Посещавате ли магазините на Euro Land
Пиша тази тема , защото днес бях възмутена от държанието на служителките.. На кратко... преди месец преместиха магазина във Кауфланд .. След покупките си от там се отбих в магазина и оставих количката си до мястото за багаж , където една от служителките стоеше и пазеше . Даде ми даже и номерче... та добре.... разгледах магазина и си харесах една плажна чанта.. бяха изложени три цвята и на трите имаше етикетче и пише " Цена : 3 лв " отивам аз на касата и служителката махна от вътре една кутия в която имаше опаковка от превръзка...
, и естествено , не се случва за първи път ... да ми кажат друга цена... 4 лв струвала въпросната чанта... 
Не се ядосвам за 1 лв , а просто и преди ми се е случвало и ме подразни начина по който се държеше служителката.. СЛед като платих , видях че на мястото на багажа няма никой който да следи какво става с нашите багажи.. Имаше две-три колички и чанти по рафтовете , който всеки можеше да вземе..
Какви са вашите впечатления от този сайт... , ако е възможно да споделите и права ли съм според вас да се ядосам в такъв случей ?
П.П. А за стоките , мисля че някой неща са с много надути цени сравнение с магазините по левче
Благодаря

Та има и много буклуци, но се намира и по нещо, което си заслужава.
много добри бяха