Целият Априлски отбор е засмян, след като днес се роди Дамян!

• 33 281
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Честит имен ден на малки и големи!   bouquet

# 661
  • София

Еххааа, много сме празнуващите днес. Сърдечно благодаря за поздравленията. Да почепя и аз за мое здраве и за баща ми Ангел.

Честито и на другите празнуващи днес. Много здраве и късмет за всички.  Hug

# 662
Честито и на Априлчетата - именици днес! С най-сърдечни пожелания за всичко най-добро! Heart Eyes

Фил, Янче, благодаря за отговорите! Hug

Аги, и аз си спомням за предишните ти оплаквания - тогава говори ли с родителите!? Thinking

Я, да сложа едно кафе към почерпките, че и моят баща празнува днес:

Hug

# 663
  • София
Тава с кафето е добра идея, само да заспят зверчетата и ще си направя едно истинско. Hug

Соня е със зверска хрема, отдавна не е била така. киха през 2 минути, текат реки, шмърка, дави се....ужас.

И аз се впускам да търся новогодишни предложения. По-скоро търся да наемем някоя къща с нашите кумуве и още приятели. Иначе тези "празнични вечери", които предлагат са ужасно скъпи.Въобще напоследък никак не харесвам посрещането на новата година - много се изнервям нещо от тоя празник, но няма как.

Като гледам повечето сме на едно ниво с бърсането на априлските дупета. Mr. Green

# 664
Честит празник на всички малки и големи именници!   bouquet Както и на техните семейства. Весело празнуване на всички, които имат повод!
Кало, категорично отказва да ходи по голяма нужда в градината, като твърди, че го е срам да го бършат госпожите или лелите, а сам все още не може. Макар, че се опитва, явно в градината ги учат, защото в къщи не сме.
За Нова година все още не сме решили дали изобщо искаме извън дома да празнуваме и да пътуваме и т.н.
Аз също не съм пазарувала никога досега по нета  Embarassed дори не знам как точно се прави, така че не мога да помогна. За коледните подаръци досега съм набелязала само книги и за Кало една магнитна дъска с букви, другото предстои.

# 665
Честит имен ден на малки и големи именици. Много здраве и гордо да си носят името!

Кало също ходи предимно в къщи по голяма нужда, но вече сам си трие дупето, явно в градината ги учат. Много рядко ме вика мен да помагам.

Нова година вероятно ще празнуваме у дома или поне засега са ни такива плановете ... На мен ми се ходи някъде с компания, но обикновено тогава имаме гости ... и няма как ...

Благодаря на имениците за почерпката Hug
Енви, тъкмо си направих кафенце и сядам докато малчо спинка.

# 666
  • София
Знаех си, че съм попуснала някого! Честито и на Миленка и Емо!

На мен не ми се седи в къщи на НГ и мисля да сме някъде навън. Сам пори да има за удоволствитето! За подаръци мисля вече, но нещо нямам голям ентусиазъм[
Мати никога не е акъл в градината - поне от мин.година не е!/color]!

# 667
Честит Имен Ден Аги, Рени, Раче, а също и на малките Рая, Миленка, Емо и Ема.
Също и на Пламен на Катя, която е време да се разпише  Hug.

# 668
Честит празник на всички именници в априлските сем-ва!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
Ние сме добре, работа и ежедневие ни завихрят...
Юл прави два поредни пристъпа, ще го изпращам в Т-ще на планина малко  Confused, и без това се е затъжил много за бабите и дядовците.
Подаръци и празнуване на НГ са ми още далече в плановете.
Дупе бърше сам, при това добре, само дето понякога е изумен защо няма за бърсане Shocked.Иначе и той известно време не вършеше тази работа в Дг, но сега няма проблем.
В събота за пореден път закрихме сезона....направихме си страхотна разходка и слънчеви бани.
http://www.facebook.com/vkirova1#!/photo.php?fbid=1537004142467&set=a.1537004062465.2072490.1155752431- малко снимков материал.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 21:16 от ~ВАНЯ~

# 669
Честит имен ден на всички празнуващи днес - малки и големи, да са живи и здрави   bouquet.

Енви, отдавна гледам хотели в Хисаря , но ми казаха ,че водата е тежка за деца и не било препоръчително повече от 20 минути , пък ние основно ходим  да се плицикаме. Чула ли си нещо такова?
Иначе  другата седмица сме в Огняново, само да сме здрави.

НГ ще сме си вкъщи, нищо особено.

Татянка, силно преувеличено ми се стори това за едно дете  Thinking, не бих се връзвала  Peace.
Отдавна искам животинската пирамида , но не я намирам в Май тойс.

Не можах да видя нито на Зарка снимките , нито на Ваня  newsm78.

Днес в ДГ са сложили писмото до Дядо Коледа, Ема искала Барби  Whistling, тъкмо мислех , че приключихме с този период.

# 670
Тинче, а другите момичета какво искат в писмото? Преди така като питах децата в групата кой какво иска, това се явяваше заблуждаващо, един като каже нещо и започва да се навързва като желание и на другите  Laughing Малко са инатите, индивидуалисти, които настояват за своето.

Танче, честит Имен ден и на Милена! Забравих, че празнуват и тези имена.
Раче, да ти е жив и здрав Емко, ние все с друга дата свързваме Емиловците. Embarassed

# 671
Тина,
не знам, дали е тежка водата, но в студения сезон - какво плацикане!? Водата на басейна така или иначе е хладка, затова пускаме децата, колкото да се каже, че не сме го пропуснали басейна, а после им правим гореща вана. А и се съмнявам, да е 100% минерална в басейна. Wink

Рени, бързо оздравяване на Соня! Hug

Хайде и аз да размириша - нашият батко има-няма 1 г. откак се научи да си бърше дупето, Велина не го прави - ако й кажа ще започне, ама има време... Blush

Тъп въпрос Embarassed: за да гледаш снимки във фейсбук, трябва да си регистриран, нали!?

# 672

Тъп въпрос Embarassed: за да гледаш снимки във фейсбук, трябва да си регистриран, нали!?

Да Confused, аз затова се регистрирах и май предимно за гледане на снимки го ползвам фейсбука Embarassed

# 673
Добро утро!

Енви, хайде, регистрирай се! HugИ честит отминал празник на баща ти, той беше рожденик, нали?

По повод бърсането след ходене по голяма нужда, Преската понеже не може, та не ходи в ДГ, само в нас, което ние с баща му отчитаме като недобро, защото се стиска Confused
Пък сестра му, тя е най-малка в групата, но явно всички ги оставят да се бършат сами, защото не ми се говори с какви гащи я вземам всеки ден SickОставете това, ами и дупето й се зачервява.Направих веднъж забележка, госпожата ми каза, че на 30 деца не могат да обръщат внимание за това.Е да, ама те 30-те не сядат едновременно в тоалетната...пък и на яслата, пак толкова деца, винаги са ми я давали чиста.

# 674
Изпуснала съм вчера именици, но и на Пламен ,Ема и Емчо, от сърце им желая здраве и щастливо детство.
Тина, като дете всяка година почивахме в Хисаря и не съм излизала от басейните. Не знам, според мен джакузитата не са за деца и басейните с много топла вода, но то и за възрастни там не бива да седят много. Иначе басейните в Аугуста са страхотни, достатъчно топли за дълго плицикане. Но пък хотела си е огромен соц хотел с много минуси  и не знам дали да го препоръчвам.   Весело изкарване на Огняново.
Енви, във фейсбук може да гледаш снимки и ако не си регистриран, но човека на който е албума трябва да е дал публичната връзка.
Ванче, излишно е да казвам, че сте много готини и че завиждам за разходката. Дано Юл се оправя бързо.

Общи условия

Активация на акаунт