Татянко и на теб честит ти рожденник! Много да ви слуша!
А за почивките,ние лично бяхме на Равда,хареса ни ,но бяхме наредени,но много мои познати и приятели бяха с децата си на Албена,досега нямам лош коментар,всички са много доволни!!!
За това и аз го препоръчвам ,на море с деца в Албена!!!"ако някой от комплекса чете тази реклама ,трябва да ни стимулира всички майки с деца от БГ мама ,с 50%отстъпка"
!!!Който не е ходил,пожелавам приятно и безпроблемно изкарване
!
(и аз не знаех какъв ден е?)

Тя е българка, женена за американец. С две думи, финалисти са в конкурс в Щатите за семейни двойки(военни), чиято сватба се е провалила, заради военни назначения. Двойката, която събере най-много гласове печели сватба на стойност 100 000 долара. Може да се гласува неограничено (след Refresh), но ще има и жури, което може да дисквалифицира при нечестен вот(а тя е сигурна, че водещите двойки мамят

без да пречим на спящото вече дете
Тази година дори ще имаме две бани, което е добро дошло
Ето нагледно http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Hotel+Club+Magic+ … aCategorySubId=44
Хотелът ви е супер, и на хубаво място, браво! Ако имаш и снимки.... 
Наздраве! 

мъжът е отпуск и той ми помага, а Кало все още ходи на градина, та засега имам време да посвърша някоя и друга работа у дома, но август месец ще съм с двамата у дома и тогава ще е интересно 

.
Иначе за Албена - освен плажа - там от нищо не сме доволни. Преди 2 г бяхме в 4* хотел - супер тясно, храната не беше кой знае какво, с 2 думи не си заслужава - но за 4та година сме на Ол Инкл. - това е най-добрият вариант за яденето (количествено) на мъжете ми и за биропиенето на Пешо 
Препоръчани теми