Нашата борба цици или шише продължава
.Снощи явно сънена цокваше циците и тази сутрин също,ноооооооо сега на обяд пак същия номер,рев,рев ,рев и накрая пак и дадох шишето и сега спи като агънце

Започвам да се отчайвам

Много са сладки и Ивчо и мопсчо 

Изпих чая за кърмачки на Хип, сега допивам и чая от копър, щото дребната не го иска изобщо
И после ще купувам друг 
Той, между другото, ходел и по домовете, ехографа му бил мобилен

,дано бързо да се оправи малчо.
приятелка ми каза, че има вълшебен ефект, но не от първия път, след 3-4 дни. аз го давам вече 4-ти ден и забелязвам, че има ефект - пъшкането и напъването почти изчезнаха и Дара ми изглежда много по-спокойна. тя никога не е имала силно изразени колики, т.е. не е ревала от колики, но много пъшкаше и присвиваше крачета, което й пречи на спането. давам инфакол, който облекчава положението, но с борината е доста по-добре (пу-пу).
после бебето има черни мустаци
). Само дето си пропуснах сутрешния спорт
Лошото е, че не мога да съм сигурна, че следващият път пак ще е така
Браво за режима - време беше 

Ако и утре времето е такова, направо към някой парк ще запрашим. Днес пак се притеснявах да не ни завали точно като се разтоварим.
Ако сме в Сф, ще се намерим да се видим 

Дано ги преборите тези стафилококи! 

.Много ми беше миличък.
.Купихме за баткото книжки , а на Криси исках да купя музикална играчка за кошарата , че не съм му купувала още , нооо нищо не му харесах
.След като излязохме от МОЛА нистигна дъжда , но добре че бяхме вече близко до нашия район та влязохме в един магазин и се наложи там да кърмя, ама нямаше проблем.Като се наспят ще ходим да търсим от друго място.

Обнабеждаващо е като прочетох че на вас от това ви е минало
Въпреки това обаче аз утре ще си го заведа на УНГ все пак да види носната кухина

Добре си обяснила за начина на даване 

ще мисля сега дали да пия или да не пия противозачатъчни
/тези намерих откъде да ги поръчам без рецепта