Бременни майки в чужбина - 27 тема

• 23 851
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
При мен се оказа, че в БГ са ми объркали RH-то на кръвната група  Rolling Eyes, сега съм официално 0 отрицателна  ooooh! ,  хубавата новина е, че и антителата също са ми отрицателни .. живот ли е да го живееш ..

# 31
Днес, нещо мързела ли ви в налегнал, никакви ви няма  Mr. Green
Аз, много убедено си мислех, че ще раждам в събота, ама признаци йок  Rolling Eyes
Сега седя и си мисля, ако си изкарам до термин, което са си цели 2 седмици, не знам как ще изтрая, много ми е тежко да лягам и ставам от леглото, а на нощ поне по 4-5 пъти ходя до тоалетна  Tired замислям се да се преместя да спя във ваната, макар че то файда, пак ще трябва да ставам и лягам  Laughing
Иначе се чувствам добре, даже вчера ходих да плувам  Crazy, днес мисля малко йога да направя, пък току виж нещо се раздвижило  Mr. Green Не за друго ама си свърших цялата къщна работа, скучно ми е  Mr. Green

# 32
  • FRANCE
Мини през къщи да изчисиш Simple Smile
Свеки уж идва да ми помогнела, ама гръб я болял, алергия имала... Мъкаа

гуш, ние марзелуваме с бъдещата кака че докато свеки беше тук имаше готвене два пъти на ден, чистене, пазаруване

# 33
и аз сега чистих малко по-сериозно в нас,но не и тотално сериозно.ама и немога повече:( каталясах! мен пък много ми пречи болката в междукрачието и срамната кост,която се засилва от час на час все повече.направо ми е изтезание да направя каквото и да било движение с краката.дори и ако съм легнала в леглото.мани,мани....и аз ако трябва да карам до термин (което си  напълно възможно)....дупе да ми е ама много яко! а незнам защо да не изкарам до термин. неотдавнашното ми кървене е спряло тотално,контракциите на този етап са си нормално нещо,изпадналото преди няколко дена от мен не е гаранция,че е част от тапа,а и да е....май пак не е предпоставка,че няма да изкарам до термин,така,че съм се настройла вече за още няколко седмици,а то ако пък стане по-рано ще е приятна изненада:)

# 34
Здравейте.Аз съм майката на Веси.ИМАМ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ КАЖА, 4Е ВЕСИ РОДИ НАЙ-ПРЕКРАСНОТО МОМ4ЕНЦЕ.КАЗВА СЕ БОРИС И ТЕЖИ 3 200кг и 47см.4ЕСТИТО НА МАМА ВЕСИ,ПАПА РОННИ,КАКА МИКИ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО НА БАБА БОРИ,КОЯТО ВЕ4Е СИ ИМА ИМЕ.ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ БОРИС4О,ДА РАСТЕ УМНО И ЖИЗНЕРАДОСТНО ДЕТЕ,ЗА РАДОСТ НА ВСИ4КИ.

# 35
айде весееее,познааааххххх!!!! познах кога ще раждаш!:))само дебнех днеска да видя права ли съм хихи честито ти момченце! бързо възстановяване също!
айде първото юлско бебе при чужбинските:)

# 36
  • Λάρισα
Хайде да ни е честит първият юлски бебок, с когото от днес нататък ще си делим рождения ден  Mr. Green

Да е жив и здрав и много да радва родителите си!

# 37
  • Eemnes, NL
 Heart Eyes Страхотна новина - Честито на Веси и цялото и семейство! bouquet Heart Eyes Много щастливо и безгрижно детсво с много усмивки на Борис. Hug
Маритке, Силу - още мъничко Heart Eyes, те последните метри винаги се изчакват най трудно, но и те минават! Почивайте си колкото можете повече - скоро няма да имате време като дойдат малките душички.
Къде е Боби? Flutter
Не ми говорете за чистене... Blush тука е такава жега, че не си го и помислям дори. Пък утре го дават към 36 градуса и с нашата влага... не мърдам никъде! В събота Ванката ще боядисва стаята на бебка - взехме вече боята - розова, все пак стана на моята, като я завършим живот и здраве ще снимам. Мене снощи бебка не ме остави да спа, а иначе си е толкова кротка, пък и междукрачието малко ме наболява, дали не се завъртяла надолу? Само че другата седмица чак ще знам с кое е надолу, главата или дупата - като отида пак на преглед. hahaha Heart Eyes Hug Лек и усмихнат ден на всички! Flutter

# 38
Еееее Честито на Веито и бързо въстановяване и желая, а на малкия Борис най-прекрасното детство, да расте едно умно и красиво дете! А то, че ще е радост за мамата и тати е повече от ясно!
Ние вчера бяхме на консултация желязото ми е паднало малко, че ми дадоха таблетки, а бебо си е все така с дупето надоло, ама то си е инат такаче очаквам до последо да си остане така! Само се надявам да се обърне поне накрая, че да не се стига до цечерово! Аз не разбрах от тази акушерка, но каза че до 37-ма седмица нищо не предприемали, след това не каза какво правели, само се надявам да не се стига до цечерово, но ако трябва и това бих преживяла няма как само малкия да е добре! А колкото до седмицата ми казаха, че сега сме 34+5!

# 39
Леелеее Веси супер  Hug Да ти е жив и здрав малкия юнак (аз мислех че ще е утре)
Само радост да носи, на мама, тати, кака и баба   bouquet

# 40
sterretje аз подозирам,че точно боби ще е следващата.те двете със сю май си оспорват второ място сега,но аз залагам повече на боби:)
болката в междукрачието май  е индикация за главично предлежание,ама не съм много сигурна дали и седалищно не я получват все пак.

# 41
Добро утро  Simple Smile Вече сме юли месец, така че почваме да чакаме юлските бебета спокойно  Simple Smile  Днес съм си наумила да правя кифлички с локум, за сефте ще ми е, та се надявам печката да ги опече, иначе в мойте способности не се съмнявам  Laughing Някой, ако има лесна рецепта да мятка.
gerchy не съм запозната много какво е това бета таласемия. Порови в нета, надявам се да не нищо сериозно. Аз да питам, че тук имам една позната без абсолютно никакви док, все едно е турист и е решила да ражда тук, въпреки, че по закон няма право да седи повече от 3 месеца. Не я връщат от консултации, но четохме че е безплатно само доболничната помощ, а болничната се плаща, а едно раждане се води 5500 паунда и то нормалното. Ти извади ли Нешънъл иншурънс или някаква карта. Ще ми пуснеш ли линк къде си чела, за да и го покажа.Ако искаш и на лични ми пиши, че да не занимаваме аудиторита  Simple Smile
swetla99 така се прегледите, няма значение акушерка или Джи Пи ги прави, то даже май е по добре да е Джи Пи, че ако имаш накакви оплаквания може да е по компетентен и болничен да ти даде. Тъй или иначе те са със сестрински функции, ако ти има нещо те пращат в болницата.

# 42
Весело детство на бебе Борис! Много щастие и усмивки!   bouquet

Момичета, рядко се включвам, ама ми е трудно от Бг.
Тук голяма жега и ако не сме на плаж да се топя във водата, направо не издържам.
Днес бяхме из Морската, щях да умра от задух. Утре ще ми изследват кръв и урина.
А другата седмица ще ходя на ехограф. Дано всичко е ок. Искам и пак пола да ми потвърдят,
че си харесах страхотни дрехи за момченце на Окаиди, ама не смея да ги купя.

И мен в Холандия голямо чистене и разместване на мебели ме чакат.
Нищо не съм купила също. Та сега гледам да почивам, щото после ще е гърч.

Кой ще ми даде паролка за албумчето и аз да се включа в него.
Ако успея от тук де, ако не - след около месец.  Laughing

# 43
Ооо Маритка, така ли стана, ще го запомня да знаеш  Crossing Arms  Mr. Green
Така си и трябва, тя Боби има 10 дена преднина все пак  Laughing Но си заплювам третото място, ако някой се бута да се предрежда не прощавам  hahaha

Мадаме, тя вашата свеки май наминала да си почине, да я строяваш следващия път. Моята много се бута да идва, бебето като се роди, аз не съм много навита, но ако все пак ми се вясне на вратата, такава програма съм й подготвила, че много бързо ще иска да си ходи  hahaha
sterretje, при нас го дават 37 градуса утре, мъжа ми каза, че ако не от друго, то от горещината ще родя със сигурност  Laughing

# 44
Ехооо, аз докато се напиша и Весето родилааааа  newsm44 Да им е много здрав и щастлив малкия Борис  Hug Леле, много се радвам, чакаме снимки и бързо въстановяване на Весето  Hug

lammah честит рожден ден и на теб, успехи във всичко  newsm67  ura

Общи условия

Активация на акаунт