. Относно разходките на мопсчо, сутрин го извежда мъжът ми , а надвечер двамата с Ивчо. Аз мога и Ивчо сам да го пускам да го разхожда пред блока, имам му доверия, но се притеснявам да не се появи някое бездомно куче от някъде и да им скочи .И ние днес изкарахме почти цял ден в морската . Сутринта първо си свършихме задачката и от там хоп център и морска. Малкият изкара 5 часа сън навън, накрая го разбутах да го накърмя и после пак откърти . Баткото си намери приятелче да си играят, а по късно дойде и една приятлка с децата. Сега сме гроги, чакам малчо да се събуди да го изкъпя и да хапне и да си лягаме да спим .
Вени аз също исках да се мажа с антицелулитни кремове, но почетох из нета и се оказа че не се препоръчва при кърмачки и се отказах. Много лошо звучи този обрив, дано бързо да ти минава

запис от мен, по-натам ще чета и докладвам, че неАм време 
за водата незнам как ще я спират 

Ако беше баткото ехее тя таз темп не ме притеснява ама нещо с бебка още съм в няква паника..
Но да ти кажа нещо с тия ваксини на куп не ми харесва работата...Следващите дози ще ги отложим понеже заминавам за 2 месеца извън София.Лекарката каза че няма проблеми. 
Явно много трябвада внимаваме..с тия мазила..

Първия път като сдъвкаха моето куче пищах от уплаха, а бях на цели 13