Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 38

• 32 958
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Според мен Лейля си каза истинита.. Наистина не го обича достатъчно за да се бори за връзката им. Семейството му ще е силно против техния брак..  Wink

# 601
Да. Наистина не го обича достатъчно. Но ми е странно , че пак никой не поговори с нея, а дори Али Ръза поиска да говори с него вместо с Лейля... той щял да предаде... Rolling Eyes

# 602
Фикрет как не изгоре тая кърпа, все на едно място я гладеше  ooooh!

# 603
Да. Наистина не го обича достатъчно. Но ми е странно , че пак никой не поговори с нея, а дори Али Ръза поиска да говори с него вместо с Лейля... той щял да предаде... Rolling Eyes
Пазят душевното и равновесие, явно. Нали е чувствителна, ранима и специална. Wink

# 604
с какво толкова я е наранил Назми......вярно че можеше по тактично да  постъпри след като разбра истината ,но нито я е ударил нито я е нагрубил  Sick

# 605
Ох, тоз' Митхат много недодялан бе.. "Здрасти, госпожо" ooooh!

# 606
Sylver_Orchid  може ли такива фенове на филма да не знаем, че се казва Ферхунде  Wink
Ама то и аз доскоро мислех, че се пише с "О", така че защо да не допусна такова нещо Laughing  Laughing
Пък съм уж голяяяма фенка на филма, е, вярно, че "фенството" ми се изразява най-вече в гледане, а не толкова в ровене за информация, може би  затова и съм пропуснала правописните "бисери"  Simple Smile

# 607
Боже,като дърво без корен...
Горкия Али Ръза  Sad

# 608
Боже колко е проста Лейля... вика на Оуз "затова си купил предишната ни къща" все едно е била нейна! Мисли си че светът се върти около нея...

# 609
Хора, аз това реване ще го прескоча. Не че не съм жалостива, ама Хайрие не мога да я изтрая да циври. Искаха  пари - имат ги. Искаха да я продадат - направиха го, изплатиха всичко, оправиха кашата. Сега ще реве Хайрие цела серия, ако щете укорете ме, но хич и грам не им съчувствам на тях двамата  - Али Ръза и Хайрие. За това ще я пропусна тази серия. Са като запускат и една жална музика, уф  ooooh!
Тия са на принципа, че винаги чашата е наполовина празна !
За Текинови има една мисъл в нашия край "Нашли, та зашли", което е означава, че на всеки техен проблем се намира някой да им помага, обаче все са недоволни, особено Хайрието

# 610
Боже колко е проста Лейля... вика на Оуз "затова си купил предишната ни къща" все едно е била нейна! Мисли си че светът се върти около нея...
Е, не мисля, че си справедлива тук - колкото и формален да е бил бракът им, все пак те живяха там заедно, затова мисля, че има право да смята къщата поне малко за свой дом (в минало време, разбира се).

# 611
Ох, тоз' Митхат много недодялан бе.. "Здрасти, госпожо" ooooh!

Laughing И на Али Ръза казва - Заповядайте, седнете.  Laughing Тя къщата е негова вече, но биваше да е малко възпитан.... Но нищо, точно като за ФерхОнде!!!  Joy Joy Joy
Не ми е ясно Лейля защо иска обяснение от Оуз?! Като ти направят добро казваш "Благодаря!" и толкова." Повече не ми прави услуги. Стой далеч от мен." - Много го уплаши  hahaha hahaha

# 612
Е този път не мога да се сдържа...отдавна ви чета, ама Хайрие направо си ми идва в повече...А пък Оуз  взе да ми става симпатиченSimple Smile

# 613
Е този път не мога да се сдържа...отдавна ви чета, ама Хайрие направо си ми идва в повече...А пък Оуз  взе да ми става симпатичен:-)
На мен даже ми е жал за него. Променил се е вътрешно, а май никой не му вярва. Много обезкуражително.

# 614
На мен даже ми е жал за него. Променил се е вътрешно, а май никой не му вярва. Много обезкуражително.
Ще му повярват, не се бойте. Laughing
Ама той не се е променил чак толкова, де. Само отношението му към Лейля е по-различно.

Общи условия

Активация на акаунт