МАЙчетата ни красиви, направиха мама и тати щастливи! № 3

• 25 903
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Искам да споделя нещо с вас което ми хареса:

Мамо, имаш само 3 недостатъка:
не можеш да угодиш едновременно на всички ни,
нямаш 100 ръце и нямаш око на гърба!
Иначе си горе-долу нормална.

Дудунски, че той си е дебел  Laughing, ама било нормално. Мирко или ще е волейболист или сумист за сега е 50:50

# 631
Привет,

Сутринта, писах, писах и взе че ми изчезна всичко. Умирам от яд като се случи така!

Сега естествено половината неща не помня, за които исках да пиша! Close

Честити месечинки на бебоците, родени на тази дата! Money

Змейче, и аз да не пропусна - прекрасен аватар, с разкошни момичета на него!  Heart Eyes

Илейна, и на нас ни се е случвало - най-вероятно не е оригнало както трябва детенце, преди да легне.

За комарите - има ефект от машинките на Чико, ама така и не разбрах колко им е живота, според моя опит са само за 1 сезон.

Къпането - отначало карахме, както дойде, сега вече имаме по-изграден режим, та се къпем към 8-8.30, папка към 9-9.30 и от три дни насам се събужда чак сутринта към 6-6.30. Пу-пу дано така продължи. Обаче през деня всеки път е различно - режим няма - един ден е спокойна, друг ден е кисела и яде през 1.30 ч. Иначе като будува не ми дава много зор, вече се заглежда по въртележката, играчките в леглото, не ми е толкова дълго в ръцете. Обаче като й се доспи, не става да се успокои по никакъв начин освен с друскане на ръце Confused. Не знам направо как ще се отучваме.  

Милкинис, дано при вас бързо се оправят нещата и всичко това да остане като блед спомен, а детенце да расте здраво и щастливо!

Толкоз за сега, че да не ми изчезне пак писанието!

А, Сивановаа, щях да забравя и на нашия батко му се потеше главичката като сучеше, обяснението на нашата педка беше същото. Отделно той си е потливко по принцип - зима, лете като заспи и се изпотява. Вечно е с мушнати носни кърпички през нощта на гърба, а поддържаме хладно в неговата стая и гледаме да не го претрупваме.

# 632
  • Русе
Привет момичета! Hug
Мен нещо не ми е наред стомаха след РД,но пък беше хубаво и весело 2 дена яли пили и се веселили! Crazy
Дидо вчера замина  Cry тук има още неща за довършване,но важното е ,че са завършителни,разни первази тук-там,да се облицова един трегер,щори и новата кухня .Обзавеждането също ще е ново,но ще видим точно кога,че предстои един водолазен курс и наш тати се записа. Crazy
Ние иначе сме ок.Бойко изкара един ,много гаден вирус с висока температура,но вече е добре и от днес е на градина.Аз дано нещо от храната да не съм съвсем ок,че през ноща ми беше лошо и ходих постоянно до тоалетната,но ядох препечени филийки и май съм ок вече,но гледам да почивам и разпускам.
Този ремонт ни Е.а мамата  Mr. Green От сутрин до вечер стрес .задачи и задължения.По незнам,колко пъти на ден съм се преобличала -банята и кърмене.После на обекта. Mr. GreenВажното е ,че стана широко.
Случи се и много гадна изродска постъпка от някой съсед или гост,защото входа ни се заключва.Някой се изпика в бебешката ни количка,бяхме я оставили в коридора.Половин час бяхме шокирани и не можехме да повярваме,със сигурност не е животно,защото дюшечето беше доста наквасено,даже си мисля,че течноста е била в шише и е изсипана.Някой си отмъсти за това,че правим ремонт,обаче е изродско и много ни заболя.Хвърлихме количката,сега сме с нова,която не е за новородено,но аз я направих да бъде.Понеже е 2-ра употреба ,а се влюбих в нея Crazy и я побългарих. Crazy
Целувки на всички месечинковци! Heart Eyes
Ние утре сме на ваксиниране и консултация,и някъкъв 3-ти болничен ще вземем за който не знаех Crazy

# 633
ох..в къщи е лудница.Вчера и сложиха на малката 3 ваксини,от които 2 задължителни и една пожелание.От снощи ми е с Т варираща м/у 37.2-37.7.Взехме и Calpol за +2м,но не спада.Сега съм И сложила памучета напоени с оцет и на двете крачета,но все още си имаме Т.Знам,че е нормално,но така ми се е свило сърцето като я гледам така.Някой ако знае друг ефикасен начин без медикаменти за сваляне на Т да свирка.

# 634
Леле Мимак как е възможно да има такива хора, потресена съм

Аз съм се захванала да правя пюре от тиквички и чакам да изстине и да замразя, много ми хареса идеята дано стане както трябва  Peace

# 635
Хоп ... и аз да се шльопна тук за малко.
Луксче, не ви ли се събират доста хранения на едно денонощие?! Моят мишок хапва по 5-6 пъти на ден. А след вечерното хранене което е обикновенно около +- 23ч спи по 6-7 часа без никакъв проблем. Аз за разлика от Аник мога да лягам късно, но сутрин ставането ми е кошмарно направо. След храненето към 5-6ч сутрин до към 9ч се опитвам още малко да дремна, и после вече няма начин да поспя.
Успяваме да се изкъпем някъде около 21ч, като не спазваме стриктно този час, общо взето както дойде но около 21ч. Много се кефи на водата и предполагам, че като попорасне малко няма да можем да го изкараме от коритото.  Laughing

Sevdelina, дано малката да се оправи възможно най-скоро.  Praynig

# 636
мимак-направо ужас как може да има такива хора  #Crazy Да го хванеш,да го  #2gunfire ..ненормални

# 637
Мимак направо нямам думи, що за хора са това???  Shocked Поздравления за ремонта. И ние сме на тясно и си представям колко се радвате вече.
Ще се върна да чета назад след малко. Само да докладвам че бяхме 3 дни на Балкан. Малката спа първата нощ непробудно. На другия ден пак много спа и после на втората нощ не ще вече!  Grinning Направо ме побърка. Ставах през час-два, а за нея това е толкова нетипично. Ъ-каше и мрънкаше докато не ме надигне, а после се хили като ряпа  Crazy Както и да е, беше много хубаво там. Ще сложа и снимки да видите.
Днес бяхме на консултация. В момента е 6,200кг, 60см. Сложиха ѝ 2 ваксини и ще видим как ще ги понесе. Превантивно ще давам панадол бебе, така ме посъветва докторката.

# 638
Мимак, втрещена съм Shocked

дудински, пуснахте ли контролен секрет?
иначе похъркване от време на време е нормално да има и без бактерии, събира се секрет, а може и от връщането на мляко да е. и Дара от време на време похърква, даже виждам сополките в нослето, пръскам диснемар и тя ги изкихва.

# 639
Mimak, това е върховна простотия - направо съседите ти заслужават  #2gunfire колко долно човече може да постъпи по този начин  #Crazy

незнам дали ви се похвалих, че си запазихме хотелче за моренце в гръцко (престраших се) : http://www.halkidikiroyal.gr/
ще бъдем голяма компания и се надявам да си изкараме добре  Praynig

днес лекувам лигавщината на моя бебо - оставям го да си поплаче в шезлонга, че мноооого ме работи и по цял ден иска да ми виси на ръцете  Twisted Evil имам известен напредък. както и не го дохранвам от шише при отказа му да суче - както каза педито "гладът е силен стимулатор"  Mr. Green днес съм лоша мама  Joy

# 640
  • Sofia
Мимак, направо се облещих  Shocked Думи нямам  #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Севде, тази Т не е висока  Rolling Eyes Ако бебка си е ОК, не е кисела, мисля, че няма защо да я сваляш  Thinking
Наталка, успех с превъзпитанието  Peace Днес може и ние да си останем с квартална обиколка, ако мъж ми има желание да я осъществим като си дойде. Ходихме само до Кауфланд с колата, ама голяма жега беше на обяд. Права си, че с такси не си е работа. Абе доста майки има из квартала, обаче аз никой не познавам, а и като няма една градинка или кафе да се седне на приказка, тия баири хич не ме блазнят  Crazy
Elche, и Криста през деня понякога не иска да заспива сама - спи И се, започва да мрънка, а ако я сложа в легло/шезлонг, писва. Затова си я унасям на ръце и после я слагам да спи. Мисля, че не е проблем - просто хем им се спи, хем им е интересно и не искат да пропуснат нещо  Grinning Преди малко я излъгах така - в нейната стая и нейното легло е най-хладно и удобно, а тя мрънкоти.
Силве, няма да говориш така за хубавото ни момче - дебел бил  Heart Eyes Аз хич не исках да те шашкам с потенето, но още по-хубаво е, че и педи те е успокоила  Hug

# 641
Момичета благодаря за подкрепата ,моя бебо цял ден повръща след ядене обаче го отдавам на това ,че сега в 18 часа става 24 часа да не е акал и много се напъва ,той е много редовен с тоалетната и предполагам сега много го мъчи,вчера примерно ми е акал 4 пъти ,а от снощи нищичко ,милото ми детенце  Sad
Мимак това не са хора ,това са не знам как да ги нарека , #Cussing out

# 642
Наталка, успех с превъзпитанието  Peace Днес може и ние да си останем с квартална обиколка, ако мъж ми има желание да я осъществим като си дойде. Ходихме само до Кауфланд с колата, ама голяма жега беше на обяд. Права си, че с такси не си е работа. Абе доста майки има из квартала, обаче аз никой не познавам, а и като няма една градинка или кафе да се седне на приказка, тия баири хич не ме блазнят  Crazy

така си е - единствено при училището има едно прилично кафенце, но е пълно с пубертети Mr. Green ами когато оставаш по квартала свиркай да обикаляме по полегатите улички  Joy

# 643
  • София
Мимак, направо съм втрещена. Кой извратен мозък ще роди такава простотия? Уви, принудени сме да съжителстваме с какви ли не откачалки.

Днес на обед беше много топло. Ние бяхме навън и малката беше гладна, но явно от жегата само се опъваше, мрънкаше и почти нищо не изяде. Когато след около 1 час си бяхме в къщи хапна доволно и заспа. До вчера се оплаквахме от студ, вятър и дъжд, а днес от жега.

Имам един въпрос към сложилите вече вторите ваксини: Къпахте ли бебчетата след като ги ваксинираха? На нас докторката първия път нищо не ни каза за къпането, а днес от една приятелка разбрах, че не било препоръчително, защото се затопляли и можели да вдигнат по-лесно температура. Ние в понеделник ще ги слагаме ваксините.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 17:20 от Zlatna_g

# 644
Мимаче, и аз бях ей така  Shocked като прочетох поста ти. Много долна постъпка.  Sick

наталиник, много си лоша, ей!  Mr. Green Да взема и аз на моят господинчо да му приложа такава тактика, че вече и мен ме болят ръцете от носене, а ми е доста тежичък вече... В шезлонга не му се стои, в количката мрънка, в леглото сам не иска да стои...  ooooh!

krischana, много добра идея с пюрето от тиквички. И аз така замразявах за Мишел. Голямо улеснение е след това.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт