечер на всички.

# 440
mishelaa,добре дошла!  Hug   bouquet
Мама Сузи,успех на двете принцески в събота Heart Eyes Hug
А да се оплача.....Ивон от няколко дни е станала невъзможна,направо ме влудява.....Като я прибера от градината се започват едни нерви,едни инати,капризи....Ако не стане нейното се тръшка по земята,реве,пищи,хвърля играчки.....Абе чудо е.....Ако аз кажа едно-тя казва обратното,съглася се с нея,а тя веднага си променя мнението на обратно,само и само да прави на пук....Не знам вече какво да я правя и си мисля,че градината има доста общо с това Thinking

# 441
 Laughing Бебешки пубертет му викат на това! Както каза веднъж Кабо - и това ще мине...Успех!

Добре дошли и завърнали се мами!

# 442
  • София
 spam2 spam2
Идвам да се извинявам - мислех, че 24-ти е събота, пък то било утре. Така че, няма да мога да ида да видя малките миски на мама Сузи за жалост. Sad /как може такива събития в делничен ден, бе , булки?/
Ама за съботата някой има ли предложение да се виждаме? Аз нищо не мога да измисля, честно... Embarassed

# 443
mishelaa, Добре дошла и от мен! Очакваме разкази в детайли! Wink

Аз съм на линия за утре, само кажете къде. В детски клуб май ще е най-добре, ако ще има и дечица. Дайте да се преброим кои ще дойдат и да измислим удобно място.
Laughing Бебешки пубертет му викат на това! Както каза веднъж Кабо - и това ще мине...Успех!

Добре дошли и завърнали се мами!
Да и това ще мине и друго ще дойде. Mr. Green
Моята Вики нещо е много привързана към майка ми, даже като ходим някъде на гости, предпочита да отиде при нея , отколкото да дойде с нас. И то на място където има и деца на нейната възраст, приятели. Не ми харесва това делене от нас, честно казано, но не знам какво да правя. Винаги когато иска, я пускам при баба й. Затова настоявам поне като ходим семейно някъде да бъдем всички заедно.
[/i] [/color]

# 444
  • София
Сузи, не се притеснявай, ни най- малко не си ме притеснила  Hug Удоволствие беше за мен да се запознаем. Жалко, че беше за малко..

Днес едва ли ще се съберем за среща, но за утре- само кажете къде и кога.

Мони, знам че не е лесно, но се опитай да не й обръщаш внимание на Ивон, може и да има полза. Дали не й е мъчно за тати или някой в детската градина я дразни за нещо  newsm78 Нищо ли не ти разказва?

mishelaa, добре дошла  Hug

esma, на теб също добре дошла  Hug Пишете, момичета, не ни жалете  Wink

Ванче, много е хубаво, написаното от Августин. Благодаря ти, че го сподели с нас  Hug

Нещо не виждам ентусиазъм за годишна среща  newsm78 защо така ????

# 445
  • София
Нещо не виждам ентусиазъм за годишна среща  newsm78 защо така ????

Mързел./аз/ Blush Whistling
По-голяма заетост на повечето мами.
Предполагам и касата на клуба е празна /Кабо Алма да намине да каже, аз не съм дала тая година членския внос/
Много нови майчета тука, които не знаят за какво си говорим в момента. Laughing

Иначе, открих някои нови рецепти за парти-вкусотии - ако има среща ще ги изпробвам върху вас! Mr. Green

# 446
  • Не съм от тук и съм за малко
Момичета, аз утре не мога (има малка вероятност, но е много малка), така че не ме бройте. Измислете къде и кога, пък ако успея да се измъкна, ще се видим.  Hug

# 447
  • София
Ванче, права си, че има нови мами, на които трябва да обясня. Та така, момичета, ние тук сме членове на клуб " Пълна къща", който е регистриран към Асоциация Родители. От както сме заедно се опитваме да променим нещо в нашето мило законодателство, но досега нямаме някакви кой знае какви успехи  Embarassed За тези неща можем да говорим като се видим. А относно празника, за който пиша, провеждаме го всяка година около Коледа, като търсим спонсори за сладки неща за децата, събираме пари за някоя книжка, за наем на помещение, аниматори и т.н., но основната ни идея е да се видим, насърчим, децата да се запознаят и да общуват. Та по този повод, отново да попитам- желаещииииииииииииииииии?  Wink  Празникът го правим в София, но по- миналата година беше в Пловдив. Приемам предложения, че както вече писах- времето си върви.

# 448
Цитат
Мони, знам че не е лесно, но се опитай да не й обръщаш внимание на Ивон, може и да има полза. Дали не й е мъчно за тати или някой в детската градина я дразни за нещо   Нищо ли не ти разказва?
Ами,когато не й обръщам внимание положението е по-зле,идва до мен,дърпа ме,щипе ме,рита ме,пищиииии,всички съседи я чуват...Лошото е,че и тя не знае за какво го прави и какво иска....
За тати съм сигурна,че й е мъчно,вечер след като говори с него се поуспокоява,но не напълно.
За детската градина нищо не ми казва,аз разпитвам,тя сменя темата,тимча и играе,но нищо не казва....Госпожата казва,че е много спокойно дете,слуша,играе си с децата,умее да се справя в колектив,спи си,яде си,но все пак....Не знам как наистина стоят нещата,защото много от децата са доста груби и използват доста лоши думи....Не знам....

# 449
Може би привлича внимание - имаш едно бебе, чакаш друго... Може да я притеснява някое дете в детската, но ако там е спокойна, а в къщи лоша - заради теб е причината, ревнува. Опитай да прекарваш повече време с нея - разходете се, четете, играйте заедно... Накарай я да се чувства специална и много важна за теб.

Общи условия

Активация на акаунт