Мамо, имаш само 3 недостатъка:
не можеш да угодиш едновременно на всички ни,
нямаш 100 ръце и нямаш око на гърба!
Иначе си горе-долу нормална.
Дудунски, че той си е дебел

тук има още неща за довършване,но важното е ,че са завършителни,разни первази тук-там,да се облицова един трегер,щори и новата кухня .Обзавеждането също ще е ново,но ще видим точно кога,че предстои един водолазен курс и наш тати се записа. 
и я побългарих. 

Направо ме побърка. Ставах през час-два, а за нея това е толкова нетипично. Ъ-каше и мрънкаше докато не ме надигне, а после се хили като ряпа
Както и да е, беше много хубаво там. Ще сложа и снимки да видите.
колко долно човече може да постъпи по този начин 

Днес може и ние да си останем с квартална обиколка, ако мъж ми има желание да я осъществим като си дойде. Ходихме само до Кауфланд с колата, ама голяма жега беше на обяд. Права си, че с такси не си е работа. Абе доста майки има из квартала, обаче аз никой не познавам, а и като няма една градинка или кафе да се седне на приказка, тия баири хич не ме блазнят 
Преди малко я излъгах така - в нейната стая и нейното легло е най-хладно и удобно, а тя мрънкоти.
Аз хич не исках да те шашкам с потенето, но още по-хубаво е, че и педи те е успокоила

Днес може и ние да си останем с квартална обиколка, ако мъж ми има желание да я осъществим като си дойде. Ходихме само до Кауфланд с колата, ама голяма жега беше на обяд. Права си, че с такси не си е работа. Абе доста майки има из квартала, обаче аз никой не познавам, а и като няма една градинка или кафе да се седне на приказка, тия баири хич не ме блазнят