Целият Априлски отбор е засмян, след като днес се роди Дамян!

• 33 298
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Рени, честит имен ден на Влади! Да е здрав и щастлив!
Татянко и на теб честит ти рожденник! Много да ви слуша!

# 91
Честит имен ден на  Влади! Да расте здрав и късметлив!
Данче, относно почивките - ние тази година за първи път почивахме в Албена и сме много доволни. Бяхме в хотел Орлов на база All Inclusiv. Цената на ден беше 120 лева за двама. Но децата бяха напълно безплатно - и храна и нощувка, така че разпределена сумата на човек излиза много сносна. Стаята ни беше голяма със спалня и легло на 2 етажа за хлапетата, климатик, голям балкон и телевизор. Хотелът си имаше басейни - за възрастни и деца, хубава градина  и огромно фоайе за игра на децата, дори и ако времето е лошо. Храната беше ОК и винаги имаше какво да се избере, дори и за злояди деца. Освен това курорта е невероятно чист и поддържан, с много зеленина и хубав плаж.  С две ръце препоръчвам почивка на Албена, защото е подходяща за семейства с деца.

# 92
Честит имен ден на Влади,не знаех ,че днес празнуват,да е жив и здрав!Мерси момичета за топлото посрещане!!! HugА за почивките,ние лично бяхме на Равда,хареса ни ,но бяхме наредени,но много мои познати и приятели бяха с децата си на Албена,досега нямам лош коментар,всички са много доволни!!! PeaceЗа това и аз го препоръчвам ,на море с деца в Албена!!!"ако някой от комплекса чете тази реклама ,трябва да ни стимулира всички майки с деца от БГ мама ,с 50%отстъпка" Crossing Arms!!!Който не е ходил,пожелавам приятно и безпроблемно изкарване  bouquet!

# 93
  • Русе
Честит имен ден на Влади!  bouquet (и аз не знаех какъв ден е?)
Юлче, честито попълнение в бандата братовчеди! Hug

Добре дошла, vivi73! welcome

И аз съм на мнението на Аги за бунгалата - затова вече 3-та година залагаме на тях. Пробвахме и ОИ миналата година (на Златните), пак е хубаво, ама бунгалата печелят - и като цена, и като простор (щото вземаме с 2 спални, хол и бокс), и като спокойствие, че тълпите ми идват в повече...

И аз да помоля за едно рамо за моята приятелка... Praynig Тя е българка, женена за американец. С две думи, финалисти са в конкурс в Щатите за семейни двойки(военни), чиято сватба се е провалила, заради военни назначения. Двойката, която събере най-много гласове печели сватба на стойност 100 000 долара. Може да се гласува неограничено (след Refresh), но ще има и жури, което може да дисквалифицира при нечестен вот(а тя е сигурна, че водещите двойки мамят  Confused) - те в момента са на 4-то място.
Ето линк за гласуване: http://www.wisn.com/entertainment/24222868/detail.html
Малко по-надолу са изброени двойките (под SURVEY) - Viktoria and Ryan
В ляво има линк с историите на финалистите (ако на някой му се чете - на английски).
 Hug

# 94
Гласувах  Wink

Ние винаги почиваме в хотел с ОИ, и то в такива хотели, в които можеш да стоиш 15 дена без да излизаш и пак не умираш от скука  Laughing  И винаги взимаме т.нар. фамилни стаи, т.е. две стаи с междинна врата (или малък коридор), вместо двойна стая с допълнително легло. Така не само имаме повече място, но и ние можем да гледаме телевизия или да четем или да правим нещо друго  Whistling  без да пречим на спящото вече дете  Peace  Тази година дори ще имаме две бани, което е добро дошло  Laughing Настанени ще сме в бунгало, но то е малка сграда с няколко стаи само. Не обичам големите хотелски корпуси. И така съчетаваме пространството с лукса да не чистим, прибираме, камо ли готвим  ooooh!   Ето нагледно http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Hotel+Club+Magic+ … aCategorySubId=44     
http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Hotel+Club+Magic+ … aCategorySubId=44
http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Hotel+Club+Magic+ … aCategorySubId=44  тук не се виждат добре, но бунгалата се намират в ляво от главния корпус.

Рени, радвам се че останахте доволни, не се и съмнявах, трудно че човек да не остане доволен от почивка в Турция  Wink  Хотелът ви е супер, и на хубаво място, браво! Ако имаш и снимки....  Whistling

Честит имен ден на Влади, да расте жив и здрав!

Янче, благодаря!   bouquet

# 95
Честито на празнуващите днес Влади на Рени, Владо Черепахов и Сашо на Татяна!   bouquet Наздраве! Hug

Честит нов племеник на Юлчето!   bouquet

Данче, в "На път..." се обсъждат много варианти и се дава актуална информация - може да е в помощ. Wink

Нуни, изпрати ли Яна? Heart Eyes

Деси, завъртя ли те ежедневието!? Wink

Мнооого ни е пуста и вяла темата
...
Rolling Eyes

# 96
Енви, все още си имам помощ у дома Wink мъжът е отпуск и той ми помага, а Кало все още ходи на градина, та засега имам време да посвърша някоя и друга работа у дома, но август месец ще съм с двамата у дома и тогава ще е интересно Mr. Green ама се надявам да се справя де ...
Иначе аз май взех да посвиквам с малкото сън, явно бързо се привиква Laughing

Честито на всички именици, да са живи и здрави и с гордост да си носят името!

# 97
  • София
Еееее, благодаря за поздравите за Влади.  Hug
Честито на другите празнуващи. Ние се разхлаждаме с бяло винце с лед. newsm24

Татянка, обещавам снимки да има скоро. Peace

На мен пък едно от нещата които не ми хареса в Албена са малките стаи. Направо не можехме да се разминаваме. много клаустрофобично ми беше. Базата е ясно, че  е стара, но трапезарията за хранене беше изключително вехта и много лошо миришеща.Но може би просто не сме случили на хотел.

# 98
Да, базата в Албена е стара, като изключим новия хотел Фламинго, стаите колкото и да са ремонтирани, си остават малки, както ги строиха едно време. То в доста, ако не повечето хотели, имаше единични легла едно след друго - на единият краката са до главата на другия.....романтика!  Sick

# 99
# 100
Честито на всички празнуващи   bouquet.

Ние утре потегляме на вилата и живот и здраве там до септември. Тогава планираме още едно море, надяваме се да е по-успешно , но този път сме се спрели на Обзор. На мен много ми харесва Ол инклузив, най-вече заради Ема , която е страшно злояда, но въпреки голямото разнообразие , тя пак си яде само пържени картофи  Rolling Eyes. Не ми хареса това, че в хотела нямаше  българи и тя нямаше с кого да си играе и гледаше децата отстрани.
А в Турция много ми се ходи, но не знам кога ще събера смелост с деца да се отдалечавам толкова, като знам как ни завършват обикновено тези почивки.

# 101
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЮЛЕТАТА НИ -
ЮЛИ НА ВАНЧЕТО  Heart Eyes И ЮЛЧЕТО  Heart Eyes!
ДА СА ЗДРАВИ, СИЛНО ОБИЧАНИ И ВСЕ ТАКА ЧАРОВНИ!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 102
Привет
Честито на всички празнували и празнуващи!   bouquet

За почивките да се включа актуално - снощи дойдохме на море   Laughing Златните де, не се отделяме много, хотелът е супер, но детето ми вдигна към 40 градуса нощес...дано бързо се оправи!  Praynig Иначе за Албена - освен плажа - там от нищо не сме доволни. Преди 2 г бяхме в 4* хотел - супер тясно, храната не беше кой знае какво, с 2 думи не си заслужава - но за 4та година сме на Ол Инкл. - това е най-добрият вариант за яденето (количествено) на мъжете ми и за биропиенето на Пешо  Grinning

Хубав ден!   bouquet

# 103

Благодаря за пожеланията  Laughing

Довечера отиваме да си видим децата  Laughing

Ние никога не сме били на ол инклузив. Обикновено подбираме малки хотели или бунгала и ядем навън.

# 104
Честит Имен, Юлче! Да си здрава и щастлива, с това хубаво име! Hug
Хубав ден от мен и тайфата! Трябва да вися по-малков нет аи повече багаж да оправям!

Общи условия

Активация на акаунт