Целият Априлски отбор е засмян, след като днес се роди Дамян!

• 33 284
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Ха, този параван е чудесна идея! Peace

Ааа, нямаме 2 месеца на разположение - по-малко са!
Коледа казах, не Нова година!
Трябва да се стегнем!
Ето и 43 стр. наченахме.
 Mr. Green

# 631
Ех, Ренка, жалко  Sad Иначе приказките изобщо не са за момичета, унисекс са  Wink  Дано имаш късмет скоро!

Аз поръчах Коледните писма на Феликс, има и подарък - шапка на Дядо Коледа към нея (при немското издание поне), но още ми е рано да чета нещо Коледно  newsm78

Аз накрая бях решила да купя Лего за Коледа - поръчах го, и вчера Милена ми вика, че много искала още Плеймобил, по-точно конната база  ooooh! Ще й давам един малък комплект Лего за именния ден и ще видя дали ще й харесва, ако не връщам другото Лего и купувам Плеймобил  Crossing Arms

Тук е голяма жега - 15градуса сутринта в 8  Shocked Утре вечер е шествието по случай Свети Мартин с фенерите, ще гледам да снимам  Peace

Енви, добре че си ти за да въвеждаш малко ред  Hug

# 632
Привет и от мен  Hug
хайде и аз да помогна за изписването на темата до Коледа Mr. Green
Татянка, давай да разменяме, аз ти давам плеймобил, ти на нас лего Mr. Green
Кало хич не играе с плеймобила, но пък легото много го харесва, все още играе и с дуплото, но и с малкото много играе.

# 633
След като от понеделник кръстосвам надлъж и нашир града по лекари, днес мога да се похваля - довечера най-накрая ще си получа рецептата с лекарството за Иво. Ако намеря и аптека, в която да го има, ще съм особено щастлива. А пък и ако Иво се повлияе и спре да кашля и да прави пристъпи, друг подарък за Коледа няма да си искам  Mr. Green

Онази вечер се возим с Иво в автобуса, вече е тъмно, пълно е, защото всички се прибират от работа. Срещу нас на седи един добре облечен възрастен мъж и си дреме. Иво дърдори неспирно, гледа насам-натам и по едно време казва с много високо и ясно гласче "Мамо, този човек спи. А, събуди се!"  Joy Joy  

# 634
 Joy Joy Joy Голям образ е Ивчо  Hug

Юлче, стискам палци за Коледния подарък  Praynig

Аз похвалих ли се че Милена беше на плуване? В събота отиде с баща си, много й харесало, но и не пропусна да коментира че имало деца, които плакали, били бебета  Mr. Green

Я да ви питам нещо друго. Във вторник имах разговор с госпожите от ДГ - правят го 2пъти годишно с всички родители, обсъждат развитието на детето и възможни проблеми. Споделиха ми, че Милена много бързо се разсейвала. Например била в ателието и рисувала, а там правилото е да не се говори, а да се фокусира върху рисуването. Тя много обича да рисува и може с часове само това да прави. В другата стая бяха децата и нещо станало, някой се скарал с друго дете. И тя хем продължавала да рисува, хем обаче изобщо не си гледа рисунката, белким да не пропусне нещо, и после го е коментирала на дълго и широко. Аз я разбирам, около нея се случват интересни неща, трудно е да се съсредоточаваш и да изключиш околния свят. Питаха ме дали знам на какво можело да се дължи, казах йм че освен любопитството нямам друго обяснение, вкъщи се концентрира много добре, вкъщи няма ни ТВ, ни радио - нарочно. Във вторник привечер например имах важен телефонен разговор за цял час и тя си беше в хола и си рисуваше, без нито един път да ме безпокоява  Heart Eyes. Та не че не може да се концентрира - но все пак, в училището ситуацията ще бъде подобна, ще има 25 други деца около нея  Thinking  Казаха също, че това не е добре за нея, тя се натоварва един вид с проблемите на другите. Тяхното решение е да я игнорират когато коментирала в подробности кой какво е правил, само ако има нещо което касае самата нея, ще й обърнат внимание - това със цел да разбере че тези неща не са важни за нея, че не трябва тя да се занимава с тях.
Как мислите вие?

# 635
Хайде и аз да помогна с плана за изписване:)
Юлче, дано коелдното ти желание се изпълни!
Татянка, за мен това е нещо напълно естествено, момиче е все пак.
Аз избрах подарък за Коледа, Татянка мерси много с идеята. Истински детски фотоапарат. Но в амазон го намерих доста по-евтин от този в май тойс. Вярно че е по-стар модел и без мп3, но пак четох чудесни отзиви за него. Тези дни ще поръчам.
Феликс много се хареса, взехме и Коледната, чудесни са. Опитва се да ги наизусти и ги носи в градината да "чете" на децата. От "Фют" казаха, че скоро ще имат куклата Феликс, шапки при нас няма.   

# 636
  • София
Ох, аз чакам заплата, че да почна полека да харесвам подаръци.
Харесах си едни книжки от Пан, ще ходя да ги търся в книжарницата им, защото искам да ги разгледам първо.
Ще правим ли коледна сбирка тази година?

# 637
Mum, Енви, благодаря за хубавите думи!

Юлче, представих си сценката в автобуса  Simple Smile. Кое е лекарството?

Татянка, не преувеличават ли малко в градината с такава дисциплина към 4 годишно дете   Thinking? Ще порасне още малко и ще разбере какво се очаква от нея. А иначе то и ти се товариш с проблемите на другите - на колко хора си помогнала само ти си знаеш. Това вярно, че е трудно за самия човек, но да си съпричастен не е лошо качество според мен  Peace.

Нещо смешно и от Мимата:
-Мамо, като ми даваш да ям и после трябва да акам. Трябва да кажеш "извинявай".
-Защо бе Мимо?
-Защото мирише на гадно.
 Crazy

# 638
Хаха, ох Зарка, Мимата е страхотна и на снимки и на лафове:)

# 639
  • Boston, MA
Oхаххааа, Мимата е страхотна майтапчийка.  Joy И Иво...  Joy

Татяна, аз съм със Зарка, рано им е още за дисциплина и мирно стоене. Дори догодина, като тръгнат на училище, ще са в предучилищна, и се предполага все още да е по-свободен подходът.

Хайде и от Дани нещо смешно - той определено иска Лего за Коледа, Toy Story и/или Star Wars (второто е за големи деца, ама хайде). Вчера в магазина аз му казвам, о, аз искам на мен Дядо Коледа да ми донесе Хари Потър Лего. И тая сутрин, на тоалетната, замислено разглежда каталози за играчки и ми вика - "Виж, мама, още Лего Харипотъмъс (като хипопотъмъс)."  Laughing

# 640
 Joy  Joy  Joy  Joy Отдавна не съм се смяла така, е не! Да ги нацелувате  Hug 

Мерси ви за мнението ви - тя може да се концентрира дори за дълго време, та наистина май е най-добре да не го мисля много-много  Grinning

# 641
Ведър край на работния ден - този в БГ, де! Grinning

Зарка, аз забелязах още, че си си пуснала косата - харесва ми! Heart Eyes

Юлче, пожелавам ти подаръка! Peace

Татянка, т.е. един вид клюкарка се опитват да я изкарат госпожите!?  Naughty Велина би постъпила също както Милена и не би млъкнала дори в ателието...  Embarassed Мисля, че е съвсем нормално - децата искат да са навсякъде, да участват във всичко, да са наясно с всичко. Трупат опит, а и собствената си позиция отстояват. Нищо нередно не виждам, и то от една ситуация, да се правят изводи!

Ох, а в у-ще... То си е до характер и темперамент, де, но ние напоследък всяка вечер имаме някаква драма и сълзи с ученика - кой какво му казал, кой какво не му харесал, пък еди кой си не се паднал в неговия отбор, пък тяхната група не победила... Все конкуренция и съревнование - по всички направления. Много ми е чувствително момчето, сестра му по-мъжки се държи от него! Отплеснах се... Rolling Eyes

Янче, дай линк за фотото - интересно ми се вижда! Hug

Варненки съвсем се загубиха - Смини се отчита рядко, но Миси съвсем зачезна - дори по Хелоуин не се появи. Катето също, как ли е ученикът.
 Thinking

Щях да си признавам, че книжки не чета.  Crossing Arms Просто ми идва свръх, а и си имаме батко за целта. Mr. Green

# 642
# 643
# 644
Ако искате да подарявате настолни игри, ето ви 2 варианта, които са хем много интересни, хем не струват много: http://detskaradost.wordpress.com/   Peace  Животинската пирамида е интересна и за по-големите, така че за априлчетата с батко или кака е много добър подарък  Wink

Общи условия

Активация на акаунт