Бременни майки в чужбина - 27 тема

• 23 843
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • T"A
менте,алессандро и на мене ми заприлича на твоя точно бебок,ма на снимките в профил. аз пък не с енаучих да окачвам снимки тука:( май имат подобно разположение на косите,ама твоя не ми се вижда с голям нос....бе да са живи и здрави,както и послушни:)

Eее, как - той е човекът-нос, на майка си се е метнал  Blush цък (снимка от първите дни).

Пробвай по малко с пръсти да се цедиш, не бързай с помпата...

(мен една ревлива помпа ме вика сега  Grinning)

# 691
Mentha
 много е сладък! Heart Eyes

Гаца Баца (марита)
и аз те съветвам да не бързаш с помпата. Аз така и не успях да я позлвам -  ни ръчна, ни елетрическа. Капка не пускаха, а иначе течеха като чешми. Joy

# 692
Juturna ти ме утрепА с твоя разказ:) "и мекониум за разкош" хахахахахахахах.....и ти си имала доста "шарено" раждане:)

аз междувременно да кажа,че следващото ми кърмене ще е пак с "придружител". аз много мразя между другото д аме измъчват разни консултантки по кърменията.те ми причиняват болка и сега очаквам това кърмене със страх и свито сърце:( небива д аподхождат така с мен,защото ще с еоткажа,както първия път. знам си се аз,че съм със слабо сърце:( просто много ме боли отвсякъде и съм пълен провал:((((( да вземат да ме облекчат с една помпа и да си кърмя,а след това да с еизпомпвам набързо и пей сърце. ще ми правят топли компреси и масажи....оелел-майкоооо:( ма то неможе да се пипне там бе хора. то е като пластмасово!!!!

ох незнам вече и за помпата.....предишния път ми помогна и успях да кърмя известно време без такива буци и болки.

мента,наистина прилича на моя на тази снимка хахахах

ще сложа малко снимки сега в албума,но наистина хубавите ги има мъжа ми.при мен нищо съществено няма.

# 693
Ментичка, аз точно за теб се сетих като казаха, че е с лицето напред  Hug

Джърни, дано всичко мине бързо и по вода fingerscrossed

Стига сте давали зор на юлките  Crossing Arms. Половин юли остава още, къде сте се разбързали да ни изгоните всички  Mr. Green

# 694
Маритке, браво , голям герой си!Браво на половинката ти Hug
За кърменето, и аз имах такива проблеми, но ги оправих с горещи душове, компреси от зеле и също се изцеждах, тя малката сучеше като мишчица.Успяхме иначе,  година и два месеца се кърмехме, можеше и още но забременях и спрях.
Струва ми се , че днес ще има бебешки новини Hug

# 695
  • FRANCE
Маритке, голям сладур е бебко. Оносно гърдите, аз бях същата история. Противно на всички мнения мен ме спаси помпата. Иначе станах с огроомни гърди като камък и всички ми казваха изцеждай под душаа, да бе. А Алекс беше 2.5кг с тежка жълтеница. Та след кърмене задължително изцеждах, разбира се не докрай. Ако усетиш начеващи бучки, топъл компрес или под душа, масаж и леко изцеждане. След кърмене мн облекчават студени компреси, напр превръзка/ памперс напоени с вода и поставени във фризерта. И не се измъчвай да стоиш жадна. После полека намаляваш цеденето а и юнака ще почне да яде много повече.

гуш и на двама ви

# 696
Journey, стискам палци мила  Hug
Water4e, програмата бе изпълнена без ананаса, но и ананас вече имам, така че всичко е по план  Mr. Green
Маритка, браво момиче, чудесно си се справила, не се отказвай от кърменето, почти всяка жена има проблеми в началото, но всички знаем, колко е важно за малките  Hug
Стига сте давали зор на юлките  Crossing Arms. Половин юли остава още, къде сте се разбързали да ни изгоните всички  Mr. Green

Точно и аз това си виках, хем щяла да опустее темата, хем айде раждайте  Crossing Arms Ама айде решете, кое последно  Mr. Green

# 697
Минавам набързо Simple Smile готвя, шия и чакам половинката за обяд и после - на контрола! Днес ще има ехограф! Хихихи ще видим бебка, тя рита, но далеч по малко в сравнение с миналата седмица...сигурно е нормално.
Днес е Юлияновден, мога да стресна свеки , че ще я кръстим Джулия ако се роди днес Joy (защото според нея НЕ трябва подобни американски имена да се дават на европейчета хахаха тя от вчера и онзиден вече всеки ден се обажда с рецепти и съвети, спомени за нейните раждания и ме дразни ужасно с глупостите си - и двата пъти като раждала била с шийка, затворена като банков сейф, но за два часа родила ....да бе, да...преди един месец беше друго, преди 6 беше трето ...уф, много ме дразни)

# 698
Аз минавам само да ви пусна една песен, знам че е много ревлива особено в нашето състояние, но също така е толкова прекрасна. Надявам се да ви хареса  Hug http://www.youtube.com/watch?v=re5EIUIXbhc&playnext_from=TL& … ideos=-MrtYfEF8Zg

# 699
Гледам и Сю, и Боби си гледат домакинствата...
 А къде е Клер? Thinking

Довечера ще ми казват резултатите от вчера. Пак си мисля, че нещо са объркали... Каква е тази скорост тук, в Холандия? Mr. Green

# 700
Гледам и Сю, и Боби си гледат домакинствата...
 А къде е Клер? Thinking

Довечера ще ми казват резултатите от вчера. Пак си мисля, че нещо са объркали... Каква е тази скорост тук, в Холандия? Mr. Green

Звезди ти сигурна ли си, че си в Холандия?  Thinking Да не минаваш през някоя времева дупка и да се телепортираш в друга държава?  Mr. Green

# 701
...

Звезди ти сигурна ли си, че си в Холандия?  Thinking Да не минаваш през някоя времева дупка и да се телепортираш в друга държава?  Mr. Green
Гледам IP, регистрация на кола, проверявам адреса, и се ослушвам на какъв език приказват. Явно съм в  друго измерение. Mr. Green

# 702
  • Германия
Марито, мари, Памела може да ти завиди за обема само за кракто време, после всичко ще се оправи. Нали имаш там памперси под ръка, малко топла водица в него и покриваш гърдата за облекчение. Алессандро колкото тизсуче, толкова, той е шефът сега и той да се напъне да си изкара "папото" Wink  Ако суче- хем за него калории, хем за теб облекчение. Знам колко е болезнено и досадно и притискащо и огромно и не балкон,а тераса, но...всяко чудо за 3 дни. Я да го нацелуваш по д-то и къде що може и да си изпълнява шефските задължения Laughing Laughing Laughing

# 703
Маритка, и аз се посмях на разказчето ти.  Laughing Малко зор е и мало, ама си струва, да!  Hug С нетърпение чаках да кажеш как е минало и с какви впечатления си останала от болницата.
За мен там всичко беше супер, само дето вечерните инжекции ми дойдоха малко изненадващо.  Rolling Eyes Много ме е страх от инжекции, ужас! Казах им, че предпочитам да раждам пред това да ме боцкат и те бяха ей така  Shocked  Joy Еми, гаднички са тези спринцовки пък.  Crossing Arms

Сю, страхотна песничка! Много ме разчувства.  Hug

# 704
хахахах мерси момичета за съветите.аз знам,че е трудно в началото и си бях подготвена психически за това,но много ме опасяваше факта д ане с еоткажа като предишния път,обаче не м исе ще никак.ето оцеляхме след снощи.аз мислех,че заспим ли (той си поспинква пу,пу....дано не дойдат колики) и ще се събудя с две протези вместо цици.верно се събудих напращяла,но май не много по-ужасно,отколкото си легнах (е...спала съм само три часа де). сега сме вкъщи вече и ни е малко странно,но хубаво странно.....аз съм доста изморена вече.от преди да родя спах малко по-нормално....ама знаете....ние си ги очакваме всичките тези екстри:) сега го кърмих,но пи само от едната цица и само 10 минутки,ама бая гълта поне.чува се яко....и заспа.за другата няма шанс.поизцедих я малко,но интересното е,че като изкарам голямото напрежение,дето е одървило "пейзажа" на зърното и непуска баш после.демек за самата цица губи налягане ли,що ли и нестава никак лесно,а аз се отказвам.гледам вече не е коластра,а кърма...ох дано скоро понамалее или дете да почне да лапа.ще с ебориме тука.утре ще ходим пак до болницата по този случай да ни видят (гърдите ми да видят де).аз викам на акушерката "да носим ли нещо утре с нас или...?" а тя вика "само ти,алессандро и гърдите ти донесете" хахахах
нямаме педиатър още и сега не е зле да звънна на едни,дето цел ден им дава тел. заето,а са само те в нашия град,забравих и час за контролен преглед да си запиша за след 6 седмици...утре ще го направя:( абе спи м исе...боли ме още тук-там по кокалите,лохиите ми нещо взеха да стават странни....или то по-точно до сега е било кръв,а сега почват лохии? абе имам си тука грижи докато се оправим напълно.

мама си отиде с гръм и трясък- УРА! поне този стрес ми го няма на главата вече,че тя не пропусна да ме нагруби и то ужасно дори последния ден. да си ходи там от където е дошла....тя не е за бели хора. вика на мъжа ми мухльо моля ви се. и му вика така щото той не и дава  да му се качи на главата. а си отиде защото и казах,че като дойде детето тя неможе даже и на балкона д апуши,а ако ходи навън после трябва след всяка цигара да си мие зъбите щото н исмърди. а тя каза,че нея никой не я е отказал от пушенето и даже с гордост каза,че бременна е пушила (не с мен),та ние или по-точно мъжа ми ще я откажел.

ох...отчетох последните си размисли и страсти.май ще полегна да дремна един,два часа с детето,че после пък ще дойдат кумовете ни за малко да ни видят.

аз мисля да принтирам пожеланията ви към нас за спомен....за детския албум:) имаме даже едно книжле с интересни неща от болницата...незнам при вас има ли подобни Убавинки:) на една страничка с мастило има печат от стъпката на алессандро (мале много дълги ми се струват стъпалата му),на друга залепено малко от диаграмата от сърцето му и контракциите,после една табелка,която слагат на легълцето на всяко дете с името,часа на раждане и т.н.....абе готинко е:)

айде гуш на всички.после пак ще надникна измежду помпанията и кърменията хахахах

бюти,и аз съм доволна от хората там. човечни са.незнам как ги обучават,но изглеждат дори искрени,а не само любезни. има една руса,с къса коса и червено червило,която е ама супер за мен! все едно и бях роднина се държа с мен.е сега беше тя на изпроводяк.не и знам името.аз не им помня на никой имената:( уредих си и акушерка да идва в нас. иначе инжекцията против тромбози ли имаш предвид? гадна ми е и на мен.то тя много боли.ама пък готвят горино:)сега кой ще ни храни? бай благой:)

готината акушерка/сестра/консултантка ни пожела да и се явим пак преди да се е пенсионирала с момиче хахахаах....ама баш сега няма никакъв шанс. незнам защо,но съм много страхлива.доста време ми отне да реша да имам второ дете (то не,че имаше и свестен кандидат-татко много де) и сега с това не кой знае колко очарователно раждане хептен ми се затвърдиха страховете.може би ако сега беше минало лесно или поне средно лесно щях да се наглася по-позитивно,ама сега незнам ......иначе ми се ще психически някой ден пак да имаме,а и мъжа ми иска,ама ще видим. няма сега да го мисля.

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 15:22 от Гаца Баца (марита)

Общи условия

Активация на акаунт