МАЙчетата ни красиви, направиха мама и тати щастливи! № 3

• 25 911
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Десекс, страшна снимка хахаха  Joy  hahaha

Змейче и аз забелязах новия ти аватар - приказни сте трите дами, а ти изглеждаш много добре - усмихната и слънчева  Grinning

АниК, става ли за кърмачки Калмацин-а? Вие сигурно сте го коментирали, но аз съм пропуснала  Blush

# 601
  • Sofia
Winnie, виж му листовката в нет-а, точно за това пише "при бременност и кърмене"  Peace

Леле, това хапане на ръцете днес ме побърква - постоянно и вадя ръката от устата, а тя се ядосва. Ако може и двете да ги набута - хем ми е смешна, хем ме е страх да не уцели палчето  Confused

# 602
Уф, момичета, чета ви и за съжаление не мога да се включа с повече....

# 603
Привет момичета Simple Smile

Днес как ме валяяя не е истина, но малката си беше на сухичко в количката под дъждобрана Simple Smile

Змейче, прекрасни сте Simple Smile

Десекс
, уникално яка снимка!!

Ох, нещо не съм в час днес Simple Smile Дано си поотпочина тази нощ Simple Smile

Хубава вечер момичета Simple Smile

# 604
за Калмацина аз го пия от около 15 дни + Бирена Мая чувтвам се много добре и ми се нормализира кърмата

Аник
ние от както се е родил го къпим около 23 часа, така го захванахме, той после много хубаво спинка - той се храни вече на около 3 часа  Praynig дано не си развали режима - около 5,8,11,14,17,20,23 часа +– 30 минути, зависимост как е ял предния път
и така 23 му се пада последното хранене за деня Simple Smile та в 23 го будя ако не се събуди, за да не си развали режима, все пак и мама и тати са хора и имат нужда от почивка Simple Smile

Hug прегръдки на всички

# 605
АниК, благодаря за инфо-то. Ще кажа на мама да ми прати  Mr. Green

Луксче, не е ли много късно този час за баня  newsm78 Аз се старая да къпя Белла в един и същ час - към 7ч. най-късно, като тя заспива нощен сън към 8ч. След това се буди към 3ч. да яде, но се нахранва бързо и пак заспива веднага. После пак яде чак сутрин към 7-8ч. На Кари също бях въвела такъв режим и ми беше по-лесно като порастна. Иначе рискуваш да свикне така и един ден като тръгнеш на работа ще ти е по-трудно да се приспивате вечер  Rolling Eyes

# 606
Ооооо, това с лапането на ръцете ми е познато .От два дни какво му стана ?. Аз мн се забавлявам като не може да си уцели устичката и се ядосва, но ако някой знае ефикасен метод да го отуча да помага. Давам биба , но не я иска.
Вода  и той не пие .Аз днес опитах да му дам, не бях пробвала от първите дни, но пак не иска и не мисля да го насилвам. Peace
Най-щастлива съм ,че започна да прави една по-дълга пауза от 5-5.30 , защото на следващата консултация не мисе мисли какво ще правим с кг .
Лека и спокойна нощ.

# 607
АниК, благодаря за инфо-то. Ще кажа на мама да ми прати  Mr. Green

Луксче, не е ли много късно този час за баня  newsm78 Аз се старая да къпя Белла в един и същ час - към 7ч. най-късно, като тя заспива нощен сън към 8ч. След това се буди към 3ч. да яде, но се нахранва бързо и пак заспива веднага. После пак яде чак сутрин към 7-8ч. На Кари също бях въвела такъв режим и ми беше по-лесно като порастна. Иначе рискуваш да свикне така и един ден като тръгнеш на работа ще ти е по-трудно да се приспивате вечер  Rolling Eyes

да може би си права, но никога не си спомням да съм си лягала преди 12 часа, само по време на бременността заспивах към 10.30 -11 часа, не съм много от поспаливите, може затова  да не ми прави впечатление, след като намалим храненията още мисля че нещата ще се нормализират/ може ли и другите мамита да споделят, сега се позамислих дали няма това да му пречи впоследствие на детето

# 608
Привет,привет!

Ние се завърнахме от двудневно отсъствие.Бяхме на село.Малката спа като заклана два дена Crazy,снощи даже заспа в 21 и се събуди чак в 6ч.,но не смятам че тук ще е така Naughty

АниК мойта мома този месец е наддала 750гр.бях се притеснила,ноо полсе четох че долу горе сме в норма.А и все пак трябва да са финни дами Mr. Green

За ваксините и аз си мисля,че по-добре с тях отколкото без Thinking

За къпането с железен режим сме пу-пу.Към 20-20,30ч. и заспива в 21 +- 30мин.Събужда се в 2 и към 5 или 6ч.Много ми се иска това в 2 да отпадне,но разбирам го и детето,че толкова дълго време неможе да издържи.Може би ако заспуива по-късно ще се получи,ноо тя каталясва цял ден и едва  дочаква да я изкъпя. В този ред на мисли Слънчева що не пробваш по-късно да го приспиваш Роската newsm78.Да яде към 22-23ч. и си мисля ,че ще спи до към 6ч поне Thinking

# 609
Ние всеки ден се къпем в различен час в зависимост от това колко спи и кога яде... пък и в жегите се разхождаме към 19:30-20:00, дори сме се прибирали към 21:30 ... но досега баня преди 20:00 не е имало Simple Smile Обикновено все към 22:00 Simple Smile

# 610
Ние се къпем към 21.30-22.00, заспива към 23.00-23.30 и после се събужда към 6ч  Peace

Уф, днес дребната яде през 1 час  ooooh! , цял ден почти мрънкоти и въобще..... Tired жегата ли й влияе , какво ли  Rolling Eyes

# 611
  • Под кленовите дървета
И ние сме като Славчето - в зависимост от деня и когато се приберем, тогава къпем. Като се приберем, Ники се нерви, че се е прибрал, суче, заспива и го къпем към 23-23:30. После се събужда в 5 или 6. Не можем да направим точен режим и това е Sad
Аз съм ЗА ваксините, но и съм съгласна децата без ваксина да не се приемат в детските и яслите. Аз искам там да пускам Ники здрав и да с прибира здрав, а не да рискува някой да го зарази с някоя шарка. Аз съм ЗА ваксина против Хепатит Б, защото хепатите са "тихият убиец" - не разбирате, че сте болни, докато не започнат непоправимите поражения. Не искам да рискувам някое дете да зарази моето с туберколоза например или коклюш. Знам, че няма 100% гаранция за която и да било ваксина, че детето няма да се зарази от съответната болест, но ако се разболее детето, ги преболедува по-леко.

# 612
  • София
Честити месечинки на всички които празнуват...
Malini, ще се радвам да се видим, дано скоро стане....
Anik, нашата мома беше наддала първия месец почти кило, и порасна с 4см. Ние се родихме 46см. Втория месец качи 910 гр.  и порасна с 3см.
Този месец, ако качим и 600гр. ще е добре. Та,.. така вървим ние в момента сме 4500кг. при това сме повече на АМ. Някои децата се раждат по толкова...
Силве, ваш-то момче си хапва с апетит и виж как добре наддава и расте, а нашата кокона е злояда ...
Милкинис, стискам ви палци всичко да е наред... Praynig Hug
Змейче, прекрасни сте пу, пу, пу...
Вени, много сте сладки, като гледам добре сте пораснали, браво..
Купихме джаджата на Чико за комарите, тази ел.машинка и за сега работи, дано да е все така..
Да се похваля купих си слинг шал и съм много доволна, а и дребното спи много сладко в него ...
Ние също се къпем различно м/у 20 и 23 както се падне, последно хапваме към 23-00ч. И после се будим за хапване м/у 5 и 6ч.

# 613
  • Пловдив
Ох, момата най-накрая заспа преди час  ooooh! Десекс - и ние като вас с яденето тая вечер  - от 18 ч е яла около 4 пъти  Rolling Eyes

Благодаря на всички ви за комплиментите  Embarassed Де да можеше и да се чувствам така свежа през цялото време  Embarassed
Доста съм изнервена на моменти, карам се на каката горката...  Cry Някой път не е толкова виновна, а я навиквам  Cry
Жално ми става за нея...

Мацки, на всички, които ми писахте съм поръчала нещата, ама нямам сили тая вечер да смятам - утре ще ви пиша  Hug

# 614
Здравейте, и аз като Облачето не смогвам да пиша ,а даже сядам за малко на компа колкото да прочета последните ви странички. Вчера станахме на два месеца  Grinning, дано успея по-късно да кача снимчици. Ние скоро ще се гледаме самички с бебо и с баткото, че нашия татко ще пътува и ще отсъства доста време, поне месец и на мен ми е много криво  Sad . Усмихнат ден на всички ни, ще се постарая и моя да е усмихнат  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт