Попитай козметичката 2

• 61 614
  • 594
  •   1
Отговори
# 345
Йори - Отговорих на въпрос относо серум и споделих мой личен опит - нито съм козметик да си правя реклама нито съм производител на серума. Просто от много проби и грешки най сетне намерих нещо което видях че работи и отговорих на върпос.
Аз съм инжинер и не правя на никой реклама, защото това с което се занимавам е много далече от козметични услуги - просто съм доволен потребител Simple Smile
Не продавам нито произвеждам този серум - мерси че сподели за съставката пропилен гликол за съжаление я има в почти всеки сапун, шампоан, крем и какво ли още не Sad
Ако модераторите мислят че това което споделих като опит е неуместно да го махнат Simple Smile

# 346
maneto, а защо не напишеш името на този серум? Защо трябва да ти пишем лични съобщения като нищо не ти пречи да напишеш в темата марката и името на продукта?
И е хубаво като се пишат съставките да се напишат всичките, а не само една малка част, които обикновено се пишат единствено и само с рекламна цел.

# 347
Не писах име защото го няма в БГ и съм сигурна че тук никой не го е виждал и чувал защото не се продава по магазините.

Matriskin™ Collagen MP Serum - а съставките ги копирах от сайта от който го поръчвам и съм изброила всичките които са изредени и там-> http://---shoretner923-collagen_serum

За 1ви път си позволявам да споделя мнение за нещо от което съм много доволна (след много неуспешни опити с какви ли не продукти) и бидех линчувана тук. Мислех, че помагам на момичето което имаше конкретен въпрос и не разбрах на кого попречих и настъпах мазола Simple Smile

За този серум разбрах от доволни хора и затова и аз го пробвах. Тук явно само се цени мнение ако е критично и негативно  Rolling Eyes

# 348
Matriskin™ Collagen MP Serum - а съставките ги копирах от сайта от който го поръчвам и съм изброила всичките които са изредени и там-> http://-ne-taka-/collagen_serum
Какъв е този адрес?  newsm78 Нещо не се отваря.
А серумът ще го поуча  Simple Smile
И надей  да подценяваш хората във форума. В този форум пишат всякакви хора от цял свят, а тези които живеят в България отдавна не пазаруват само от магазините в България  Simple Smile

# 349
Бях съкратила линка, че да не е така дълъг и нещо се е скапал тук -пробвай целия линк -> www.motivescosmetics.com/juliette/index.cfm?action=shopping.csPr … mp;prodID=3247716

# 350
maneto,Когато някой иска да помогне на някого го прави изцяло,а не след няколко подканяния.Радвам се,че си доволна от този продукт и го споделяш с нас.

# 351
добър вечер, дами!

вероятно е обсъждано преди, така че се извинявам, ако дублирам, но ето какво:

на 33 г. съм, кожа тип смесена (мазна в Т-зоната, иначе по-скоро суха). грижите ми за нея са максимално близо до естественото - всяка вечер душ със съответно измиване с тоалетни трици (редувам седефени и пшенични), 2-3 пъти годишно маска с хума, отново 2-3 пъти отваряне на порите над отвара от лайка и сода и почистване, доколкото ми стигне търпението, на комедоните. имам витилиго от вече 10 г., разви се към края на кърменето на голямото ми дете; съответно по-слабо пигментирана кожа на единия клепач (това ми е още от детинство) и малко бяло петънце от крайчеца на устните, колкото бобено зърно. въпросът ми е следният: какво бихте препоръчали за лифтинг/стягане и борба със състаряването на кожата на лицето, особено около очите, така че да не е агресивно или стимулиращо витилигото ми? все пак съм във възраст,в която вече искам да започна по-специални грижи за лицето си. какво правя към момента освен почистването: отвреме навреме масаж около очите и скрабване с утайката от кафе веднъж-два пъти седмично. молбата ми е да е нещо умерено като цена и съобразено с витилигото ми. благодаря!    bouquet

# 352
Здравей Йори,
преди време по твой съвет започнах да използвам кремчето на Bioderma AKN и ми се отрази много
добре, в момента привършвам втора опаковка и лицето ми се изчисти. Искам да те помоля за съвет
какъв крем да използвам през лятото, който де е подходящт за мазна кожа, да става за основа за грим, по възможност да има фактор. А също така какъв фактор е подходящо да се използва за градски условия, не за плаж? А също искам да те питам уместно ли е да се нанесе подходящ за типа кожа крем, да се изчака 10-15 мин, след което да се нанесе крем със защитен фактор и колко време след това може да се нанесе фдт или пудра? И няма ли това да омазни прекалено кожата?
Благодаря ти предварително.

# 353
Здравей.
Дъщеря ми ще ходи във вторник на козметик.Защото аз не разбирам искам да те попитам дали ако козметичката е добра ще успее да излекува акнето и петната от тях?

# 354
 Cry Cry Cry Cry Йори на 25 съм а бръчките ми на челото и под очите започнаха да личат доста като цяло видът ми от зимата на сам клони към остаряваме тялото ми се отпусна косата ми няма блясък а и тези бръчки  Confused моля те препоръчай ми нещо за бръчките

# 355
Йори искам да ми препоръчаш продукти в които няма пропилен гликол след като ми направи коментар, че е канцерогенен. От тогава чета всички състваки на продуктите особено тези за децата и досега не съм намерила такъв в който нямам пропилен гликоли Sad Да не говорим, че сина ми е с атопичен дерматит и досега всички лекари са ми казали да го мажа обилно с какви ли не кремчета и там в изобилие има тези канцерогенни съставки.
Както казах не съм козметик и ще се радвам да ми дадеш съвет за козметика в която няма канцерогенни съставки - особено такава която да овлажнява кожата и да е подходяща за деца

# 356
И аз имам въпросче  Simple Smile
Йори, какво ти е мнението за Ericson Laboratoire?

# 357
Йори искам да ми препоръчаш продукти в които няма пропилен гликол след като ми направи коментар, че е канцерогенен.
Както казах не съм козметик и ще се радвам да ми дадеш съвет за козметика в която няма канцерогенни съставки - особено такава която да овлажнява кожата и да е подходяща за деца

Йори надявам се си видяла въпроса ми - моля те отговори ми.

Също искам мнение за Кислородното микродермабразио ?

Благодаря

# 358
Здравей Йори!
За почистване на очите от грим използвам мляко, подходящо за очи и до сега не съм имала проблем. Скоро реших да пробвам специален лосион за очен грим на Рок - двуфазен. Когато обаче го слагам на очите с тампон, много започва да ми щипе кожата на клепачите. Имаш ли някакво обяснение и съвет? Дали ще е опасно да си довърша опаковката от лосиона?
Благодаря   bouquet

# 359
Здравей , Йори.
И аз имам едно питане за кожата на подмишниците. Винаги / и при бръсене и при епилиране / кожата там стои по-тъмна и все се притеснявам да си вдигам ръцете , защото все едно имам косми. Има ли начин да се оправи това ?
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт