Попитай козметичката 2

• 61 891
  • 594
  •   1
Отговори
# 75
Отдавна не съм писала тук, но ето че изникна нещо ..  Smile

Какво бихте ми препоръчали за смесена кожа (клоняща към мазна) за почистване?
Под коя форма (тоник, маска, гел, серум и т.н.) би бил най - ефективен даден продукт?
Държа да подчертая, че търся по - скоро продукти с по - малко химия в тях ..  newsm78

п.п. става въпрос за млада кожа ..

Благодаря предварително!  Peace

# 76
от няколко дни по лицето на дъщеря ми(15г) излязоха някакви дребни пъпчици.Незнам от какво,може би от възраста.Въпроса е че има много пъпки по лицето и я е срам дори да излезе на вън.Пробвахме различни препарати,но и тя и аз предпочитаме някакви бабини рецепти.
Бихте ли ме посъветвали нещо? Rolling Eyes

ще ми препоръчаш ли нещо?
според теб Garnier 3in1 ще помогне ли? Rolling Eyes

не,няма да помогне,но пък може да навреди.повечето масови козметични марки предлагащи такива продукти за пъпки само изсушават повърхостният слой на кожата,но нито лекуват нито помагат кардинално.лошото е,че изсушавайки епидермиса на кожата те не и дават възможността да диша,запушват порите вместо да ги отпушват и за съжяление рекламите нямат много общо с реалността.
бих препоръчала качествено почистване при козметик,обаче се притеснявам,че на много места стискат и пъпките.затова препоръчвам посещение на козметик за да се прави д'арсонвал.

# 77
Отдавна не съм писала тук, но ето че изникна нещо ..  Smile

Какво бихте ми препоръчали за смесена кожа (клоняща към мазна) за почистване?
Под коя форма (тоник, маска, гел, серум и т.н.) би бил най - ефективен даден продукт?
Държа да подчертая, че търся по - скоро продукти с по - малко химия в тях ..  newsm78

п.п. става въпрос за млада кожа ..

Благодаря предварително!  Peace

като става въпрос за млада кожа-на колко години си,имаш ли пъпчици и възпаления или други недостатъци по кожата?

# 78
Подариха ми ето тази бебешка вода на Биодерма

въпроса ми е дали мога да я използвам,за да почиствам моето лице,ще бъде ли добре почистена кожата,като се има в предвид,че не използвам фон дьо тен или пудра,само гланц и спирала,или е по добре да използвам измиващ продукт,в момента ползвам пяната на Нукс с три рози!

# 79
като става въпрос за млада кожа-на колко години си,имаш ли пъпчици и възпаления или други недостатъци по кожата?
близо 18 съм .. пъпчици много рядко ми излизат и то само на челото ..

# 80

въпроса ми е дали мога да я използвам,за да почиствам моето лице,ще бъде ли добре почистена кожата,като се има в предвид,че не използвам фон дьо тен или пудра,само гланц и спирала,или е по добре да използвам измиващ продукт,в момента ползвам пяната на Нукс с три рози!

би могла да използваш водата на биодерма,но по-скоро като тоник,след измивният продукт,но все пак зависи и от това каква ти е кожата-ако е мазна,по-добре и тоника да е друг,ако е чувствителна-това е едно приемливо решение.

# 81
близо 18 съм .. пъпчици много рядко ми излизат и то само на челото ..

би могла да опиташ с Bioderma-Sebium gel moussant  за измиване.

# 82

би могла да използваш водата на биодерма,но по-скоро като тоник,след измивният продукт,но все пак зависи и от това каква ти е кожата-ако е мазна,по-добре и тоника да е друг,ако е чувствителна-това е едно приемливо решение.
Йори благодаря за отговора!
За сега ще ползвам бебешката вода за премахване на грима от очите,кожата ми е комбинирана,леко се омазнява на брадичката и нормална по другите места,искам да те попитам коя вода на Биодерма е подходяща за мен,ще се радвам и ако ме посъветваш и за подходящ измиващ продукт!

# 83

Йори благодаря за отговора!
За сега ще ползвам бебешката вода за премахване на грима от очите,кожата ми е комбинирана,леко се омазнява на брадичката и нормална по другите места,искам да те попитам коя вода на Биодерма е подходяща за мен,ще се радвам и ако ме посъветваш и за подходящ измиващ продукт!
[/quote

Ако кожата ти няма други недостатъци освен омазняването на брадичката би могла да използаш Hydrabio H20  или sebium H20-като тоник,а за измиване би могла да използваш sebium gel moussant.

# 84
би могла да опиташ с Bioderma-Sebium gel moussant  за измиване.
Благодаря ти!  bouquet

# 85
  • Тра-ла-ла
ето такива въпроси ми харесват:)))
няма невъзможни неща,но ако се използват стерилизирани консумативи-имам пред вид шпатулата,страшно няма,а и всеки читав козметик би трябвало да може да разпознае когато някой има гъбички или неща от този род.така че ако си убедена че козметичката тие свястна,не параноясвай излишно .
Мерси за отговора. Имах предвид при наличие на кървави точици може ли да се хване СПИН, хепатит и др. Това не може да се разпознае с поглед. Не мога да кажа дали козматичката ми е свястна, няма как да я проследя от-до. Помещението е чисто, но това нищо не значи Tired

# 86
ето такива въпроси ми харесват:)))
няма невъзможни неща,но ако се използват стерилизирани консумативи-имам пред вид шпатулата,страшно няма,а и всеки читав козметик би трябвало да може да разпознае когато някой има гъбички или неща от този род.така че ако си убедена че козметичката тие свястна,не параноясвай излишно .
Мерси за отговора. Имах предвид при наличие на кървави точици може ли да се хване СПИН, хепатит и др. Това не може да се разпознае с поглед. Не мога да кажа дали козматичката ми е свястна, няма как да я проследя от-до. Помещението е чисто, но това нищо не значи Tired

със спин и хепатит може да се заразим по кръвен или полов път,и хипотетично има вероятност това да се случи .
вероятността обаче да се заразиш по кръвен път вследствие на кола маска в козметичен салон с хепатит или спин е изключително минимална.

# 87
Йори много ще съм ти благодарна ако ми обясни6 за премахжането ан 4ерни точки с машинка !? чувала съм го от приятелки че помага но искам да знам какжо представлява процедурата и как деиства  върху лицето ! предварително ти благодаря за отговора Praynig Praynig Praynig Blush Blush

# 88
Йори,ще те питам за съвет.Аз съм момиче на 16  и точно в средата на корема по вертикала имам косъмчета.Не са дълги и черни,не са и мъх.Започват от под гърдите стигат до пъпа и надолу има съвсем малка линийка.Въпроса ми е дали да ги изруся или да ги махна с кола маска,защото не мога да ги търпя.Прилагам и снимка(не се вижда много ясно,но се надявам да разбереш г/д)
http://www.prikachi.com/images/628/2514628N.jpg

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 08:42 от bubanka

# 89
Йори много ще съм ти благодарна ако ми обясни6 за премахжането ан 4ерни точки с машинка !? чувала съм го от приятелки че помага но искам да знам какжо представлява процедурата и как деиства  върху лицето ! предварително ти благодаря за отговора Praynig Praynig Praynig Blush Blush
най-вероятно ако е в козметичен салон става въпрос за пилинг с ултразвук-аз лично не съм почитател на този вид почистване,защото се излющва повърхностния слой епидермални клетки,почистват се и повърхостта на комедоните(черният им цвят на повърхността),но порите си остават непочистени и съответно лицето не е почистено качествено.за съжаление на повечето места предпочитат този вид почистване заради неспособността да се почисти лицето ръчно-чрез изстискване на комедоните-без да се направят рани.

Общи условия

Активация на акаунт