Целият Априлски отбор е засмян, след като днес се роди Дамян!

• 33 307
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро! Grinning

Много интересни теми сте обсъждали. Peace

На мен никой не ми отговори, какво мисли за общите занимания на децата... Rolling Eyes

В нашата ДГ спят на обед и аз лично държа на това. Peace

Нямам търпение, затова предварително ще се похваля,че
сме на път, да сложим обеци на Велина!
Шъъът, тихо - утре вечер ще казвам повече...

Wink

# 556
Енви, ще чакаме да се похвалиш, а може и снимка , ще  забравим муцунката на Велина. Преди време всъщност я мернах на Юлчето на снимките и от тогава имам надежда , че и на Нора ще и порасне такава хубава коса, че  е с пет косъма все още.
А за общи занимания - на мен ми е рано да мисля за такива и за това не ти отговорих . Всъщност няма лошо,  за мен най-вече заради удобството , но все пак няма гаранция, че ще харесват едно и също. И плуването , и тениса са супер  Peace.

И при нас си спят и не знам да има държавна ДГ , в която да не се.

Ема трудно издържа без сън, много рядко и се случва , например като днес. Реших да прекараме един ден само двете, от сутринта излязохме, разходихме се, хапнахме навън, гледахме "Аз, проклетникът", след това един тур в Мола и накрая капнали се прибрахме с такси. Та , от този според мен доста изпълненен с емоции ден, за пръв път я водя на 3 Д , тя беше най-впечатлена от таксито  Crazy и само за това говори.

# 557
Енви, понеже и на мен ми е рано, затова и аз си замълчах. Самата идея е добра и в крайна сметка не е без значение как ще се справяте с водене, взимане, изобщо с организацията. Само в бъдеще не е добре ако решат, примерно, да се занимава с едно и също нещо професионално, защото колкото може да са си в помощ един на друг, толкова може и това да е комплексиращо. Имам съученичка, която свири на китарата, т.е. завършихме с китара - добър музикант, обаче на всеки концерт на брат й, талантлив пианист, казваха "Браво, честито, прекрасно представяне на брат ти, да станеш добра като него!" Rolling Eyes Та затова общите занимания да са за удоволствие, а тези, в които има и конкуретна нотка, да са различни.

# 558
Енви, аз също не съм мислила по този въпрос, но сякаш при еднополовите деца е по-различно, знам ли ... но бих пробвала един такъв вариант двамата да ходят на нещо еднакво, пък ако им харесва ок, ако не прекъсваме, т.е. бих направила опит Wink
Чакаме да се похвалиш днес Wink

Ние вчера почти целия ден бяхме в Южния парк, времето беше разкошно  Nature Sunny family

Тина, браво на вас  Peace, аз също гледам от време на време да прекарвам част от деня  само с Кало, но засега е само по няколко часа, понеже малчо не може много без мен Mr. Green
Та , от този според мен доста изпълненен с емоции ден, за пръв път я водя на 3 Д , тя беше най-впечатлена от таксито  Crazy и само за това говори.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

В нашата градина също спят на обяд, но Кало вече сякаш няма нужда от следобеден сън, поне събота и неделя изкарва без такъв без проблем. Не е вече такъв мрънчо ако не е спал.

# 559
Ние вчера бяхме на тур-обиколка по магазините, за играчки за ДГ, голям пазар му ударихме. Начесах си крастата да купувам Simple Smile И пак да ви кажа, като гледам какво сме взели, не виждам къде прахосахме 200+ лв, а има още да се купуват играчки. Mr. Green

# 560
  • София
Добро утро!
Моите деца имат голяма разлика и за сега немогат да ходят никъде заедно на извънкласни.

За спането - Матей не спи много-много в градината, даже го преместили на друго легло, че много говорел и пречел. В почивните дни понякога заспива, понякога - не. Вчера, например бяхме в Банкя и се позабавихме и въобще не съм го и мъчила.

Не се сещам да ви кажа, но ние ходим на логопет. От градината има ресорсен и взела Мати, а аз без да знам в началото на месеца като плащах таксата и си записах тлефона и звъннах. А жената вече два пъти го беше взимала. При нас проблема е в звуковете ч, ш, леко ръкащо р и още един имаше, ама сега ми излезе от ума.
При вас имате ли такива проблеми?

# 561
  • София
Добро утро!

В нашата градина няма логопед. Идва външен, но децата от 1 и 2 група не ги преглеждали, защото било от трета група. Мисля, че Соня няма проблеми със специфичните звуци, но все пак ми е любопитно какво ще кажат догодина.

Общите извънкласни занимания са добра идея за пестене на време. Пък и обикновено по-малките искат да правят като по-големия им батко/кака. Аз така съм цял живот по стъпките на брат ми - едни същи училище, гимназия, университет. Mr. Green

Моя мъж е вече 3 седмица командировка в Благоевград. Беше си тук събота/неделя за празниците на Влади и днес пак замина. Просто не знам как ще оживея тази седмица като съм на работа и с 2те деца и кучето. някой да иска куче? Rolling Eyes

# 562
Добро утро!
Рени, да е много здрав и щастлив двегодишен Влади!
Не знам как се справяш, честно! Като зная каква картинка сме аз , Симона и кучето. А още едно дете Rolling Eyes
На балета който ходи Симона, беше 50 лева на месец, но май Плиска ти е далече, имаха и на още едно място занимания, но трябва да попитам.
Енви, чакаме да се похвалиш и ако може със снимков материал:) По този повод , Симона вече повече от половин година си ходи с медицинските обеци, не дава и не дава да и ги сменя. Какви ли не увещания бяха, включително пробвах да и ги сваля докато спи. Веднага се събуди. Голям стрес е било пробиването всъщност.
За общите занимания, аз естествено мнение нямам. Покрай мен имам примери с братче и сестриче ходещи заедно на тенис , но момичето е изключително атлетично дете.
Симона ходи на различни неща, но и аз като Татянка я записвам на каквото и доставя удоволствие , а не на каквото и се отдава. Тази година примерно не ходи на приложни, въпреки че според мен се справя много добре. Мъжките спортове не я привличат.
Вени, при нас има логопед, но мисля че не са ги водили. "Р"-то още и е доста меко.

# 563
Енви, чакаме да се похвалиш със снимки  Heart Eyes  И Милена не обича да сменим обеците, скоро й купихме нови, тя си ги избра (кончета), но после пак не искаше да ги сложим. Големи дискусии са и при нас  Crossing Arms

Хм, ние много сериозно сме се замислили за куче, а и моя мъж го няма цяла седмица. Но аз не работя, де.

При нас е вече много студено, всяка сутрин стържа скреч от джамовете на колата, а Милена ходи вече с пухено яке и шапка.  Crazy

Тина, много се смях за таксито  Joy Сладурана!

# 564
  • София
Мила ми Татянка, скреш се казва  Hug Heart Eyes!
При нас логопедът е от втора група. Мисля, че някъде бях чела, че до 4 години трябва да оправят говора и после вече се намесва логопед. Или Логопедката, както я нарича Мати.

# 565
Joy  И аз на опашката за логопед  Crazy  Hug

# 566
Joy  И аз на опашката за логопед  Crazy  Hug
Joy скреЖ  Joy

# 567
 Joy Joy Joy Joy Може и една анкета да пуснем, а?  Joy

# 568
  • София
Залагам на скреЖ.  Joy

Татянка, ми да ти го пращам нашето куче - черен кокер, малко чепат харктер, но става.  Mr. Green

Радвайте се, че не искат да си сменят обеците девойките. Моята пък иска да е все с различни. Махнахме медицинските, че изгуби едното винтче и сега е с едни халкичкис камъчета, които свекитата и подариха за р. ден. Аз обаче предпочитам да носи още известно време медицинските, защото на тях самата пръчица е по-дебела и искам да се оформи по-добре дупката. Халкичките са тънички и се съмнявам, че ще мога пак да и напъхам медицинските, но ще пробвам като вземем ново винтче.

# 569
  • София
Голям смях с тоя скреж Mr. Green

Тина
, това с таксито и при нас беше голяма мания. Бях водила Вальо на едно невероятно детско парти и се прибрахме с такси - няколко седмици след това само за него говореше, а за партито въобще не си спомняше ooooh!

Рени, аз ако бях на твое място, нямаше само кучето да предлагам. Така де, и ти да се видиш малко в ергенлък Wink

Ние изкарахме много хубав, слънчев уикенд. Събирахме есенни листа и ги лепяхме в тази книжка - много забавно занимание. Вчера ходихме до едно от селата ни и там, точно пред къщата, бяха сложили чисто нов асфалт на улицата. Валката се разби от игра и вечерта доволен сподели: "Мамо, новият асфалт беше страхотно готин! Цял ден много се веселувах."  И като се почнаха после едни граматически обяснения - защо вълнувах, а не може веселувах, защо веселях, а не вълнях... и само развалихме момента. Crazy

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 12:29 от Renkata

Общи условия

Активация на акаунт