МАЙчетата ни красиви, направиха мама и тати щастливи! № 3

• 26 095
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Не мога да ви изчета от няколко дни  Embarassed

Честита годишнина на Луксче и ЧРД на Мимачето на патерици  Hug Hug Hug

Мен не ме интересуват толкова мазилата простив комари /е, и те де, ама ето че я мажем всяки ден и пак я хапят/, а с какво мажете след като е ухапано, за да не се възпалява толкова много.

Аз мажа Кики с Фенистил гел и много помага - много я хапят горката и й стават едни грамадни пъпки  Confused Confused
Бързо оздравяване на адашката  Heart Eyes

Бела все още има колики, много трудно с приспива и пада голям рев... Кики едно време на цица веднага отнасяше, а Бела не успява така да заспи, нито в количката  Rolling Eyes

Ани, и мен ме боли зверски кръста от едната страна - помня, че и след първото раждане по това време пак бях като разглобена  Cry

# 571
  • София
Привет  Hug
Да почерпя - днес Влади прави 2 месеца:

На нас също спането през деня ни е трудно - не иска да спи сам, трябва да го гушкам, спи максимум по 30-40 мин.
Утре сме на консултация и ще ни бият ваксините. Когато ни слагаха ваксината първия месец и аз се разплаках заедно с бебчо и по този повод питам баща му няма ли да дойде този път, за да ме успокоява, а той  #Crazy
И Влади се лигави и някой път се и задавя от слюнката. Опитвам се да го отуча в зародиш да си яде ръцете, но без успех, а като налапа палец и показалец е такова мляскане  ooooh!

# 572
Момичета здравейте!!Сега гледам предаването на Гала и темата е за васкините и колко са вредни за здравето на нашите деца...Направо се ужасих ,че най отровната е потивохепатитната ваксина , аз му я сложих 2 ри път Shocked
Просто ще откажа да го ваксинират .Горкото като разбрах че има живак във ваксините направо шок и ужас...

Вие на какво мнение сте????

# 573
честито на бебоците, които днес правят месечинка  Hug

моето скрибуцало ме побърква - имам толкова работа, а нищо не мога да свърша Sad

# 574
Добро утро от нас Hug

Вчера на няколко пъти тръгвах да пиша и все нещо ставаше (познайте с кого свързано Laughing Heart Eyes), така че НА ПАТЕРИЦИ ЧЕСТИТО НА МИМАК РД И НА ЛУКСЧЕТО ГОДИШНИНАТА, А И НА СЛАВЧЕТО ЗА ВТОРАТА МЕСЕЧИНКА НА ЦВЕТЕНЦЕТО!!! Hug

Честито и на всички, които празнуват днес! Hug

АниК, чета, че си се притеснила за наддаването - ама недей така, 4200 си е екстра за тези нашите дребосъци Heart Eyes Щом си е ок детето, жизнено и доволно - не се вкарвай във филма с дохранването Peace Аз това като ти го говоря сега, да си призная, че през ден-два си мисля, че на Дара не й стига и понякога на вечерното хранене давам и от шише от запасите от фризера, ама после ме е яд на мене си, защото й става тежко и цяла нощ пухти и се присвива горкото... А м/у другото и на мен се опитва да ми идва май - тези болчици ги бях позабравила... Confused

Луксче, че Дара цял ден така откарва - на кратки дремки Peace Снощи пък си проспа храненето в 22ч., реших да я изчакам докъм 23-23.30, но съм заспала и тя се събуди чак в 4 без нещо, та после в 8.30 Peace

Ние в събота бяхме на сватба и майка ми беше бейби ситър, два пъти я е нахранила с шишето, а аз като се прибрах й дадох и да посуче, че... bombs подплънки, сутиен - всичко беше мазало... Резултата беше - прехранена, цяла нощ се въртя, а сутринта каква бомба произведе... за конкурс Joy За съжаление трябваше да си тръгнем когато ставаше най-весело, ама... дребните съкровища искат жертви Heart Eyes

Сивановаа, браво на юнака - 13 см. #Crazy Hug

Тази седмица времето пак ще се гаври с нас.... #Cussing out

Мирчо, и аз го гледам, но не бих взела такова решение да спра ваксините, след това ще изложат становището на лекарите за ваксинирането Peace Много съчувствам на тези хора за дечицата им, но не чух убедителни доказателства, че това е причинено от ваксините Naughty

# 575
и аз съм мазала с фенистил гел ухапано от комари и помага. една приятелка веднъж намаза ухапано от оса на детенцето си с моя фенистил и също помогна. задължително си нося фенистил гел в бебешката чанта Peace

аз моите и двамата съм ги сложила да спят в чувалчета за спане от раждането Peace имам едно тънко лятно, памучно и няколко ватирани за по-хладно време. ама вкъщи не държим под 20 градуса.

да питам тези, които сте ходили на ортопед - казаха ли ви от кога може да се носят бебетата в кенгуру?

мирчо, за ваксините има много спорни мнения. хората, които са против ваксините обикновено са много настоятелни да натрапят мнението си на останалите Rolling Eyes всеки си решава, имай предвид, че ако не сложиш задължителните ваксини няма да приемат детенцето на ясла/градина.

# 576
Според мен не е мястото по телевизията така да се говори против ваксините при условие ,че много майки гледат в момента и се притесняват понеже са задължителни и са сложени вече на бебенцата им!Включително и аз! Peace Говорят страшни неща за ваксините! Тези неща си се решават на други места , така всяват паника! Нова телевизия просто си мисли ,че ще открие топлата вода и така! Crazy

# 577
Е много ме вбеси тази "лекарка" по Нова ТВ - че чак накрая каза, че било "патология" недаването на вода на кърмачетата #Cussing out Тя просто отрича наред всички препоръки на официалната медицина, включително тази за водата... Аз и друг път съм я слушала и знам, че е много крайна в мненията си, но по този въпрос наистина не може така да се говори, още повече при положение, че неслагането на задължителните ваксини наистина те маргинализира и те приравнява с циганите...

# 578
и аз не знам какво да мисля за тези ваксини вече, но е факт това което  каза alexxana ,че майките се наплашват.
В интерес на истината ,аз съм правила опити да давам вода на моята дама,но тя категорично ми отказва и  аз спрях.

# 579
  • София / Сливен
Съгласна съм че всяват паника но нали това е целта да спрем да спим и друг да решава съдбата на децата ни и да прави бизнес да си тъпчи джобовете а децата на България да боледуват. Да имаправо на избор да сложим ли ваксина или не.

# 580
  • София
Аз съм сложила всички задължителни ваксини и на двете си деца, но това не ми пречи да съм против ваксините и да искам да имам право на избор. Повече от 5 години съм работила в родителска организация на семейства на деца и младежи с умствени увреждания. Оттам познавам 3 семейства с деца от аутистичния спектър след ваксининацията с МПР на 13 месеца... И при трите не е докладвано за постваксинална реакция. Така става в огромен процент от случаите на "реакция". В листовката на Pentaxim-a например пише, че при наблюдавана реакция след I прием не се препоръчва поставяне на следващите дози... На едно приятелче на Марти въпреки това му поставиха по лекарска препоръка всички дози. Реакциите продължаваха по около седмица, а след последния прием се стигна до частична парализа за около 3 дни... Нищо от това не е докладвано като постваксинална реакция. Та кажете при това положение как би се доказало, че дадено състояние е следствие на ваксина...

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 11:41 от green_dawn

# 581
Пипи, от 3 кг нагоре може в кенгуру , дори е полезно.

На нас като са ни слагали ваксини даниби да ни е станало нещо?

Да питам МПР , не е ли по-добре детето да си изкара морбили иирубеола и там шарките му. отколкото да се ваксинира?

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 11:43 от sivanovaa

# 582
оф момичета нас в сряда ще ни ваксинират, така се притеснявам а сега и като говорите за това  Cry

# 583
  • София
Момичета, точно днес ще ходим да ваксинираме моя малчо. И какво - сутринта след сутрешния сън, кърмим се сладко - сладко, щракам разсеяно с дистанционното по каналите и хоп - попадам на това предаване за ваксините. Слушайки, ееееее мога да ви кажа, че ми се прирева. Замисляйки се обаче, ми направи впечатление, че докторката изтъкваше само и единствено минусите на ваксинацията. Може би така й е поставена темата. Пък и ми се струва, че няма да се намери педиатър, който няма да сложи задължителните ваксини на записано при него дете.

# 584
Dобре че не съм гледала предаването,но не мисля,че бих се отказала от ваксините,Предпочитам тях отколкото да ми е болничка.Аз изкашля ли се започвам да треперям и да я завивам,че си мисля,че съм я простудила.
Аз между другото докато бях бременна ми сложиха ваксина против свински грип,защото аз пожелах.

sivanova-вие колко см.сте вече?Какъв размер дрешки носите?Аз вчера изкарах дрешките,които са от 3-6м,изпрах ги,днес ги гладя и вече май ще сме с тях,а сме само 61см и 5.500

Общи условия

Активация на акаунт