МАЙчетата ни красиви, направиха мама и тати щастливи! № 3

• 25 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
хайде да се разпиша след дългия ден  Laughing
Използвахме, че таткото не беше на работа и цял ден разходки, кафета, припичане....
Али напоследък доста будува и като че ли хленчи, но аз имам подозрения, че ни морят вече зъбки. Миналият пъд педиатърката каза, че ще ни избият по-рано и сега венците са доста твърди, плюнчи се, а дори забелязах и нещо да се белее като зрънце на единия венец Thinking Купих Дентокинд и явно скоро ще го почваме.

АниК, да днес е вторник, но ние сме в къща и ползваме вода с хидрофорна помпа, та що годе до момента леко минава режима, да не кажа почти неусетно. Аз просто не пускам пералнята в този ден. Вие как се справяте?

Какво става няма ли ентусиасти за Южния парк утре?

# 661
Здравейте Simple Smile

Ние също почнахме да правим пюренца на Цвети Simple Smile

еха момичета почнахте да замразявате, я кажете от къде ги намирате тези био тиквички,  Thinking
от градината на вилата Wink

За къпането след ваксина - сестрата ми каза да не я къпя, защото от топлата вода в банята мускулчето реагирало и ги боляло повече. Както ми казаха да не я къпя и тя като наака памперса и веднага я измих ... дори не се усетих ... нали не я къпя хаххаха Wink

Отивам да полегна да дремна преди малечка палечка да се събуди Simple Smile

# 662
Здравейте момичета, напоследък не ми стига времето да пиша, чета ви от тук от там. от известно време започнах да си записвам по някой час след 16 часа, от седмица правим ремонт в помещението в което ще се местя. Та ми е много зор, малката е свикнала само с мен да е, голям зор е като я гледа баща й, мрънка постоянно  не иска да яде, като  се прибира  всичко и минава. Изкъпвам си я в 21 часа хапва си и заспива, днес яде много малко, три хранения за деня което изобщо не ми харесва Sad но няма как. Иначе има ме не повече от 5 - 6 хранения, през нощта не се събужда чак сутринта към 7 - 8 часа, много рядко към 5 часа.

Happiness и аз имам подозрения за зъбките. На брат ми първият е поникнал на три месеца, така че не би ме учудило.

Malini Рая много ми повръщаше, вече доста по малко де средно по веднъж на ден . миналия път мерих на какво разстояние беше метнала Grinning 192 см
Като се напъва е напълно нормално да връща, това дори не го броя.

Разписах се, оплаках се сега мога да полегна.

Лека нощ на всички   love001

# 663
Malini добре, че писа, че вече се бях притеснила, че само ние ядем през 2 или 2.5 часа  Mr. Green /изключвам вчера и днес, когато се кърмихме през половин-един час  ooooh!/ Иначе през нощта си правим дъъълга пауза - от 23ч до 6ч   Whistling

Мимак, ама какви са тия хора бе  smile3556 направо думи нямам, то бива, бива, ама чак пък такава простотия  #2gunfire

И мен ме заразихте с това замразяване  Laughing А освен тиквички какво друго ще замразявате  newsm78

За повръщането - и при нас често се случва - кога от преяждане, кога от напъване. А и тия пусти колики няма ли да свършват вече   Tired

Нещо alex88 ми се губи напоследък. На почивка ли заминаха  Thinking

Отивам да се поставя в хоризонтално положение, че вече едва гледам  Sleeping Хайде лека ви нощ  Hug

# 664
Включвам се най-после и аз само колкото да се разпиша. Попрочетох отгоре отгоре само последните 2 страници. Нямам думи и аз, Мимак - верно няма такава простотия.
Ние утре сме на консултация за 2 месеца, че на 12-ти не можахме да се вредим. Да видим колко сме наддали и порастнали. От сега ги мисля тези ваксини, дано всичко е наред.
Лек и ползотворен ден на всички! Simple Smile

# 665
  • Sofia
Добро утро - да попиша аз малка докато няма вода, а Кристео ми се хили като ряпа, ококорена от 6ч. Снощи ни подлуди - заспа чааак от 21.30. Щеше да си ОК, ако не беше започнала да мрънка още в 19.30. Както и да е - събуди се за ядене в 5ч.  #Crazy Н #Crazyощницата ми мокра, гърдите твърди...добре, че ме облекчи. Дремна после още малко и от 6ч. ми се хили и рита с крака  Crazy

natalinik, happiness, те за по малко я спират водата нощем и почти не се усеща. Даже сутрин се стича леко на мивката, но не става за душ. Аз си чакам да я пуснат в 8.30, мъж ми усеща липсата преди работа. Обаче като я пуснат каква кал тече  Shocked Ще прецакат, бойлери, тръби, всичко  #Cussing out
Наталка, ама баткото на лагер ли беше? Дай тел на ЛС да вземем наистина да си имаме координатите  Peace
Malini, desex, и ние се хранм на 2-2.5 часа  Peace Понякога и на 1 - абе пълно поискване. В тази връзка, Кали, ти да не я прехранваш? Като си лапа ръцете не означава, че иска да яде - то в момента това май им е хита на всички. При нас е любима игра, а аз само дебна да не си хареса палчето. Ако и дадеш твой пръс и него ще зацока, а сноащи ближеше на баща си рамото  Crazy Точно като яренце - те така правят  Joy Също и не мисля, че хапенето на ръцете е признак за ничене на зъбки - от първото плюнчене и хапене до първия зъб могат да минат месеци.
И нашето педи каза вечерта да не мокрим убоденото след ваксината. Аз за първата се усетих чак след като и бях измила дупето (като Славчето), но за тези на 2-рия месец внимавах.
desex, аз освен тиквички, може някой морков домашен да замразя. Като стигнем до захранване, не знам дали ще има пресни домашни, а кореноплодните събират най-много нитрати, та купешките са  Sick Едно време баща ми слагаше в сандъчета с пясък за зимата. Ако имам налични пресни, няма да размразявам. Чудя се какво още може newsm78 В началото се започва с картофи, моркови, ябълки, тиквички, броколи, чушки, праз, тиква... Най-хубаво е ако има пресни. Аз даже мисля да не ги варя и пасирам предварително, че така никакъв витамин не остава. Мисля поне тиквички да нарежа и набухам във фризера, а после ще стават готови за секунда (дори и за крем супа за нас например Wink )

Нещо и на мен ми се е натрупала умора - вечер едва си държа очите отворени, сутрин едва отлепям  Crazy
Днес май ще е голяма жега  Confused Хич не знам за каква разходка и кога ще става  Thinking

# 666
айде добро утро и от мен Simple Smile от 7.15 се опитвам да пиша, но от двете дечица - магаренца не ми се получава  Laughing сандвич на едното, хайде цица на другото Laughing а бе купон.

вече бойкота към гърдите ми от страна на дребния ни стана ежедневие - чат пат яде почти нормално, после две три инфарктни яденета Sad

ани, Марти беше с майка ми и баща ми на море Simple Smile незнам при вас, но тук цяла нощ имахме вода.

само аз ли съм мързеланата дето не прави пюре на детето  Joy

# 667
  • Розовата долина
Добро утро,девойки!!
Напоследък само чета,че не оставам много време за писане,но сега бубката спи,аз пийвам кафенце(безкофеиново)и ще драсна някой ред!!
И аз няма нищо да правя,но дадох напътствия по телефона на свеки да ми замрази каквото има на село-тиквичка,морков,зелен боб да има да яде детето през зимата,че то на пазара само боклуци ще има.
Бебка тия дни ми е много поспалива,само се събуди хапне и пак заспива,пу да не я урочасам.През ноща заспива към 10 и чак в 6-7 се събужда.Аз в началото ставах да се цедя,но после взе да ме домързява и си спинкам подпокрена.Но реших отново да ставам,че забелязах,че ми намаля така кърмата.
Мимак,простотията не ходела по гората,твоят случай е доказателство за това.какви са тези хора,нямам думи направо!! #2gunfire
Оф,спирам че се събуди!!

# 668
  • Русе
Добро утро! Hug
Благодаря ви за подкрепата ,момичета!Голяма простотия наистина. Rolling Eyes Аз се съмнявам в приятелите на един тинейджър ,които май доста често се напиват,а може и още нещо да вземат и в един старец над нас,който е пълен откачалник.Но урината на стар човек мирише доста повече та за това си мислим ,че са хлапетата.Абе и ние сме правили глупости като малки ,ама чак такива не сме.Новата количка нямаше пълно легнало положение,а аз удължих едни ленти от което зависеше това и сега има пълно легнало. Crazy Ей това е количката http://www.babyrentals.net/peg_perego_aria.jpg ,другият недостатък е ,че дръжката не се мести и е само в тази позиция,но това ще го преживея,вече посвикнах.Много лесно се управлява и е страшно лека и компактна,като се свие,заема много малко място,а за хаймани като нас това е важно Mr. Green.
Ние днес сме на консултация с ваксина и малко ми е свито. Дано в съчетание с предстоящата жега да няма кофти реакция. Rolling Eyes Кардамеца и той голяма ряпа от рано тази сутрин,но успях да го преспя,че да изпратя Бойко на градината.
Това с замръзяването на храни е голяма идея.Ще се възползвам. Peace

# 669
Привет и от мен. Рано ви изчетох, но до писане сега стигнах.
Наталиник, и аз още не съм се решила да правя пюрета, споко, не си единствена  Peace
Да кажа че и моето дете яде на два часа и половина или три ако реши, така че и тук да успокоя мамите ( Малини, Десекс) с подобно притеснение. Знаете ли обаче какво забелязвам, че като се изцедя и му приготвя "манджа" 140 мл. след като се нахрани издържа три часа , че и повечко. Ако обаче му дам цица, то падат уговорки... напоследък не ги иска и много се дърпа и опъва като му ги "поднасям". Аз затова се реших и да цедя  Tired
Ани, как е Габи при баба? И аз като теб супер уморена го раздавам. Слава Богу че Ивката ми помага иначе не знам до къде щчх да избутам. Сподели какво си купи от ларедута  Blush Аз нищо не успях да си поръчам а и май да си харесам  Thinking
Мимаче, ти си майка героиня, признала съм те. Как се справяш сама с тези две деца и този ремонт  newsm78 А пък простотията с количката ... без коментар. Да им се врърне на гадовете ( не съм зла но това е под всякакъв морал) Не се тревожи за ваксинацията. Кажи как е минало после.
tanq_malinova няма отучване за моето. Всяко дете е за себе си според мен. Успех в начинанието  Peace
Силве, Мирче много сладък  Wink С тези габарити таткото може да е сигурен че си е негово  Wink
Уф, да ви кажа и на мен тези ваксини са ми голямо притеснение. Вчера говорих с педито да отменим тази която се бие сега във втория месец, но следващия ще му бие две. Като цяло не отричам ваксинацийте, но сега съм в паника. Да ви кажа дори малко се радвам че ни вкарах а в болница и видяха че си имаме сериозен здравен проблем, защото ако беше дошло време за ваксина, Крис си кашляше и педито не счита че кашлицата му е здравен проблем, удари ни ваксинка и... не искам и да си помислям какво щеше да стане  ooooh! Тя е толкова нехайна че като нищо щеше да го ваксинира въпреки кашлицата. Сега го чакам да е повече от 100% здрав, че да го ваксинират. А за статистиката ( ако вчера не съм писала) 6050 кг и 60 см. Добре сме си  Joy

# 670
Привет от нас Hug

Мимак, и аз да кажа, че нямам думи за тази простотия, която ви се е случила #Cussing out Но пък новата количка е супер, със здраве да си я ползвате! Hug

Милкинис - Hug дано много скоро свършат мъките ви и бебчо повече да няма проблеми Praynig Peace

Облаче - голям мъж, браво Peace Heart Eyes

Да ви се оплача - снощи щях да умра - като започнах да повръщам в 8ч., та до 12 #Crazy Обезводних се зверски, почнах да треперя, не задържах никаква вода и накрая ме спаси кОлата - за пореден път се уверявам в необяснимото й свойство да спира повръщането Peace Мъжа ми ходи да купува в 11.30 вечерта, но помогна Peace На последното хранене на Дарка баща й й даде със шишето, защото аз бях през 3 минути Sick, само накрая й дадох да цокне малко от мен, за да си заспи (то не че имах много, след това повръщане, де)... Беше ме страх дали сутринта ще имам кърма, но слава Богу имах и си я нахраних Peace

Хайде и се пазете от жегата, че мен вчера по обяд доста ми се напече тиквата, та може и затова така да се получи Naughty

# 671
  • София
Вивид, много неприятно това с повръщането... дано е било само за снощи. Трябва да се вардим от жегите, че... като гледам от сега как е напекло...

Malini, desex, и ние се хранм на 2-2.5 часа  Peace Понякога и на 1 - абе пълно поискване. В тази връзка, Кали, ти да не я прехранваш? Като си лапа ръцете не означава, че иска да яде - то в момента това май им е хита на всички. При нас е любима игра, а аз само дебна да не си хареса палчето. Ако и дадеш твой пръс и него ще зацока, а сноащи ближеше на баща си рамото  Crazy Точно като яренце - те така правят  Joy Също и не мисля, че хапенето на ръцете е признак за ничене на зъбки - от първото плюнчене и хапене до първия зъб могат да минат месеци.

Ани, по какво да разбера, че е гладна? Тази нощ яде през 2 часа, щях да откача, направо ми се ревеше за сън, сега сутринта я храних пак, почна да се напъва, толкова много изака, че охлепа и себе си (а я държах изправена), и в следващия момент върна зверски. Не супена лъжица, а черпак сигурно, и по мен, и по паркета огромно петно  #Crazy После докато михме дупето още малко върна, ама то се очакваше (все пак я сгъвам малко на мивката, няма как). Тя смуче ръцете доста ожесточено, може би да я чакам да почне да скърца и тогава да давам, преди да се е разревала от глад....  newsm78
сега я осатвих сама в шезлонга, не винаги си харесва играчките, като й омръзнат и почва да цвърка, а понякога и да си плаче. след малко ще й обърна внимание....нали не съм лоша? на моменти направо изпушвам.. макар че е добричка като цяло.... 

а освен всичко това, пуснах пералнята, ама реших да вкарам още нещо, но в неподходящ момент и като изтече част от водата, а после пералнята не ще да тръгне... слава богу тръгна...

Змейче, през нощта се сетих, че снощи не писах колко сте сладки 3те момиченца на аватара ти! дали не давам отклонения вече?!? Направо не знам как има майчета като Мимак, нагърбили се с още 100 неща, и то не особено женски... и се справят....

Краси, снимките на Джулиан отново са страхотни. Много ми харесва тази сред цветята и другата, на която го държиш към теб с крачетата.

оф, пак върна.... добре де, нали прехранено с кърма няма  newsm78  каквото му е в повече - го връща? на моето явно й е много в повече. тя още в болницата на пробното кърмене изяде двойно на това, което й е нужно, а аз се чудех защо връща по 7-8 пъти.... и ето я - пак лапа ръцете. сюзиьюхс коремчето...и почна да скърца  #Crazy

# 672
  • София
оф, пак върна.... добре де, нали прехранено с кърма няма  newsm78  каквото му е в повече - го връща? на моето явно й е много в повече. тя още в болницата на пробното кърмене изяде двойно на това, което й е нужно, а аз се чудех защо връща по 7-8 пъти.... и ето я - пак лапа ръцете. сюзиьюхс коремчето...и почна да скърца  #Crazy
това преди коремчето да се чете като: ОПРАЗНИЛА... нещо ми даде дефект клавиатурата
направо реве сега, не скърца  #Crazy ще се побъркам днес.....

# 673
Малини - споко, и ние сме така с връщането - аз си го обяснявам със силен сукателен рефлекс и като не ще биба - ей ти го преяло и върнало, че и пресечено даже понякога. А за глада - то няма как да го сбъркаш - като стане неспокойно и почне да скърца тогава давай. Аз поне така правя и спря да връща толкова често. И моя поревава в столчето за кола понякога - все пак и баткото трябва да се гледа. Да не е влязла в период на бум на растежа? Ние бяхме така 4 дни - денонощно ядене. Резултатът е дрехи за 6 месечно  Joy
Мимак - това е идиотизъм - висш! Не знам чий  болен мозък го е сътворил! Да го хванеш и да го направиш да не пикае никога повече такова ...  #Cussing out
Вивид - мен така ми е ставало точно от слънчев удар - пази се, защото и до болницата може да се стигне  Peace

Аз също нямам намерение да замразява - първо - няма откъде да взема сигурни плодове и зеленчуци, второ - това съм го скачала с батито - след хамалогията на замразяването искам да споделя, че почти нищо не яде ... Да са живи  здрави Семпер и Хип - на тях разчитам.

# 674
  • Sofia
Malini, точно както Гали го е написала - докато си смучат ръцете за забава, не плачат. Когато са гладнички, уцелят ръката, цокнат и не пусне нищо, надават вой  Peace Явно Габито си цоцка гладна-негладна. Моята кикимора, ако не е гладна, направо бута с език зърното, както бута бибата - та чак и се повдига  Joy Когато ти плаче "на глад" си я храни  Peace При Криста различавам добре още 2 вида плач - едното е като ядосване, когато и писне някоя играчка или позичция в шезлонга и иска да я взема на ръце например, а другото е, когато много И се спи, а не може да заспи.
vivid_v, може да е от жегата, а може и да е някой вирус - даже и вчера в новините казаха, че върлуват. Аз една седмица страдах от стомашни болки, нали даже реших, че ще ми дойде М, но май също изкарах някакъв вирус. Снощи се изненадах, че след вечеря не ме боля стомах  Rolling Eyes Дано днес си по-добре  Praynig
Облаче, Габче вече е добре - говорим си по тел., не иска скоро да го взимаме, а иска ако може да живеем всички заедно - баба, дядо и ние  Joy От Редут не съм купила нищо съществено - аз винаги си намирам за какво да похарча пари, но нищо за харесване  Mr. Green Позле раздавам, подарявам...тръпката е в пазаруването и отварянето на пакетите  Joy

Криста заспа на абсорбатор и я пренесох в стаята на Габи, която е най-хладната. Честно да ви кажа, предпочитам да е студено - не очаквах жегите така да ги морят  ooooh!

Между другото за захранването казват, че е по-добре да е с готови пюрета, з'то са преработени и съобразени с нежното бебешко стомахче.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт