Целият Априлски отбор е засмян, след като днес се роди Дамян!

• 33 296
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Ние също изкарахме добре на морето,винаги давам витаминС,почвам два дена преди тръгване и през цялата почивка сутрин по една ампула! NaughtyЕ ,нося си и близо една аптека лекарства,но за всеки случай,не ми се наложи да ги ползвам! Whistling

# 76
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖЕНИ К!
ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

Hug Heart Eyes Hug

vivi73, добре дошла!
 bouquet

# 77
  • София
Жени, Честит рожден ден! Желая ти здраве и много успехи. Hug  bouquet

Добре дошла и от мен на мама Виви. Peace

Ние най-стене сме си вкъщи след 14 дневно скитосване.
В Турция беше СУПЕР- всичко на 6 - време, вода, басейни, храна. Бях аз с децата и моите родители. те ми помагаха с децата и успях да се почувствам като на почивка.
Снимките още не съм свалила от апарата.
Татянка, не съм забравила, че ме пита къде ще почиваме в турция, но все не мога да изровя линк на хотела. Иначе е в Анталия, Сиде, казва се Палома резорт.
Иначе морето ни в Албена ми е като в мъгла - аз го закъсах здравословно и се наложи да посетя спешното отделение във Варна. Още на тръгване от София имах нещо като огромна пъпка или цирей на слабините на сгъвката на крака. В последствие май се оказа, че е обърнат косъм. Та това нещо така се възпали и инфектира, че се наложи да го цепнат и да ходя на превръзки. Беше ужасно болезнено, направо не можех да ходя, да се навеждам, да сядам и всякакви други елементарни неща. Пих и антибиотик 10 дена, а и тук в софия преди да заминем за Турция ходих 2 пъти на превръзка в Пирогов, където също не пропуснаха да почовъркат раната. Но след изтъчането на гнойта много бързо се затвори раната и сега съм о.к.
Смин, ако едни приятели не ни бяха упътили към Окръжната болница във варна щях да ти звъня да ме лекуваш. Wink

# 78
  • София
Моите деца се прибраха вчера доволни и почернели въпреки наполовина оползотвореното време за плаж само. довечера ще кача снимки, че снощи нямаше време.
Пете, какво му е?  Щеше да ми даваш оторизация в скайпа!?

# 79
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЖЕНИ! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСПЕХИ! newsm51
Деси, честито ти бебче! Да ти е жив и здрав синът и много да ви радва! newsm07
И ние се завърнахме от почивка. Бяхме на Албена за една седмица, след това на гости у едни приятели с вила близо до Иракли, след това за 3 дни на селото на свекър ми и накрая  отдихоме с децата при моите родители. Майка ми ще ги гледа цяло лято, а аз ще съм приходяща от време на време, за да не им е мъчно. Починахме си страхотно, но ако има възможност за още - бих се възползвала. Децата  /слава богу не боледуваха/ въпреки постоянното къпане в морето и непрекъснатото ядене на сладолед, но явно са като мен - морето им действа добре. Днес с голямо нежелание тръгнах на работа, но се радвам да ви чета, защото по време на отпуската не гледахме телевизия и не ползвахме компютър.
Добре дошла на новата мама Виви!

# 80

Имаме си нов племенник - седмият втори братовчед на Ивчо и Наньо  Laughing

# 81
  • Boston, MA
Да ви е жив и здрав, Юле!

# 82
  • нейде там, където ....
Да ви е жив и здрав! И само от любопитство - братовчедки нямат ли?

# 83
Юле, честит ви племенник! Да е здрав и умен, весел и чаровен!   bouquet

# 84
Да ви е жив и здрав! И само от любопитство - братовчедки нямат ли?

Имаме си три красавици Wink Две по-големи каки и една наборка на Иво.

# 85
Честит племенник Шлябада, да ви е жив и здрав  bouquet,пу за нас една племеница,то толкова много,все ще ни огрее Joy

# 86
  • София
Юле, Честит да ви е! Да е жив и здрав!   bouquet Как се казва?
Ние още нямаме конкретна идея за почивката на море, всеки ден е нещо ново и вече до гуша ми дойде от гледане на хотели, бунгала, квартири, обсъждането им и тн и тн. Ако все пак някой има идея - нека сподели  Heart Eyes
vivi73, добре дошла, мила! От много време никой не се беше присъединявал към нас и сега ми стана много приятно  Heart Eyes

# 87
Данче, за почивка с дете аз лично предпочитам бунгало, но не мизерно бунгало  Naughty А те са скъпи колкото хотелска стая. Плюсовете са, че децата играят на озеленена площадка, заградено е, близо си до земята, може да си късметлия и да си близо и до плажа. Вечер , докато цокаш бира, детето тича с други деца, играят, има зеленина и т.н. Хубавите бунгала разполагат с всичко.

Ако имате достатъчно пари, ОИ ще ви е екстра в някой хотел, като изпитани се падат едни в Обзор...нещо с "Рио" бяха. Единия е като Рилския манастир Laughing, но там е лукс като заплащане.

Квартирите тази година все пак може и да са на по-сносни цени, нямам идея...
е, тези, които са ходили вече или са си резервирали може да споделят.

Все забравям...
Vivi, добре дошла   bouquet

# 88
  • София
Честит племенник на Юлче!

Едно рамо за Мати във Фейсбука?! http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=328829&id= … 354942&ref=mf

# 89
Ако имате достатъчно пари, ОИ ще ви е екстра в някой хотел, като изпитани се падат едни в Обзор...нещо с "Рио" бяха.

РИУ се казва веригата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт