Може и от ревнуст да е,но пък досега никога не е ревнувала,не знам какво да мисля.Ще помоля госпожата в детската градина да я следи и да ми каже как се държи там,нищо че ми каза,че е спокойна,аз не й вярвам много-много,не знам вече.....
Стискайте палци за някой медал. Като си помисля-само туй ни е кусура, че котката не е участвала на изложба, ама нейсе... Не ми стигат 2 деца и още 1 (мъж),бременност (не че се оплаквам), куче, котката по принцип, ами сега и изложба.... Абе туй мъжете никога не порасват.

!
добре дошла! Гледам... Варна, Вила Вилекула ....че ти живееш у дома бе момиче.
При това с котка като за изложба и четирипетчленно семейство. Вярно, Вила Вилекула е неизбродна, но все трябва да съм те засякла някоя нощ пред хладилника.
Бъди силна!
Всичко най-най до раждането, погали корема и го карай спокойно и усмихнато, че децата са като едни малки попивателни. Както викат мойте момчета децата са "copy - paste" същества - внимавайте да не ги бъгнем без време .
и на всички де, но на варненка няма как да не отговоря лично.
специални благодарности от цялото ми семейство! Пътуването беше дълго, но като цяло мина доста добре и спокойно! Спахме на едно много приятно място. Сутринта бяхме леко притеснени. Но когато отидохме в Двореца на децата , отвън пред залата видяхме Илиана Балийска-организаторката на конкурса.Записваше желаещите. Тя беше толкова мила и лъчезарна, усмихната, че като я видяхме всяко притеснение изчезна. А когато влязохме в залата останахме много изненадани. Сцената беше с толкова хубава украса, много балони и лампички които светят. Залата беше много уютна и се почувствахме като удома си.Забравихме че сме сами там. Преди да почне конкурса децата , всичките участници излязоха на сцената и пяха песните от албума на водещата.
Получи коронка, златен медал и много лакомства с един огромен плюшен мечо. Аз веднага звънах на всички приятели и роднини, коиот с нетърпение чакаха. Едни се смяха, други плакаха от радост.
. Което после както разбрах идва от това че още при първия си шпагат си е ударила крачето и имаше рана.А на последното движение на финала, трябва да застане точно на раната. Е тя не е голяма, малка е, но е на лошо място.И все още и кърви. Но моето момиченце си завърши съчетанието. Ако знаете как съм се молила на Бог през цялото време да се класира за финала. Когато дойде времето за класирането разбрахме че 6 деца продължават а 5 отпадат. Монито дойде до мен да и сложа лепенка и през това водещата-ама вярвайте тази жена е голяма сладуранка, всъщност така като гледахме и тя и дъщеря й и внучката и бяха големи сладуранки.А самата тя се обръщаше така към децата със : "сладък и сладка" но това отиваше и на нея много. Толкова добре предразполагаше дечицата,толкова мила беше с тях.Даже моята голяма дъщеря толкова я хареса че искаше да ходи да я гушка.Ама това беше преди да почне конкурса. Но я спрях, викам си ще вземе жената да помисли , че се подмазваме и ще направим лошо впечатление
.Ох отклоних се, извинете.Още се вълнувам
Мисля че поне 80% от вас знаят какво е, за съжаление разбира се. Но пък от една страна още стават чудеса, така че нищо не се знае.Може пък и да отидем
Охооо, моя пост стана доста дълъг.Извинете ме
Хубав ден на всички! Препоръчани теми