Магазини Euro Land

• 22 294
  • 14
  •   1
Отговори
  • Хасково
Здравейте
Посещавате ли магазините на Euro Land
Пиша тази тема , защото днес бях възмутена от държанието на служителките.. На кратко... преди месец преместиха магазина във Кауфланд .. След покупките си от там се отбих в магазина и оставих количката си до мястото за багаж , където една от служителките стоеше и пазеше . Даде ми даже и номерче... та добре.... разгледах магазина и си харесах една плажна чанта.. бяха изложени три цвята и на трите имаше етикетче и пише " Цена : 3 лв " отивам аз на касата и служителката махна от вътре една кутия в която имаше опаковка от превръзка...  Sick , и естествено , не се случва за първи път ... да ми кажат друга цена... 4 лв струвала въпросната чанта...  #Cussing out
Не се ядосвам за 1 лв , а просто и преди ми се е случвало и ме подразни начина по който се държеше служителката.. СЛед като платих , видях че на мястото на багажа няма никой който да следи какво става с нашите багажи.. Имаше две-три колички и чанти по рафтовете , който всеки можеше да вземе..
Какви са вашите впечатления от този сайт... , ако е възможно да споделите и права ли съм според вас да се ядосам в такъв случей ?

П.П. А за стоките , мисля че някой неща са с много надути цени сравнение с магазините по левче

Благодаря

# 1
  • с/у ОколоМръсТното
поредния магазин с тъпи китайски стоки.
Рядко има нещо интересно...

Не се доверявам на място за личен багаж, дори да е с ключе, камо ли клетки...

# 2
  • Хасково
поредния магазин с тъпи китайски стоки.
Рядко има нещо интересно...

Не се доверявам на място за личен багаж, дори да е с ключе, камо ли клетки...

Така е , но честно казано , вече почти всичко се произежда в Китай Wink

# 3
  • Стара Загора
Аз им харесвам пластмасовите кутии. 4 лв струваха като чекмедже с капак отделен. Слагам кукли и пъзелчета на щерката в тях.
Кошница за дрехите я ползвам да ги изнеса от пералнята на терасата и после за прибиране ( като щайга с дупки) пак по 4 лв бяха, по другите магазини подобни са по 6-10 лв.

# 4
Има ли магазин на Евроленд във Варна? Praynig

# 5
Някой знае ли къде преместиха магазина, който беше в МОЛ-а в Стара Загора?

# 6
  • Стара Загора
Някой знае ли къде преместиха магазина, който беше в МОЛ-а в Стара Загора?
никъде. просто го закриха магазина.

# 7
Аз пък винаги си намирам нещо интересно там. Определено се различава от масовите магазини за по левче. Работещите там момичета са мили и отзивчиви. Аз посещавам Евроленд- а в магазин Хит в Люлин.

# 8
  • Все на втория етаж
Аз пък винаги си намирам нещо интересно там. Определено се различава от масовите магазини за по левче. Работещите там момичета са мили и отзивчиви. Аз посещавам Евроленд- а в магазин Хит в Люлин.

Съгласна съм. Не е точно като левчетата. И ние ходим в този до Хит Лщлин. Влизам основно с децата и заради децата там, купуваме много боклучки, сред които имат много добри попадения. Последно си купия една кутия за очила от там за 3 лв. и след малтретирането от малкия, нищо й няма. Албумите за снимки, също от там си купувам по 6 лв. , а същите в нашето фото са 12 лв. абсолютно същите- сравнявала съм. Peace Та има и много буклуци, но се намира и по нещо, което си заслужава.

# 9
Аз си купувам оттам блузи и пуловери на vero moda i only. мин год си взех дънки оттам за 18лв , а в магазина на Only на солунска същите бяха 50 лв newsm78

# 10
Знаете ли къде във Варна има такъв магазин?

# 11
  • София
Преди продаваха детски дънки на name it  по 10 лв Simple Smile много добри бяха Simple Smile

# 12
Преди продаваха детски дънки на name it  по 10 лв Simple Smile много добри бяха Simple Smile

Аз заради тези дънки питам има ли магазин във Варна:)
Че в Продавалника са по 18 лв Simple Smile))

# 13
  • София
Къде в София има такива магазини (евентуално Костинброд)?
Търся възглавници за кръста.

# 14
Къде в София има такива магазини (евентуално Костинброд)?
Търся възглавници за кръста.

Кауфланд Младост и как да ти го обясня, че съм скарана с тези квартали - посока  Люлин, слизаш на моста на Зах.фабрика, от другата страна по протежение на улицата има търговски комплекс, дълъг един такъв, в него, но от доста години не съм ходила там, а и р-на на Женски пазар,  посока Халите, непосредствено преди десния завой на трамвая.

Общи условия

Активация на акаунт