МАЙчетата ни красиви, направиха мама и тати щастливи! № 3

• 25 883
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Малини стиснати палчета за приятелката ти и дечицата и от мен  Praynig
Вивере ,аз също я четох статията ,че по едно време моетъо бебче също имаше слуз в акото ,та там пишеше ,че най-вероятно се дължи на много лигавене ,ох ама и аз как го написах.Имаха предвид хората ,че ако отделя повече лиги е много възможно в акото да има слуз ,надявам се да си ме разбрала.

# 106
Malini, стискам палци  Praynig

моя бебо много обича да ми спи на ръцете  Simple Smile само дето аз не мога да мръдна така  Confused
нещо от няколко хранения пак ми пищи, рита и негодува срещу гърдите ми - какво му става на това дете - проверих имам ли кърма и всичко си е ок. дано да е временно състояние и да почне да се храни нормално, защото нямам намерение да се цедя и да яде от шише  Close

тъпаците от Софийска вода след копането вчера на улицата под нас така са си оставили ръцете, че сега шурти вода и ще копаят пак да си оправят мизерийте  Twisted Evil

# 107
  • Под кленовите дървета
Малини, моля се за тях Praynig

Ох, моя малък мъж цял ден не иска да спи - само се кокори, реве, яде, пак се кокори. Правихме гимнастика, танцувахме, хранихме се, пак танцувахме, аз съм изтощена, а той с пълен глас реве и пак иска на ръце..уффф, нещо днес е в акция явно #Crazy

# 108
vivere, ето http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html  Peace

Malini, дано всичко бъде наред с бебчетата  Praynig

# 109
  • Sofia
Malini, пращам им цялата си положителна енергия  Praynig Praynig Praynig
vivere, не се шашкай - понякога и нашето е слузесто, но аз от статията на desex се успокоих, а после и педито каза  Peace

# 110
Привет и от мен в новата тема!
Дени е добре - пу пу... Коликите май поотшумяват.
Да питам - вашите бебоци по колко спят през деня? Дени спеше доста, сега от три дни насам спи сутрин - от около 10 до 12, после от 2 до 3 - и после чак в 9.30. Струва ми се рано да прави такава голяма пауза - при вас как е?
И още един въпрос - кърмите ли навън и как избягвате опулените погледи. Не че ми пука, но се ядосвам - сякаш не храня детето си, а правя незнам какво!!!! #Cussing out

# 111
Малини - спискам палци на бебенцата и родителите им  Praynig  Hug Hug Hug

# 112
  • Под кленовите дървета
И още един въпрос - кърмите ли навън и как избягвате опулените погледи. Не че ми пука, но се ядосвам - сякаш не храня детето си, а правя незнам какво!!!! #Cussing out

Кърмя, макар преди седмица да бях оплюта от едно младо семейство, също с дете. Кофти ми стана да ти кажа, все едно верно правя нещо ужасно.

# 113
Добро утро и от нас!

Момичета, чета ви и се чудя  newsm78 - ние сме великани, или... Вчера бяхме на първата си консултация - за 1 месец е порастнал 2кг. (3280->5310) и 8см. (50->58)! Това май не е много нормално??? ДА уточня - храним се изцяло на кърма на поискване! А дали има връзка с гена на тати, който е 194см. и 110кг.?  Rolling Eyes Малкото мутантче скоро няма да мога да го нося много май...

мила ми разбира се че е нормално и е гена на тати и ние сме така родихме се 4100 сега сме 5530 и 60 см ако искате се смейте но взимам някой неща за 6 месечно бебе  Shocked  хихих  Crazy

иначе и.като гледам и твоя мъж и като моя - 192см и 115 кг е мъжа ми а аз съм 172 см. нормално е да са високи като нас  Mr. Green хич не сте мутанти

аз да се оплача че имам гъделичкане бодежи и в двете гърди  Shocked преди имах малко сега са повече ..... неприятно е  Sad другите мацки така ли са  newsm78 а и гърдите са ми доста препълнени

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 18:40 от хабиби

# 114
първия - 45 дни преди раждането ми го изплатиха наведнъж
втория - 42 дни след раждането чакам тези дни да го изплатят, дано също да е наведнъж  Rolling Eyes
И на мен така ми изплатина този преди раждането наведнъж и аз се надявам да ми изплатят и другия наведнъж.

Malini  Praynig се за твоята приятелка дано се оправят всички.

# 115
Малини, силно стискам палци

За болничните - първия ми го изплатиха накуп а втория на 2 пъти  Thinking обаче току що видях че вече са ми платили и третия #Crazy а аз го занесох в работата във вторник!!!

Хубава разходка си направихме днес и така и не заваля както и вера а само ни плашеха. Много ме  е яд че се прибрах защото малкия само реве, ужас просто а навън си му беше супер. Освен пак да се понеса на разходка ама ми е малко уморено....

Вени, как пък се обрина така милата, дано ти мине бързо. Аз на ейвън само лакове си вземам че имат хубави цветове иначе мазила и цапаца не смея

# 116
Ние излязохме на разходка и ни заваля, метнах дъждобрана и на обратно, а баткото беше с колелото и гърбът му стана целият в кал  ooooh! Бебо днес хич не спи, само реве и търси цицка за успокоение. Като излязохме заспа, но като се върнахме веднага ококори очите и пак ревна.

Zlatna_g   Лактулоза ли даваш за акането и защо ?

Гали   аз кърмя ето така  http://djeni.snimka.bg/family/bebcho-svetloslav.510457.19244060

Вени  сериозно ли младо семейство ти направи забележка, какво ти казаха   Shocked ?
На мен досега никой нищо не ми казал, ама само да посмее да види какво ще го направя  #2gunfire

На мен пък болничните ми ги изплащат месец за месец. Ето днес ми изплатиха болничният за юни месец.Той ми е до 25.06, и сега са ми го изплатили до тази дата. Третият ми болничен почва от 26.06 и като ми бъде занесен и обработен от нои, което става към 15 число ,тогава ще ми изплатят останалите дни от юни, те са 3 работни.  Аз имам ПИК код и така си виждам всичко подробно кога и как ми изплащат  Peace

# 117
  • София
Tani4ka*, да Лактулоза давам. Изписа ни го педиатърката. Може би защото имахме и едно обривче. Каза, че ако не се изхожда редовно (а до сега го правише по 4-5 пъти на ден) може и обрив да има, да има по-силни колики, да не спи и др. такива. Аз много се бях притеснила, защото почти 50 часа не беше акала. Сега ще го пием 15 дни.

И аз кърмя навън, но нищо не слагам, за да се прикривам. Просто или вдигам блузата или отмятам отпред, ако е тип "прегърни ме", а сутиена все пак е за кърмачки и той закрива част от гърдата. До сега никой нищо не ми е казвал, но забелязах, че в парка няколко дядовци, които се бяха запътили към моята пейка, като ме видяха и направиха кръгом.  Mr. Green Гледам да не демонстрирам факта, че кърмя.

# 118
И аз съм малко притеснена... от зеленикави изпражнения на малката  Thinking Случи се снощи, после тази сутрин бяха нормално жълти, а през деня днес пак зелени...а пък тя си е добре. Чувала съм, че се случва, когато детето е настинало, но тя няма вид на болна и е съвсем спокойна  newsm78
Иначе мога да се похваля, че за втора нощ спа непробудно моето детенце. Този път от 24ч до 7.30ч.  Пу-пу-пу все така да е  Simple Smile
Малини дано бебчетата са добре  Praynig

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 19:09 от sinq pti4ka

# 119
Дудунски, благородно и не толкова ти завиждам за изплатените болнични  Mr. Green Дано ми ги изплатят скоро, че днес от двете банки ми се обадиха, че закъснявам с вноските по кредита и съвсем пи се прирева
От 7.30 тази сутрин малката е ....... ужасТ до момента и се е събрал максимум час спане общо - направи ме хахава реве че и се спи ама аз съм упорита и още не сме се приспивали на ръце - галя я по челото и помага ама днес сигурно 200 пъти така  #Cussing out одеве бях на ръба и реве с шишето мляко в уста и се дави, абе кошмар  #Crazy
Сега я събляках чисто гола подухах и малко да не и е жега и явно това е било и сега спи, да видим докога
Грахка наш`та пък е с няколко бани по рождение, а ние и двамата с мъжо сме белички  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт