как може да има такива хора.Zlatna_g на нас днес ни биха ваксините и док каза да пропуснем къпането. Не знам дали от ваксините или от жегата, но Влади е доста нервен днес.
вече си седи в шезлонга, помрънква по мъничко и си заспива 
днес няма да меря улиците, а ще си седиме на дворчето 

По принцип бебчетата не могат още да си регулират телесната Т и затова се смята температура чак над 38. Добре, че си й дала Калпол на бебка, но не се притеснявай
Ще споделиш ли коя е 3тата ваксина по желание - да не е за туберколозата? 

Аз така правех на Кари пюрета, като варях на пара различни зеленчуци, после пасирам и даже не във формички за лед, ами в малко по-големи кутийки си замразявах и после като размразя да са ми точно за едно хранене
Правех си различни комбинации от зеленчуци, пилешко, крема сирене, зехтин като попорастна Кари и започна да хапва тези неща и дори в един ден от седмицата си правех пюретата за 2 седмици напред 
Качили сме 1.23 кг. и сме порастнали 5 см.
Дадоха ми едно картонче, в което пише данните от амбулаторния картон, а самия картон седи при тях. Това картонче е супер удобно - има средните стойности на ръст, тегло, обиколка на гърди и глава и се носи на всяка консултация. Дадоха ми и направление за ортопед и ми препоръчаха Детски Център "Детско Здраве", мисля че Дидка 25 ходи там.
.Дано скоро се оправи,че доста ми мрънка и не е много хепи днес,а до вчера само се смееше и гукаше.Смея да твърдя,че нямаме вече колики и неразположението и е точно от ваксинките 
Може и аз да направя малко манджа. На Габи аз му правех първите пюрета, но не е лошо да не изпусна домашните тиквички 
Аз записах час при Алексиев в "Детско здраве" за 19 юни в 13.30 
Не знам защо ние пък с мъж ми сме супер утрепани и не намерихме сили да я изведем 
Може и аз да направя малко манджа. На Габи аз му правех първите пюрета, но не е лошо да не изпусна домашните тиквички 
Аз записах час при Алексиев в "Детско здраве" за 19 юни в 13.30 
Ще ги отложа, то в камерата нищо няма да им стане. КАто захраня с пюренца, които ги съдържат, тогава ще пробвам.

дано и ние скоро почнем да се храним 6 пъти, но аз не го зоря детето, лека по лека той сам си изгражда режим, с малко помощ от мама
дано и ние скоро почнем да се храним 6 пъти, но аз не го зоря детето, лека по лека той сам си изгражда режим, с малко помощ от мама
с пауза от 4-5 часа през нощта, през деня се храни на около 2 часа, като понякога ако спи, може да пропусне някое (сравнително рядко се случва).
честита нова количка! как я побългари?
наистина е дръпнала, ние едва сега сме 59см... Ще чакаме снимки