Февруарчето вече хапва си пюрета, а пък мама продължава все да е на диета (13)

• 22 359
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Жива съм.  Mr. Green Прие философски нещата, поздрави цветисто мама и други жени от семейството и яде каквото намери.  Whistling
Съни, в събота, дъжд го дават.  Sad

# 556
 разписвам се преди да се отправя към леглото,само да пожелая честит рожден ден на Ради-вижа и здрава да си и много поводи за усмивки ти пожелавам !!!
за повече сили нямам утре ще ви изчитам (евентуално  Crazy)
 Неви мерси че питаш  Hug самичка съм 2 дни и е ужасТ на ужасите,снощи пак спахме на пресекулки,да видим тая нощ как ще е
Лека нощ ви пожелавам,момичета  Hug радвам се че ви има и пак да благодаря на отзовалите се по моя проблем - Каро,Съни,Шами  Hug
  Ника едно реалити трябва да си направите-винаги е забавно във вашата къща  Laughing

# 557
Никааа, що така ни плашиш бе жена   Confused
Аз ква честитка съм отправила към никой в предишното си постване Mr. Green
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РАДИ    bouquet  bouquet  bouquet
За тази долна пасмина бълхиците да споделя, че животинската бълха (кафява и едра) умира за 24 часа ако няма космат домакин (на кратко). Ако дребната ви гостенка не е пукясала за ден - два значи е човешка (дребна,черна) Rolling Eyes а още по-лошата новина е ,че тази мръсна гад може да се завре нейде и няколко месеца да спи ,след което пак да ви прегризва няколко нощи под ред  Mr. Green

И нещо друго щях да пиша, но съм се напекла на Миото и забраЙх  Crazy
Велви, де сте бре жена  newsm78
radost 76  добре дошла  Wink
by the sea  hahaha, да се оправя твоето слънце по-бързо  Hug
Мойта пазва още малко и ще да я подритвам  Mr. Green Ма ко ми пука, тя на Миото му е омръзнала вече сигурно, пък той и по-хубава не заслужава  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Оххх, ще му навредя тази нощ, казвам ви  Crossing Arms
Карли , как си ти ?

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 23:22 от margarete

# 558
Като говорите толкова за бълхи - как изглежда ухапаното?
Малкото чудо има вече 3 ти ден подред 2 червени точици по-малки от топлийка на ръчичката и ушето, но варианта за комар не ми звучи нормално при условие, че на мен ми стават ейййййй таква гоооолееми пъпки от тия твари и изчезват по-бързо...
Айде утре ще разбера. Лека нощ!

# 559
Да честитя и аз по късна доба РД-то на Ради!   bouquet
Мяуче, гушкаме ви силно! Бързичко да оздравявате! Hug
Ника, за пореден път ще ме умориш от смях, бе, жена! Ти си уникум просто!  Joy
Маргарете, и ти страшен образ!  Laughing Мерси за полезното инфо за гадините.  Wink
За гърдите- моите поспихнаха и вече не са много големи...  bombsЕ, не са и като преди, ама са се поотпуснали...
Благодаря на варненските майчета за телефонните номера. Дано успеем да се организираме нещо другата седмица!
СтефиHug !

Сега и аз се отправям към Царството на сънищата... Лека нощ! smile3524 newsm46

# 560
Май на всеки се отразява различно ухапването  newsm78
При мен стават розови петна, на миото пъпчици, а на брат ми пък му се превръщаха в мехурчета Shocked
Ужасно сърби. Ухо е необичайно място за тези твари. Т е се крият в дрехите на най-интимни места, от вътрешната страна на ръцете под мишниците, бедрата, корема, около ластиците на бельото Tired И винаги са по няколко пъпчици... Уффф, всичко ме сърби сега  #Silly

# 561
  • offshore & overseas
newsm77

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 00:51 от Мяуче

# 562
  • София
Мяуче  , дано и двете куклички оздравяват по-бързо и не се налага да водиш повече подобни "преговори"  Praynig Hug

# 563
  • offshore & overseas
Благодаря ти за „рамото“, Танче! Hug

# 564
Два дни преди да му излезе зъбчето, Каланеца вдигна 37.3 / 37.4 темп.Ама аз тъй като незнаех, че на детето му е тръгнало зъбче си мислех, че му е топло Crazy .Иначе и второто му прозира, до ден, два ще си има още едно.
Днес мъжа ми му казваше:Защо бе тати ти е друго зъбче??Нали си имаш едно с което да си 'пукаш домата' Laughing
Това беше някакъв виц , но не мога да се сетя точно.

Стар, ние имаме такова корито, но още не сме го ползвали, защото е на вилата и няма кой да ми го донесе Crossing Arms
Мяу, скорошно оздравяване на малките принцески Hug

Исках и други неща да напиша, амаааааааа толкова ми е умствения багаж в момента newsm78

# 565
  • Бургас
Уф,пак няма никой буден...

Добро утро !

На мен се пада честа да сложа кафе и притурка:

Тук вали,вали...  Wear Umbrella Пак цял ден вкъщи.  Crossing Arms

# 566
ДУ!

Съни, мерси за кафенцето! Аз ставам към 6.30-7.00  Wink.

Мяу, бързо да оздравяват прекрасните ти госпожици! Гуш от мен!

Мяу да оздравяват бързо и двечките Hug

Съни аз да си кажа честно зор нямам,но не знам не я ли гложди,че не е виждала детето.А,виждала го е-на снимки във фейса,етърва ми и  показала снимките във фейса Mr. Green

Хаха, Пухче, не си сама, мила! Същото и при нас  Mr. Green. Гледа снимки и туй то  Joy. Ама ако спра да качвам  Grinning? 2 пъти го е виждала - на изписването за 5 мин и на питката за 30 мин  Laughing. Не че ми е зор, ама баба му е все пак, а той не я познава и като порастне ще признава само моята майка. И понеже го е виждала 2 пъти ми изръси следното като се обади да ми честити годишнината: "Ама той е същия като татко си на тази възраст! Ех, тази нашата черна семка (с матова кожа са) няма да се изгуби!". И аз: "Ама той е бял!". И тя: " Е, то не се знае, може да почернее!"  Joy Joy Joy Щях да се гътна от смях, честно!  hahaha Посмейте се и вие от сърце  Laughing.
Имаше и още бисери, но спирам дотук, няма смисъл  Mr. Green.

А, Слънчо, щях да забравя! Аз поръчах в началото на седмицата от Некст. Другият път като поръчвам ще те имам предвид  Hug.

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 08:13 от Ralipo

# 567
ДУ!

Деси, пак ти черпиш с кафенце и притурка, а?!  Wink Благодаря!
Мяу, как изкарахте нощта с болните кукли?
Рали, сериозно ли свекърва ти 2 пъти е виждала Йони? Чак не мога да си го представя това за моята майка. Тя умира от мъка, ако един ден пропусна да им отида на гости да го види... Баба ми също... Чак понякога се дразня малко... Е, свеки не е чак такъв сорт, ама... Тя не вижда Алечка по обективни причини- замина за Швейцария, когато бубка беше на 2 месеца и ще се върне, когато вече е на осем, живот и здраве...
И при нас вече втори ден не спира да вали... Пак сме обречени на затвор...
Хубав ден!

# 568
Ами да, Танче! И на моята майка й става мъчно, ако не вижда Йони 1,2 дни...Но това е, защото го обича. А иначе как да обичаш някой, който не познаваш, само по снимки?!?

# 569
Добро Утро !

SuNnY SkY   Nature Sun With Face !

Остана 1 месец лято, а дано се появи слънцето преди това  Crossing Arms ! Не че и в жегата не е мор, ама плаж - млаж , намира му се лесното !

Ника, страшна си  Wink !

Мяу, дано нощта при вас е била спокойна !

Мии, поздравления за свалените килограми !

Аз за гърдите си няма да правя прогнози !!! Въобще не знам, когато приключа с кърменето, и сваля излишните килограми ,къде точно по тялото ми ще се намират   Mr. Green ... Е, имам някой предположения, ама ще ги запазя за себе си

Общи условия

Активация на акаунт