МАЙчетата ни красиви, направиха мама и тати щастливи! № 3

• 25 842
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Вени  благодаря ти за инфото относно мопси, той е на 7 месеца и всичко му е сложено вече, а вчера като го взехме го заведохме и на преглед във Ветиринарна амбулатория. Виж това за другите домашни кучета не го знаех, надявам се да не се стига до сдъвкване.

natalinik ето тук можеш да видиш за съхранението на кърмата http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=1047  , аз снощи изкарах едно контейнерче да размразявам и от тук си правя справка как да съхранявам, размразявам и топля  Peace

Ох сега как успяхте да ми напомните че съществува черница  , като бях малка много ги обичах и на село редовно ги обирахме. Тук не се сещам от къде мога да си намеря или купя  newsm78

Кажете кой е този български лактогонен чай който обсъждате ? Аз още в началото питах по всички аптеки, но те имат само на Хип и на Веледа, а от билковата си купих един но е насипен . Накрая открих този от ДМ-а и от тогава си пия само него.

# 76
Добро утро и от нас!

Момичета, чета ви и се чудя  newsm78 - ние сме великани, или... Вчера бяхме на първата си консултация - за 1 месец е порастнал 2кг. (3280->5310) и 8см. (50->58)! Това май не е много нормално??? ДА уточня - храним се изцяло на кърма на поискване! А дали има връзка с гена на тати, който е 194см. и 110кг.?  Rolling Eyes Малкото мутантче скоро няма да мога да го нося много май... На мен ми изглежда на поне двумесечно-тримесечно бебе, а сме само на 5 седмици!!! Да ми е живо и здраво, пък аз ще заяквам...

ДА попитам, вие май обсъждахте това - за ортопед в Горна баня, Университетската болница - настроихте ли си час предварително, или направо отидохте? Моята педи ми каза, че се ходи от 1-4 месец! А там от кой лекар сте доволни?

# 77
Добро утро и от нас!

Момичета, чета ви и се чудя  newsm78 - ние сме великани, или... Вчера бяхме на първата си консултация - за 1 месец е порастнал 2кг. (3280->5310) и 8см. (50->58)! Това май не е много нормално??? ДА уточня - храним се изцяло на кърма на поискване! А дали има връзка с гена на тати, който е 194см. и 110кг.?  Rolling Eyes Малкото мутантче скоро няма да мога да го нося много май... На мен ми изглежда на поне двумесечно-тримесечно бебе, а сме само на 5 седмици!!! Да ми е живо и здраво, пък аз ще заяквам...

разбира се че има връзка с гена, не може ниски родители да имат високо и едро дете- освен ако няма някакви хромозомни проблеми  Thinking

не се притеснявай, имаме доста дечици който са качили около 2 кг, но май засега вие водите, ние сме  1900 кг  8 см Simple Smile но бяхме 2800 станахме 4700 и ние сме изключително само на кърма   Hug  Heart Eyes  но внимавай, моята лекарка ме съветва да внимавам с килограмите на бебо, за да не си направя дископатия  Joy

# 78
добро утро Simple Smile

Tani4ka*, мерси за инфото   bouquet

Пу Пу да не ни е уроки, но от вчера много добро моето бебе  Praynig само дано не е временно Simple Smile Май няма да се разхождаме тази сутрин - като гледам как се е смрачило Sad

# 79
  • Sofia
KikiNiki, бях сигурна, че е Драганов по това, което разказа - не знам защо  Rolling Eyes
natalinik, точно при училището ходя за черници  Embarassed Танче, едва ли някой продава - те са много нетрайни. Обаче по парковете има  Wink Същото е и с малините - при баща ми така падат по земята, няма кой да ги обере, а в Пикадили за 15лв/кг  Shocked Трудно ми е да отида да си набера, а обожавам  Cry
Славченце, къде го слънцето, мила? Ще почакаме малко да видим  Crossing Arms

Аз ще се Фаля днес - снощи Крисето заспа не в 21, а в 22ч., но цоцка само в 4.30, после в 7.30 и сега пак спинка - пу-пу  Praynig

# 80
днес май не е ден за разходки, тука в квартала е много облачно

аз пък имах тежка нощ кърмене в 23 часа- в 2 часа в 4 часа после в 7 часа, сега пак реве  ooooh!

# 81
Ани, опитва се да се покаже Wink

Ние сме ужасно ревливи днес... и вече идея нямам защо! ooooh!

# 82

небето се изчиства  Party

# 83
  • София
небето се изчиства  Party

Тъкмо и аз щях това да пиша. Все пак Емо "Усмивката" каза, че днес ще е слънчево, но можело и да превали...

# 84
  • София / Сливен
В Сливен за сега времето е страхотно дано да се задържи така за разходка.

# 85
добро утро!
Да се включа и аз най-после в новата темичка. Славче,   bouquet

Първо да похваля НОИ, преведоха ми болничния на 4-тия ден от подаването Shocked Направо се изумих. Вчера и еднократната помощ дойде и ще се отдадем днес с Малчо на харчлък.  Heart Eyes

Я кажете наистина какъв е тоя български чай. И аз само един насипен намерих, ще погледна днес в ДМ за техния, че определено имам нужда Sad

# 86
KikiNiki, бях сигурна, че е Драганов по това, което разказа - не знам защо  Rolling Eyes

Сигурна бях,че ще бъде разпознат:)

Моят малчо тая нощ беше добър към мен и цока само веднъж, ама идея си нямам по кое време е било. Вече съм като сомнамбул, и на сутринта нищо не си спомням. Ставам,кърмя спейки и връщам... или заспивам и на сутринта имам ръмжащ мечок в кревата Heart Eyes

# 87
  • Sofia
Green dawn, Рали, при моите постоянни емонти на телефони съм ти затрила номера  Embarassed Отиваме към парка  Peace

# 88
Да се запиша и аз за днес ,тук времето взе май да се разваля нещо или поне се опитва,моя малчо беше много послушен вчера ,спинка доста и вечерта си направи една пауза от 5 часа и една от 4 много съм доволна .Вече втора сутрин го вземаме при нас в леглото и се опасявам да не свикне ,но то като започнат едни напъвания и пъшкания в 7 часа не е за разправяне ,но като го вземем и заспива след мъничко и така  Wink
Хубав ден на всички.
П.С. За чайчетата аз купувам на Тийкен и на Хип ,мисля че са ефикасни  Flutter

# 89
Ето мен и мен набързо...горкото ми чак сега заспа, то беше един рев , едно чудо...но не бяха колики, само докато го вземе свекърва ми на ръце и той направо започна да се тръшка в ръцете и едвам го успокоих, никога не е плакал така и не виждам причина защо...а преди това оповръща света, но не искам да се вкарвам във филми. Имам едно въпросче, сега забелязах, че точно където е фонтанелата тупти и му се вдига чак косичката нагоре...дали е нормално...дали тупти по принцип и аз не съм си дала сметка или нещо му има на бебко Confused Ох, отивам, че сигурно ще огладнее по-рано и се  Praynig дане повръща вече. И вече броя дните да си ходи свекърва ми, че направо не знам още колко ще я изтраем с мъжа ми. Целувки и хубав ден на всички майчета и бебоци  Heart Eyes Ето го и моя бебо http://www.4shared.com/video/TcnyzrRr/DSCI4588.html

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 12:24 от kremenaks

Общи условия

Активация на акаунт