Не знам дали е зъбче, но ако расте като моите мъдреци ( 6 месеца до пробиване) и все е крива ще видя и аз зора.
Помълчим си минута и като стане твърде неудобно почваме да говорим за лябимите и домати, картофи и к'вото е сяла, ама картоф по картоф
Ай няма нужда чак толкова да се виждат... 
Тази нощ се буди пред 1 час, не знам къде се намирам и не помня откога не съм спала събрано повече от 2 часа... в някой друг живот явно!

Хубаво ми е, че всички му се радват много. Понеже съм си чеп, винаги има нещо, което ме дразни, но няма значение кой е човека и от себе си се дразня....тЕй чеееее
! Аз се будя безчет пъти на нощ и ако Дзвери не си поспива и сутрин поне до 8, сигурно вече щях да съм в историята...А иначе си мисля, че е хубаво децата да си лягат рано и да стават рано. При нас засега е обратно...
. ( а аз със задните мисли, че дотогава на Змейка ще и дойде акъла и ще иска в количка, та и аз да се помотам по Казанлъшките потайности
, как са Люсил и Халюша? Стискам палци да са пушка и двечките :fingerskrossed:.
.

Поне гърдите ми не са виснали чак толкова много, ама все още нищо не се знае.

На третия май нямаше сътресения, трябва да погледна на снимките идвала ли е или не, че не помня. 
За който не знае и се чуди - обикновено хапят по слабините, гънки, абе закрити места. Миналата година бяха нахапали Борис вътре в гащите, броихме до 40 ухапвания, повече бяха дори. 

Колко време ще плажувате,че не знам какво ще правим без теб
Дано обаче хванете хубаво време.Братовчед ми заминаха оня ден,сигурно плажа няма да видят,но той няма да се оплаква де 
Ние като искаме да се чуем с тях им знаем телефоните.Иначе другото си е за тяхна сметка-те губят!
то хем ми е смешно,хем се ядосвам!Ще видиш Йони като почернее 

Ти уж не си от плашливите, пък нЕкви номера за Защита за жени си тръгнала да запаметяваш. Ще ме умориш, ей 
ама не какви да е ами спагетите, с които навремето ме свали като бяхме гаджета
Напоследък не се бяхме събирали на масата, все на смени се редуваме заради малкия.
Нали брат ми също ще са там и ако вземе много да ни хареса, вие да видите как няма да си дойдем с мъжо, ми ще поостанем без него.
Той като е на работа, аз съм свободна. Още не съм му казвала, само на вас споделям, че след снощи само това му липсваше и ще ме натупа верно.

От там нататък си говорят с мъжо, нито знам кога, нито какво. 

Моята искаше да види акта за раждане и вика "Доволна съм, че си виждам 'нашите' числа" - т.е. нейната и на свекъра рождените дати в самото ЕГН.
Стоически преживях и оприличаването на всички части от тялото на Диди на близки и далечни роднини
(ама тя и майка ми залитна в тази посока). Сега ми се налага само да слушам разни съвети, кои по същество, кои "ни в клин ни в ръкав", да отговарям с "мхм, да, добре" и да ги забравям на секундата. Не съжалявам, че не са около мен, де. Когато Диди стане по-голяма с удоволствие ще я водим на гости при бабите и дядовците (да са живи и здрави), за да си се радват взаимно, но сега докато е съвсем малко бебе - колкото по-надалеч, толкова по-добре. 
Карам го на спортни потничета - много ми е удобно. Подозирам и аз, че ще си ги подритвам след края на кърменето и евентуално след успешното сваляне на излишните кила някой прекрасен ден. 
, като почти не мрънка, дори успя да подремне.
Препоръчани теми