Мнения за Д-р Диана Николова от АГ болница 'Света София'

• 13 664
  • 21
  •   1
Отговори
Здравейте,всички,които форума ни събира на едно място!
Искам да попитам всеки,който има информация,знае или е чувал за Д-р Диана Николова от 1-ва АГ болница 'Света София' да ми пише тук.Объркана съм накъде да се насоча,защото от няколко години не живеем в България,а това е лекаря,с който се свързахме чрез познати на познати и препоръки от тях.Знам,че за най-добри се смятат Владимиов и Саменов,но там чакането е ... доста дълго.Взех си отпуск специално,за да мога да се обадя в България в работно време,защото голямата часова разлика не го позволява през седмицата,а през уикенда не работят.Направо се разочаровах от отношението по телефона,но това не е важно,ако има лекаря душа.Както и да е.Изпаднах в мисли.
Също се чудя и за Д-р Ставрев от клиника 'Селена' в Пловдив.(тъй като ние сме от там и ако си идваме до България,там ще е по-удобно за нас).
Благодаря на всички предварително и желая скорошна безпроблемна бременност и много сълзи от радост на всяка от вас!

# 1
Здравей! При д-р Николова правих цветна снимка (тъкмо писах в друга тема). Впечатлението ми е, че е много мила и внимателна, има приятно излъчване. При мен ЦС мина без никакъв проблем. За да си уредя час обаче ходих на място и го записах направо при нея няколко дена предварително. Така и не успях да се свържа с кабинета по телефона (уж ме прехвърляха от регистратура, грешни стаи, никой на вдига и прочие).
Но само това ми е контакта с нея. Мисля, че консултация при нея си заслужава. Като цяло за клиниката съм чела също добри отзиви също.
П.С. Ако намеря нейния телефон вкъщи ще ти го напиша, но по-вероятно е да съм го загубила.

# 2
Здравей aniphilipis!
Аз съм пациентка на Д-р Диана Николова,познавам я от скоро.Имам една ин витро процедура при нея.Опита не е успешен,но смятам следващия да направя пак при нея.Като човек е много мила.Моята процедура протече точно по Великден.Аз тогава бях единствената пациентка и тя идваше в болницата само заради мен.Много съм доволна от отношението,а кото професионалист не бих могла да я оценя,защото това не е в моята компетенция.Знам какви мисли се блъскат в главата ти в момента.В моята е същото.И аз все се чудя дали това е точния лекар,но май никога няма да знам отговора на този въпрос.
P.S.Аз успях да се добера до доктор Стаменов и от срещата ни разбрах,че това не е моя лекар.И това съвсем не означава,че не е добър специалист.Може би ако бях продължила да ходя при него вече щях да имам бебче,а може би не???Дано да съм успяла да ти помогна. HugПожелавам ти успех!

# 3
Alexiana i juliano! Mного ви благодаря,момичета!Явно няма много,които да дадат инфо за нея.
Аз като си прочетох поста,видях,че съм го написала малко неясно.
Като казвам,че съм се обаждала в клиниката и по телефона ми се видяха не добре настроени,имах в предвид клиниката на Д-р Стаменов.А с клиниката на Владимиров дори не успях да се свържа  Sad
Тъй като Диана Николова ни е препоръчана от приятели на приятели на приятели( то стана една...  Laughing) и направо ми дадоха и личния й телефон и аз говорих с нея и по реакцията й и начина,по който подходи към обаждането ми и после и в отговора си чрез е-майл,ми направи много добро впечатление.Точно както казвате-много мила.Но искам да знам повече за болницата,защото не се пише много за нея-само частните клиники и едни и същи лекарски имена.А така си е притеснително.За нас едно такова пътуване ще коства много-не само финансово,а и време,планове и други фактори,които не са за пренебрегване.
juliano,ти след като си нейна пациентка,какво мислиш за екипа,за техниката,за специалистите?В общи линии.всякаква информация ми е в голям плюс.
Alexiana,виждам,че като местожителство си посочила Sunrise Hills.Tova къде се намира?Дали не  е някъде близо до нас-Tampa Bay area,Florida?
Благодаря ви много,момичета и скорошно забременяване!  Praynig

# 4
aniphilipis,аз съм изключително доволна от тази болница.Обстановката не е приятна,не е като в частна клиника.Аз преди време бях оперирана там и като влезнах за приемане си казах:Леле къде попаднах,как ли ще мине всичко?Но в крайна сметка съм доволна от отношението на всички.По време на ин витро опита ми Д-р Николова имаше колебания относно яйцеклетките ми (не поддадох добре на стимулацията) и не се поколеба да извика още двама лекари за консултация.На мен такива неща ми правят добро впечатление.Само искам да знаеш,че повечето неща са различни от това което ще прочетеш в темите за текущите процедури в другите клиники.Ако не питаш,няма да ти се разказва чак с подробности точно какво се случва.

# 5
Ани, (дано правилно разчитам ника), не, посоченото от мен всъщност е ... вилата ми, аз така си наричам мястото, не фигурира така на географската карта Simple Smile) Всъщност съм в София.

# 6
Ани, (дано правилно разчитам ника), не, посоченото от мен всъщност е ... вилата ми, аз така си наричам мястото, не фигурира така на географската карта Simple Smile) Всъщност съм в София.

newsm62
Да,правилно разчиташ ника-Ани съм.И хубаво име на вилата!  Laughing

# 7
juniano,благодаря ти!Едно момиче ми писа за д-р Александров от АГ Варна.Била най-реномираната клиника в БГ с най-голяма успеваемост и той бил много добър лекар,а и не се чакало много.Мисля и там да проверя.Ох,направо не знам какво да правим..всичко е толкова сложно..да му се не види!!!Пък и като не сме там,още повече се замотвам.
Благодаря ти за помощта!Всичко ми е от полза.

# 8
Ани, здравей...

Бих ли могла да те помоля за телефона на д-р Николова. Чувала съм добри отзвуци за нея и ми се иска да дискутираме моето положение. Благодаря ти предварително, прати ми го на лични ако не е проблем.  От тази клиника съм говорила досега само с д-р Янакиева и д-р Вакрилов. Но д-р Янакиева беше много заета....

# 9
Моля ако някои има мобилния телефон на доктор Диана Николова от 1АГ.СветаСофия. да пише.

# 10
Моля ако някои има мобилния телефон на доктор Диана Николова от 1АГ.СветаСофия. да пише.
0888330221-д-р Николова
Дано съм ти помогнала.

# 11
В момента е по БТВ въпросната докторка Wink

# 12
  • Русе/София
Чак сега попаднах на темата.Ако все още някой се интересува,мога да дам мнение.

# 13
3xi сподели мнение, вчера ми я препоръчаха, бих искала още едно мнение, че вече тотално се объраках от толкова много лекари и мнения. Благодаря ти! Hug

# 14
  • Русе/София
3xi сподели мнение, вчера ми я препоръчаха, бих искала още едно мнение, че вече тотално се объраках от толкова много лекари и мнения. Благодаря ти! Hug
Съветвам те да се срешнеш с нея и да се довериш на интуицията си.Преди да я срещна обиколих няколко доктора,и всички ми обещаваха да се реши проблема ми,но парите бяха водеща сила.Още при първата си консултация с  д-р Николова ми направи силно впечатление отношението към проблема ми.Не ми обеща нищо,а ме посъветва да проследи нещата във времето и тогава да предприеме нужните действия,даде ми съвети и напътствия,които другите доктори на направиха.Така се обеди,че тя е правилният човек за мен,и не се излъгах.Отношенията ни мога да ги определя,не като доктор-касичка,а доктор-човек в нужда.По всяко време мога да я потърся,и тя да се отзове.Не,че не съм плащала,но не винаги ги е взимала.За вмен тя е преди всичко човек а след това доктор.
Ако имаш въпроси-питай.Желая ти успех.

Общи условия

Активация на акаунт