Какво ще кажете като мнение за този музикално - еротичен клип???

• 15 128
  • 102
  •   1
Отговори
# 60
Не видях някой да е споменал това 'култово' за мен парче с още по-култов клип, което оглвява личната ми класация за просташки клипове: http://vbox7.com/play:362ef723 Всъщност чувствата ми са по-скоро смесени, вариращи от отвращение до луд смях ..
Пък въпросния клип на Камелия не го намирам за толкова пошъл, чак с е учудих, че е предизвикал такъв отзвук, къде-къде по фрапантни клипове е имала Ками през годините.

hahaha
Е не, горкият кон. Май той влезе в ролята на момчето със широките рамене Joy

# 61
Това е впрегато конче, скопено, не е жребец. Дори на разгонена кобила не би скочило, камо ли на Сашка.
Като гледам окъсаното му юларче, случайно са го заснели. Стопанинът му не знае, камо ли да са му дали някой лев.

# 62
Проблемът на поп-фолкът е че се самоизконсумираха, затова го дават все по-хард, докато издъхнат накрая. ( разбира се с цената на поколения мозъчно увредени). Много напреднаха технологично, само че докато го сторят самият жанр се изчерпа.
Nе се притеснявам за края на чалгата - 'полудявам, твоите ръце ме изгарят и желая те..." бла-бла-бла, 'докосни ме, целуни ме"... бла-бла-бла. На фона на никаква музика, текст и аранжимент. Чалгата е импотентна.

Например, колко пъти сме чули такава песен : http://www.youtube.com/watch?v=WBHv0pO94JQ&feature=related
Да, кур.. вата се мени, но в основата си е нещо, което сме чуавали сигурно 1000 пъти досега.
Не случайно измислха дуетите, искат да се самоизмъкнат от блатото, но потъват, мдам.

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 12:53 от 10 c's

# 63
  • София
Ох, добре,че отворих тази тема, та да се ограмотя малко Embarassed

Хм...бюстовете...на такива български, родни superstars като Камелия, Андреа и знам ли още колко четни и бройни много отдавна не са новина, новина е когато не ги покажат newsm78
Макар че, току-що се замислих колко ли интересно би било едно образователно клипче за кърменето с идеална цел, с тяхно участие /извинявам се за налудначавата мисъл, обаче бременна съм, простено ми е.../

А Сашка какво да я коментирам, направо ме просълзи от умиление...

# 64

Ами Камелия мисля, бременее и тя. Би могла да заснеме такова клипче. Ще пуснем фитила на Бу да я навие.

# 65
Стига, де. Трябва ли да знаем всичко, което се случва между краката на Камелия?

# 66
Защо между краката? Не разбирам негодуванието ти.
Тя ще кърми на клипчето. Какво толкова, всички сме я виждали.
Но покрай нея ще кърмят и гледащите Пайнер.

# 67
Помислих, че искаш да я гледаме как ражда.

# 68
http://vbox7.com/play:7f961
 newsm78 ooooh!
В случай, че не се отвори клипът, то пуснете песента на Галенка и Андрейка - Страст на кристали.  Е тогава ще видите вие сцени на маса, в леглото и ...

# 69
Какво обсъждате?
Моля, дайте поне заглавията, да потърся "песните" в youtube, защото не мога да отварям vbox

# 70
  • Sofia
Повече ме заинтригува не клипа, а това, че следите новите клипове на фолк певиците. И знаете имената им, новите им песни...

# 71
Аз не разбирам,как така не ги харесвате,а ги знаете по имена и клипове.След като не харесвате чалга,как ги разпознавате и как им знаете шедьоврите.

# 72
  • Sofia
Айде отговорете ни, дееее   Heart Eyes

# 73
Вие само неща, които са ви направил добро впечатление и са ви харесали ли помните?  Thinking
Вчера видях цигани да се къпят в градския фонтан и не само че ги запомних, ами ги и заснех. Сигурно защото са ми харесали.   Laughing

# 74
Ами аз например не харесвам чалга,изтрилам съм каналите и дори да искам,не мога да посоча гадни и пошли клипове.Затова питам,като не харесвате,как ги познавате? Hug Heart Eyes newsm03 smile3525 newsm51  love001

Общи условия

Активация на акаунт