МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 32 975
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • През девет земи в десета
Ели ,за Криси  Flowers Rose Flowers Rose, прегръщам те силно Hug

# 691
Мислех доста да попиша,но след като прочетох това всичко ми се обезсмисли...
Цитат
Криси, винаги ще те помним, мило дете.   
http://xpucmo.com/blog/?p=313
За Крис Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  Cry
Не знаех тази история,сега като я прочетох съм ужасена,че има такива лекари,които се отнасят по този начин към такива сериозно проблеми....Може би е имало шанс за детенцето,ако е имало поне малко повече внимание от страна на лекарите....
Милото детенце,горките родители,горкото семейство.....Представям си ужаса,който са изживяли,дано никога не им се случва подобно нещо вече Hug Cry

# 692
Мила, Ели, аз още помня Крис - помня как се радвахме на всеки нов шанс и как дебнехме за добри новини, колко нелепо го няма вече ... Има дати прогорени с огън в сърцата ни - моите най любящи прегръдки за теб, за семейството ти и за нашите ангелчета, които ни чакат там където няма болка Flowers Rose Flowers Rose

# 693
  • София

Дъждовно е днес, но има с какво да си топлим душиците - кафе, чай, прегръдки с нещо любимо. Wink

Усмихнете си деня с нещо дребно. Аз съвсем се отказах да си подреждам къщата - Кати се разхожда по бански, постила навсякъде хавлиени кърпи и разпъва чадъри, понеже играе на плаж! Mr. Green В главите на децата ни сезоните са по избор! Laughing
Усмихнете си деня с нещо дребно! Прегръдки! Hug

# 694
Усмихнете си деня с нещо дребно. Аз съвсем се отказах да си подреждам къщата - Кати се разхожда по бански, постила навсякъде хавлиени кърпи и разпъва чадъри, понеже играе на плаж! Mr. Green В главите на децата ни сезоните са по избор! Laughing
Усмихнете си деня с нещо дребно! Прегръдки! Hug

Ванче, а може ли с няколко неща да се усмихнем........Аз вече се усмихнах - с едно кафе и бъра-бъра с добър човек, после последва с бъра-бъра с друг добър човек, следва - няколко хубави думи, прочети от форума(усмихнах се и като си представих Кати по бански как се пече в къщи, под чадъра), мама се обади и за да пита какво да ни наготви.....То май излезе,че аз от няколко часа съм само с усмивка на уста.......

Имам много работа за отхвърляне - багаж, къща, готвене, а аз вися пред компа.....Утре пътуваме за около 4 дни до Добрич.....Да си вземем зимнината....Обичам да пътувам......Дано всичко мине добре с пътуването и нямаме проблеми.....Големите деца ги извинихме с бележка от родителя, а първолакът ще е във ваканция.......

В тази връзка - ако темата навърти 50 стр., погрижете се за нова тема - Пешеходкова Цвет - имай грижата моля.......

Усмихнат ден, девойки! Споделете и вие вашите усмивки!

# 695

В тази връзка - ако темата навърти 50 стр., погрижете се за нова тема - Пешеходкова Цвет - имай грижата моля.......

Peace Амааа само копи пейст да знаеш!
И аз обичам да прибирам зимнина - питай мама дали и за мен има...

Усмихнете си деня с нещо дребно.

Е, дай снимки де! По едно малко...

Добре дошли на новите мами!  bouquet

# 696
  • София
Тази сутрин мойто "едно малко" напълни къщата с възклицания:"Сняг, сняг, сняг! Точно това исках! Сега ще натююпа мноооого!" Mr. Green Mr. Green Залепила е нос в прозореца и бърбори, бърборииии....за сняг, за йозови ботуши, шапки, дядо Койеда Laughing, въобще - усмихва си дребното живота с разни дребни работи. Laughing

Разбира се, снегът ще спре, още е есен, върбите са зелени, нямам ботушки, още по-малко йозови, а виртуалните кафета са много...сърдечни. Mr. Green

Hug

# 697
Нещо малко към кафенцето. За да привлeче и другите малки....

Hug

# 698
Пролетната Фея ако имаш рецептата за тези коледни сладки и си ги правила- моля те да ми я изпратиш! И най-вече подробно описание как се прави глазурата отгоре    bouquet

Завиждам ви за снега - тук вилнее страшен вятър. Даже и "йозови ботушки" не те спасяват от него.  А малкия вилнее в къщи и следобед направо се чудя с какво ще го забавлявам.  newsm78

# 699
Mishelaa,сладките са на Габи Simple Smile,не знам глазурата им точно каква е,само преполагам,че е тази:

Глазура: 140 гр. пудра захар, 1 белтък, 3-4 капки лимон, различни безвредни бои за оцветяване
При мен с тази стана  така  Simple Smile Ако имаш нерви,може да ги нарисуваш отгоре с шоколад като на Габи.

Тесто:
6 с.л. мед
1 ч.ч. олио
1 ч.ч. захар
2 яйца
2 ч.л. канела
2 ч.л. сода бикарбонат
1-2 ванилии
брашно за меко тесто.
Разточва се,изрязват се фигурки и се пекат,след като се изпекат могат да се слепят с мед или мармалад,това по желание!

Рецептата е от форума Wink

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 00:20 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 700
Зла Гад (ниедна!), тук пишем редови съфорумци и не приемаме такива рецепти (придружени със снимки, за да ни е още по гадно)! Тия си ги пишете на воля в Готварския! Моля за дуракоусточиви рецепти от типа: 140гр. пудра захар - 1 едисиква чаша, се разбива /на сняг? с 1 белтък, добавяте 3-4 капки лимон едисикога.... 6 с.л. мед (течен/с връх....) 1 ч.ч. олио - 150/170 мл.л, 1 ч.ч. захар - с връх/ почти догоре, 2 средни/големи/малки яйца и т.н. Схващензи? Ъндърстенд, разбири`ш? За твое сведение Цоцоланка вече се облагороди и пуска човешки обяснения в подходящите теми! Heart Eyes

# 701
Пеш,в таз'точно рецепта аз лично не спазвам никакава поредност.За глазурата,количеството пудра захар е на око според големината на белтъка Mr. Green и на кой както му харесва на гъстота,да става за мазане(рисуване) Mr. Green Има пакетчета по 100г. в магазините,слага се горе долу 1 1/2
За тестото плясвам всичко в една голяма купа за омесване и само досипвам отгоре брашно и меся Peace Рязала съм ги с чашка, не можах да си намеря формичките,взеха ми ги назаем за едни пластелинови сладки и не си ги видях повече. Laughing

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 00:26 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 702
Ей, не се сърдете, тази рецепта я преследвам от миналата коледа и сега съм твърдо решена с такива курабийки да черпя Дядо Коледа. Че знаете ли какъв списък с желания съм си приготвила...

# 703
Не се сърдете и на мен - аз не съм правила такива сладки. И изобщо съм толкова некадърна готвачка и толкова мразя да готвя, че изобщо не ме търсете за рецепти. Чудно как не сме умрели от глад още.

Обаче пък сега е мой ред да почерпя - днес голямото ми момче става на цели 17 години. Да ми е жив и здрав и да има късмет във всичко, с което се захване.

# 704
Честит празник,фея,
много здраво,щастливо,усмихнато и удовлетворено от живота дете ти пожелавам.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт