Попитай козметичката 2

• 61 637
  • 594
  •   1
Отговори
# 285
Йори,искам да помоля за съвет.Известно време след кола маска(не веднага след като съм я правила),може би точно на етапа,когато косъмчетата почват да растат ми се появяват пъпчици.Особено съм забелязала,че това ми се случва в горната част на ръцете,по краката и около триъгълника.Моля те,дай ми съвет какво да правя,с какво да ги мажа?Пъпките не са с връхче,повечето са червени.
П.П.пробвах със  салицилов спирт,но засега няма ефект Thinking
И още един въпрос ако не съм много нахална:имам белези по краката от подкожни косми,с какво бих могла да ги премахна(освен вече познатия ни Контрактубекс,който нищо не свърши)
предполагам,че става въпрос за пъпчици,резултат от накъсани косми,които започват да растат като подкожни.съвета ми е да използваш пилинг продукти-дори най-обикновена скраб за тяло или гъба-луфа би ти била от полза,стига да не пркаляваш и да не протриеш кожата.

# 286
Ами моят проблем е такъв:
Имам мазна кожа в Т-зоната, като около носа кожата ми се бели  Thinking
Появяват ми се пъпки около двете страни на носа,брадичката и челото?
Ползвам Розова вода за почистване и Крем на Нивеа за пъпки, а сутрин хидратиращ гел за измиване + хидратиращ крем на Дав, обаче нищо не ми пасва както трябва  Sad
Какво ли още не съм пробвала нищо не става - особено с пъпките оправия няма, а да кажеш, че са малки или почти незабележими, еми не - за жалост доста са си видими и това ме дразни най-много от всичко!
Моля те препоръчай ми някаква ежедневна грижа за лицето ми, че вече ми омръзна!  ooooh!
Йори, моля те помогни ми!   bouquet

# 287
Ами моят проблем е такъв:
Имам мазна кожа в Т-зоната, като около носа кожата ми се бели  Thinking
Появяват ми се пъпки около двете страни на носа,брадичката и челото?
Ползвам Розова вода за почистване и Крем на Нивеа за пъпки, а сутрин хидратиращ гел за измиване + хидратиращ крем на Дав, обаче нищо не ми пасва както трябва  Sad
Какво ли още не съм пробвала нищо не става - особено с пъпките оправия няма, а да кажеш, че са малки или почти незабележими, еми не - за жалост доста са си видими и това ме дразни най-много от всичко!
Моля те препоръчай ми някаква ежедневна грижа за лицето ми, че вече ми омръзна!  ooooh!

предлагам ти за измиване да пробваш Sebium gel moussant на Bioderma,а за крем пак на Биодерма и пак от серията Sebium AKN.дано ти подействат добре.и ако слагаш грим след крема,моля те използвай ако е възможно пудра вместо фон дьо тен.по-малко се запушват порите,и съответно по-малко ще са и възпаленията.

# 288
И още един въпрос ако не съм много нахална:имам белези по краката от подкожни косми,с какво бих могла да ги премахна(освен вече познатия ни Контрактубекс,който нищо не свърши)

# 289
Имам въпрос към Йори и към козметичките в темата.
Купих си канелено масло на Българска роза. Как да го използвам? Разбрах, че не се слага директно върху кожата, защото ще я изгори. Затова си купих и бадемово масло на Икаров, но не знам в какво съотношение да смеся двете масла. За какво ще го ползвам? За масаж с цел загряване при детето , а при мен-  антицелулитен масаж. Момичето в дрогерията не се ангажира да ми каже съотношенията, защото в мига, в който споменах думата целулит, тя започна да ме убеждава колко е невъзможно аз да си правя сама масаж вкъщи и как няма да има ефект, освен ако не си купя готов продукт. Ползвала съм и скъпи, и евтини, и добри, и не чак толкова добри продукти. Сега просто искам да пробвам с канеленото масло. Канелата е новата ми мания. Намерих си парфюм с нейния аромат, слагям я на прах в кафето си и в сладкиши. Влюбена съм в нея)))

# 290
както вече писах,опитай с пилинг продукт,така  чрез излющване на горният слой на епидермиса петната ще избледняват.но не прекалявай с пиниг продуктите за да не протриеш кожата.

# 291
Здравейте!
Имам проблемна кожа-себореен дерматит.Ползвам от8 месеца крема-Толеранс екстриим на АВЕН. До сега ми помагаше, но спря.Дадоха ми мостра на DUCRAY-KELUAL DS. започнах да мажа с него проблемните места и като че ли е по-добре. Искам да попитам DUCRAY-KELUAL DS,дали е подходяш за ежедневна употреба. Мога ли да използвам фон дьо тен и каква марка ще ми препоръчате?
/чувам добри отзиви за ла рош, но дали е подходящ за кожа като моята?/

# 292
# 293
  • София /Сухата река/
Здравей Йори,
много хубава тема. ще се радвам да  отговориш и на моят въпрос :
Кожата на лицето ми е много суха,толкоз е суха ,че когато нанасям крема за лице,той попива докато още го нанасям.ПРЕПОРЪчАЙ  ми крем за лице .А крем около очите  кога започва да се използва./Аз съм на 26г./ Simple Smile

# 294
Здравей, имам един въпрос...
Голяма ли е разликата в качеството на кремовете на Виши и Dr. Renaud?
Мерси!  bouquet

# 295
Здравей Йори,
много хубава тема. ще се радвам да  отговориш и на моят въпрос :
Кожата на лицето ми е много суха,толкоз е суха ,че когато нанасям крема за лице,той попива докато още го нанасям.ПРЕПОРЪчАЙ  ми крем за лице .А крем около очите  кога започва да се използва./Аз съм на 26г./ Simple Smile
крем около очите би могла да започнеш и сега,ако кожата ти е наистина е много суха.относно крем за лицето бих ти препоръчала на Биодерма  Atoderm Creme

# 296
Мерси!  bouquet
аз лично не познавам човек,който да е останал доволен от кремовете на Vichy.за Dr.Renaud не мога да дам еднозначно мнение.

# 297
Йори забеляхах че започват да ми се появяват бръчки  Sad Sad Sad Cry Cry Cry на 24 години съм  Cry Cry Cry малки ситни брачици около очите имам и две на челото от скоро започнаха да се виждат какво да правя  Cry Cry Cry Cry

# 298
Мерси!  bouquet
аз лично не познавам човек,който да е останал доволен от кремовете на Vichy.за Dr.Renaud не мога да дам еднозначно мнение.

Аз съм много доволна от Виши по п-п, но козметичката ми ми предлага Dr.Renaud и затова се зачудих.

# 299
Мерси!  bouquet
Е, аз съм доволна от козметиката на Виши, както и от тази на д-р Рюно! Бих казала, че са един клас козметика. А, на теб Йори, препоръчвам, след като си поела отговорността да съветваш потребителите, относно грижа за кожата, да вземеш и поне малко да се информираш за козметиката, която се предлага на пазара, а не да си предлагаш само тази на Биодерма Peace.
Друг е въпроса, ако си тук единствено с цел реклама newsm78

Общи условия

Активация на акаунт