Змейче и аз забелязах новия ти аватар - приказни сте трите дами, а ти изглеждаш много добре - усмихната и слънчева

АниК, става ли за кърмачки Калмацин-а? Вие сигурно сте го коментирали, но аз съм пропуснала
дано не си развали режима - около 5,8,11,14,17,20,23 часа +– 30 минути, зависимост как е ял предния път
та в 23 го будя ако не се събуди, за да не си развали режима, все пак и мама и тати са хора и имат нужда от почивка
прегръдки на всички
Аз се старая да къпя Белла в един и същ час - към 7ч. най-късно, като тя заспива нощен сън към 8ч. След това се буди към 3ч. да яде, но се нахранва бързо и пак заспива веднага. После пак яде чак сутрин към 7-8ч. На Кари също бях въвела такъв режим и ми беше по-лесно като порастна. Иначе рискуваш да свикне така и един ден като тръгнеш на работа ще ти е по-трудно да се приспивате вечер 
Аз се старая да къпя Белла в един и същ час - към 7ч. най-късно, като тя заспива нощен сън към 8ч. След това се буди към 3ч. да яде, но се нахранва бързо и пак заспива веднага. После пак яде чак сутрин към 7-8ч. На Кари също бях въвела такъв режим и ми беше по-лесно като порастна. Иначе рискуваш да свикне така и един ден като тръгнеш на работа ще ти е по-трудно да се приспивате вечер
,снощи даже заспа в 21 и се събуди чак в 6ч.,но не смятам че тук ще е така 

.Да яде към 22-23ч. и си мисля ,че ще спи до към 6ч поне 

Десекс - и ние като вас с яденето тая вечер - от 18 ч е яла около 4 пъти
Някой път не е толкова виновна, а я навиквам 
, дано успея по-късно да кача снимчици. Ние скоро ще се гледаме самички с бебо и с баткото, че нашия татко ще пътува и ще отсъства доста време, поне месец и на мен ми е много криво
. Усмихнат ден на всички ни, ще се постарая и моя да е усмихнат
.