gerganagt -направиха ли ти обстоен преглед на 6-тата седмица?На мен абсолютно нищо,което ме притеснява всъщност.
Ден с ден не си приличат относно спане и хранене, ама да са живи и здрави! 

Тази работа хич не ми се нрави 
). Както и да е, когато се налага и сме предупредени, е по-приемливо
На теб ще ти се отвори работа, но и баткото дано помага - нали е неговото кученце 
Просто трябва да се следи. Този Аптамил Пре не съм го виждала тук. Има един Про Комфорт, който е за бебета със затруднено усвояване на белтъка (или нещо такова)
Не искам и много да закъснявам, за да моше до 10месеца- годинка да повъведем повечко храни. 
Денят го планирах от понеделник, да ме няма в къщи докато няма вода 

И ние така като вас с пазенето
, досега не сме имали проблем и всичко е било ок. И двете ни дечица са планирани, но сега се замислям, какво ли ще направя ,ако вземе да стане някой фал
не смея да се похваля, че вече две нощи бебо е поносим - с по 2 хранения през приличен интервал
баткото ми се обади да ми се оплаче, че на морето времето било гадно и не ставало за плаж, но поне си намерил веднага приятели
не съм сигурна, че ще успея да го направя
не мога да си влезна в нито една дреха - панталоните ми влизат до коленете, блузите са ми толкова тесни, че ми се качват на врата
изобщо ужас - ще се наложи да си купя някакви по големи дрешки, защото съм си гола и боса 
След това пък въртяхме на Ения "Only Time", след това спряха да действат песните и откачих... 
Това съм го забелязала при нея - че продължителното хранене й докарва много проблеми с коремчето, иначе като се нацока за 10-15 минути всичко е ок 

АниК, ти ги разбираш, как мислиш?

За съжаление тука от толкова молове все още нямаме нито един завършен, та да се разхождаме на закрито. Вчера сутринта като смъкнах количката пред входа видях такива големи, черни облаци да се задават и не посмях да мръдна по-далеч от входа и тиках количката пред нас. Но пък дребния си спа доста добре.
За сметка на това пък следобед му се реванширах с по-дълга разходка. 

а покрай рева за ядене не усети много боцването с ваксината
Док ни показа как да правим масажите и реши да не ни предписва витамин Д - сега нямало смисъл, а мойто мъж като малък е карал рахит и е притеснен и се чудим дали да не й предпишем на своя глава по една капка вечер, когато не сме излизали на разходка - вие как мислите 
, а иначе до началния следобед е бубичка, толкова е кротка, дори и като будува, ама след това е мъка

, съответно нищо от него не мога да свърша.
Много се дразни на меки цици