Февруарчето вече хапва си пюрета, а пък мама продължава все да е на диета (13)

• 22 563
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Балеринке, дано всичко да е от гърлото и да няма нищо сериозно!  Praynig

Аз във всичкото ядене на Борис - зеленчуци, плодове, каши, дори попара в по-късен етап, съм слагала АМ, защото много рано отсвири шишето и млякото по принцип, а трябваше по някакъв начин да си го набавя все пак.

Марги, не се беси, не се и фърляй, два зъба са ви останали, ш`ги преживееш. Виж, новите 20 - там вече ще има масово фърляне из темата.  Crazy Crazy Crazy

by the sea, аз съм от този тип кожа, на който белезите много бързо избеляват и са тънички, та не съм мерило, ама моя отдавна избеля на места, а където го има е много блед. От първото секцио като се сетя, че белег не се виждаше с просто око - тънък и с цвета на кожата беше, сега очаквам същото. Не съм се мазала с нищо.

Искам да попитам ходещите на плаж - къпете ли си бебетата в морето? Чудя се дали да купувам памперс-бански и дали въобще толкова малки бебета се къпят целите, или им се топят само краката, простете за глупавия въпрос. Изхождам от това, че бебето ми не е калявано с обливане с вода, което се прави постепенно и вода от порядъка на 24-25 градуса ще му е много студена.

# 376
  • София
Много благодаря за съветитеи подкрепата, ще ви пиша като се пооправя малко, че все още имам температура и съм смазана Sad

# 377
  • София
Ох, аз сега зацепвам, че те нашите дЯца са почти на половин година бееее....  Crazy Аз какво го гледам моя запъртък, че едва навърши 4 месеца.  Mr. Green

# 378
...БалеринкеHug
Аз бях писала и преди, но за да не ровиш:
... Дано да съм ти била полезна и най-важното, да се оправя бързо Ели и да не се стига до болница!  Hug

Мерси Юхуу  bouquet, вярно, писала си, бях тръгнала да се връщам назад и видях, че специално пак си обяснила  love001. Аз успях да взема урина и веднага изпратих мъжа ми обратно към лабораторията, че по- бързо да пускат изследването. Накарали го да изчака и да си получи резултатите на момента- добри са, всичко е добре, само леко повишени стойности на левкоцитите (разбираемо, щом има Т), по- нисък хематокрит и още нещо ми издиктува мъжО по телефона, но нищо тревожно. Продължаваме симптоматичното лечение на Т, без нищо друго.
Щом мога ще пиша, обещавам!
Благодаря и на останалите за съпричастността и куража Hug  bouquet. Извинявам се, че не се включвам по темите, но наистина не съм в състояние!

Лека вечер на всички!

П.П. От обяд, когато при лекарката измерихме 37,2 Т, до сега Елия не е вдигала Т, без нищо да й давам и отново доволно цвърчи в коша си Grinning. Иначе вчера беше загубила и картина и звук.

# 379
Ника, аз не бих топнала чавето в морето, ако ще със стоманени гащи да е. Не за нещо друго, а защото нашето море е много мръсно. Чак дето аз не съм маниячка на тема чистота ме е гнус, какво остава за бебе. Една приятелка наскоро се върна от морето с гъбички, но пак добре че това е малкия дявол.

# 380
  • София
Бръмби, бе и аз това си го мисля, плюс че и наистина ще му е много студена водата, ма викам дай да си сверя часовника, да не се окажа некоя вманиачена кукувица.  Crazy Не, че не съм, де. Значи остава само да му топнем крачетата в басейнчето дето го купихме днес за големия, без да го къпем.

Балеринка, значи Елия до утре ще е пушка!  Hug

# 381
 Привет
четох,четох и забравих какво исках да пиша,ама то щото вече едва гледам-Ели тая нощ реши в 3ч че се е наспала и ни ядене,ни люлеене,ни нищо не можаха да я накарат да заспи.Накрая в 5.30 я връчих на баща й и поспах час-два  ooooh!

Барелинка  Hug Hug Hug дано всичко е отминало вече
  Карли дано и при теб преминат нещата
  Нарцис все се каня да питам какъв е твоя уред за готвене на пара и какви пари струва,че се чудя заслужава ли си да се инвестира в таквоЗ   нещо  Thinking Че нали си имам градински плодове и зеленчуци,мисля аз да си й правя пюретата
 Ааа,за водата щях да пиша и ние сме с Брита-доволна съм
 охх,сещам се едно по едно -за белега и моя е още червен,а кой пък питаше за линия негра-е не е сам и моята още си стой

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 21:38 от silvery

# 382
Балеринке,  браво на Ели! И аз като Ника смятам, че утре вече ще сте забравили и за Т и за всичко покрай това  Hug и целувки  Heart Eyes!

Силвъри, тази вечер забранявам на Дългокоска да се буди! Да спинкате като къпани  Hug!

Ника, и аз като теб се чудя дали бих изкъпала Деа в морето (ако стигнем до там това лято) по същите причини - гнусно и студено  Thinking.

Аз си поприказвах с мойта приятелка 2 часа докато свеки глезеше Деа  newsm68. Много добре се чувствам  Peace!

Хайде да си лягаме и да сънуваме прекрасни приказки за добро настроение Grinning.

# 383
Добър вечер!
Балеринка много се зарадвах,за резултатите на Ели!Сега остава повече да не вдига и всичко ще е тип-топ Hug
Карли как си?
Силвъри дано малката спинка без да се буди тази нощ!
Ники аз освен краченцата друго не бих потопила на малката.
Д-роз малко биричка не вреди Simple Smile аз всяка вечер пийвам по две-три чашки.
Неви браво на свеки!Поне си се видяла с приятелката си.

Аз също правя на Сиянка пюретата,но АМ не слагам,защото колкото и да изяде после винаги суче.Не знам дали е правилно.
А и давам изворна вода,защото чешмяната тук е отвратителна ooooh! Като и изварявам шишенцата стават толкова бели,ужас!Не че после не ги мия пак с тази вода,де..

# 384
  • София
Пухче, във вашия случай не е нужно да добавяш АМ според мен.  Hug Щом си суче тя си набавя мляко колкото и трябва, нашия грам не искаше ни шише, ни мляко, нито каквото и да е от шише, щом свикна с лъжицата.

И още нещо се сетих - аз преварявам водата поне 10 минути по принцип, че по-напред някой беше написал за 5 минути. Peace

# 385
За малко прелитам да прочета, но не мога да не споделя с вас това http://vbox7.com/play:01af5e38 ...

Превивах се от смях! Joy Joy Joy

# 386
# 387
Балеринка, до утре и малката и ти да сте пушки  Hug
Ника,  аз не бих  ,защото моята кръщелница на 3 месеца успя да пипне стомашночревна инфекция и откара 15 дни в Бургаска болница  Tired  Иначе миналата година като водих Гадина в Приморско имаше и бебета на по 2-3 месеца, което за мен си е Куку-Руку -вафла чудо  Crazy Но там си беше наистина чисто в сравнение с Равда, Созопол и Несебър  Rolling Eyes
Наистина сега морето е по-чисто от преди години, но все пак ми е неприятна мисълта,че все някъде още шуртят каналчета  Tired
Нашата кака днес пишка 4 пъти в гърнето, но през гащите  ooooh! не ще да казва, иска сама да се оправя, тича и сяда на гърнето и после "О неее, о нееее"," лелееее, лелееее" и рев  doh doh doh
Аааа, Пухи да не съм чула да викаш на детето запъртък,чеееее както казваше баба ми "да му ядеш насраното дупе"  smile3534 smile3534 smile3534
Силвъри, Неви е БИГ БОС тази вечер, поотупай си възглавката и до утре в 9,00 - 10,00  Wink
Неви , кой като теб , браво на Свекито ти  Laughing
Хайде тази нощ да е спокойна за всички майки и бебета  Simple Smile
ruphy, аз с моя хоумбокс ще се превивам най-рано другата седмица  smile3511

# 388
  • София
Марги, благодаря ти!  Hug И краките няма да му топя, от днес вече успя да ги стигне /но не и да ги задържи/, което значи, че всичко ще му е в устата след по-малко от 5 секунди.  Mr. Green баткото поне е обръгнал от опиканите от кучета площадки.  Mr. Green

# 389
Аааа, Пухи да не съм чула да викаш на детето запъртък,чеееее както казваше баба ми "да му ядеш насраното дупе"  smile3534 smile3534 smile3534
Мила въобще не зацепвам за какво става на въпрос Thinking

Общи условия

Активация на акаунт