Целият Априлски отбор е засмян, след като днес се роди Дамян!

• 33 277
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Голям майтап с тия деца, разсмяхте ме! Интересното е, че Мимата е напълно наясно с връзката между ядене и акане! Не съм се замисляла дали Мати е наясно, макар че аз често му казвам да яде супа или плодове, за да има хубаво ако.

# 646
Милена понякога в средата на храненето отива до тоалетната с коментар, че трябвало да освобождава място  Laughing

# 647
  • София
Соня са я запознали с причинно следствената връзка м/у яденето и акането в градината. Именно  с това, че се освобождава място за още ядене.
Като сме заговорили на тази хубава тема да поптам дали вашите деца се бършат сами след като акат?
Соня не може и по тази причина не ака в градината, защото щяло да и седи мръсно дупето. Но и аз не полагам особени усилия да я уча.

Татянка, подарихме на Соня септември месец играта с пазаруването, но още не сме я играли, защото Влади е все наоколо и пречи. Дано да и е интересна, но на пръв поглед не прояви особен интерес. Rolling Eyes

# 648
Интересното е, че Мимата е напълно наясно с връзката между ядене и акане!
Знае, защото веднъж ме попита защо пишкаме и акаме. Обясних най-просто, че като ядем - акаме, а като пием - пишкаме.
Не се бърше сама и също като Соня ходи по голяма само в къщи.

# 649
Енви   Hug
Опитвам се по диагонал поне да ви следя, но последните 10ина дни освен, че се гледаме с варицелко, ами и работя и вече съм луднала. Леко я изкара, с 10 пъпки на кръст, без Т и т.н, само дето стояхме в нас няколко дни и му се стегна душата. Като нямапе деца на площадките, изпозлвахме там да ходим, но от 3-4 дни е здрав, паднаха му коричките и така.
Ването идва вчера на гости в офиса  Grinning Детето много й се радва  Grinning
За подарък - решили сме да е mp3 player, по-мъничък и да си слуша музика, а който пита - ще поръчваме книжки  Simple Smile

Зарка, радвам се да те чета, адашката е страхотно дете  Heart Eyes

Само по последния въпрос на Рени - Альо се бършат още от преди година и половина в градината и може сам от отдавна, дори в нас по-някога не ме чака да го измия, ами бърза  Rolling Eyes щото и там така бързал  Rolling Eyes

ХУбав уикенд, дами!   bouquet

# 650
Добро утро! Grinning

Смини, радвам се, че леко се е разминало!  Hug И за Ванчето си мислех скоро... Thinking

По това време на годината все се замислям над две неща:
как само аз ли не мога да пазарувам от нета? Все съм око да види-ръка да пипне...
къде да сме на НГ? Все да е нещо по-различно, но не и на баснословна цифра...
Априлско рамо!? Blush

Хубав много топъл уикенд, дами! Hug

# 651
А нашият дрисльо не се бърше сам, а вика от банята да го избърша.  Embarassed Не може да свикне да си духа носа сам, въпреки, че многократно сме обяснявали техниката, все чака друг да го направи. Щял да се нацапа, не можел сам.... А по този повод и за дупето не държа, все си мисля, че като започнат масово да се бършат около него в градината и той ще свикне с мисълта, че няма все майка му да му въдви подир гъзето. Наблюдавам, че много рядко ходи до тоалетната в градината, все вкъщи го прави, може би подсъзнателно така става, за да има кой да го хигиенизира после. Laughing

Вчера вечерта имах тежко диагностициране на съдържанието в кутията ми за бижута. Ограбена съм, днес трябва да ходим до полицията, за да подадем жалба. Имаме идея кой е, не можем да докажем, че ми е изваждала това-онова злато малко по малко, защото е дъщеря на приятелка, да не говорим, че аз не съм човек, който непрестанно си гледа златото и си го кътка, но това ми дойде като студен душ! Онзи ден се опита да ми открадне последните 20 лв от портмонето, но я хванах и ми ги върна, и според Саш на него доказателства не са му нужни повече. А полицията според него няма как да ми върне нещата, но поне може да се намеси, защото е крайно време. Та, оплаках ви се...просто ще се пръсна от рев, притеснение и яд в същото време, защото аз не съм толкова богата, че да си трупам бижута, а повечето неща са подаръци от роднини на децата и имат и друга стойност, не е само в пустите пари!

# 652
Аги, Рени, Раче /ако и ти празнуваш/,
честит ви имен ден!
Да сте здрави, обичани и много щастливи!
Весел ден с много приятни изненади!

Hug Heart Eyes  HugHeart Eyes Hug

Честито и на останалите именици в априлсиките семейства!

bouquet

Хубава и успешна нова седмица на всички ни!

Hug

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 08:09 от envia

# 653

Честит Имен ден, Раче и Рени! Много късмет да ви носят имената, здраве и щастие!
Благодаря, Енви! Hug

# 654
Честит имен ден на всички празнуващи този хубав празник!  bouquet
От здраве да не се отървате! Hug

Енви, сигурна съм, че ако се престрашиш и се включиш в обща поръчка, или пък самосиндикална, ще останеш доволна GrinningТова по повод онлай пазара.
Пък за НГ, влезе ми муха в главата да е в един пиЯно бар Simple Smile, има и друга оферта за селски новогодишен туризъм, чудя се към кое да наклоним.

# 655
  • 2 етажа над тавана
Добро утро!

И честит празник на всички, които днес празнуват - бъдете здрави, щастливи и усмихнати!
Пишете за интересни неща, за които се надявам и аз да успея да пиша в близките дни.

Съжалявам за телеграфния постинг, но сериозно съм зарината в момента.

# 656
Честит имен ден на всички празнуващи!

Почерпете се за здравето на детето ми!

# 657
  • София
Честит празник на Рая, Райните и Ангелина! На Милен също да е жив и здрав!

Да не забравих някого?

# 658
Честит имен ден на малките ни именички Рая и Миленка! Да сте много здрави и усмихнати деца!
Честит имен ден, Аги, Раче, Рени! Здраве, любов и светлина в живота ви!

Енви, ние нямаме никакви идеи за празниците, но с тези цифри навсякъде май пак ще изберем домашния вариант.
Аги, какво стана с девойката? Много е криво така, хем емоционалната стойност на откраднатото, хем от близък човек. Аз май помня че и друг път ви беше взимала пари, тогава не говорихте ли с родителите?
Рени, и Симона ака само вечер и аз бърша, в градината и се е случвало един два пъти. Преди лагера се бях заела да я науча. Беше смешно, защото твърдеше че знае, взе една морка кърпа и си избърса бузите на дупето.

# 659
  • София

Честит празник на Аги, Рени, Миленка, Рая, Ема и на всички априлски именици! Бъдете здрави, усмихнати и много обичани!
Днес празнуват и Емовците, та се почерпете за наше здраве Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт