, почивай си тази вечер, заслужила си го! Дано й е минала уплахата на Радина, че е гадничко да се излюха така в басейна. Аз съм го преживяла с баткото, беше май на 5 години. Играе си на ръба на градския фонтан с една количка, аз съм на 5 санта от него и му викам да се маха, че да не падне. Буквално за части от секундата изместих поглед, щото един чичка ми извика нещо и детето цъмбурна вътре с главата надолу. Е уплаши се, аз също. Но по-страшното беше, че чичката ми каза, че току що били заредили шадравана с препарати. Малееей, мъжа ми ходи да си записва какви са препаратите, да не би да се е нагълтал малкия...
...такива ми ти работи...
.
, дано Т е от зъби
и не се притеснявай излишно... Не мога да повярвам, че в София няма лекари през почивните дни...Дори в частни центрове, не викат ли при спешни случаи? Както и да е...де не се случва на човек да има нужда
. И честита месечинка! Щастливо и безгрижно детство нека да има Ясен!
.
Все се чудя как смогваш
Оправяйте се по-бързо 
Вече само някой да си позволи да ми се меси и му вдигам скандал
а и свикнах да продължавам да си наблюдавам детето а не както до сега ( Ама да поздравя, ама да изслушам, ама да ги гледам хората докато им отговарям
)
Започвам с 2 л.дохранвам с мляко, ако няма реакция- 4 л. дохранвам с по-малко мляко и за всеки следващ ден по +4л. до окончателно заместване на млякото или до 150-170 мл. пюре.
как я наредих - Майка му на третото спи
ама двете набиват кус-кус и гледат Мечо Пух... 
та се наложи да й обяснявам,че на Радина майка й още я чакам да я преобуе, изкъпе и нахрани,и да я гушка по цели нощи , та ми се налага аз да го правя 
нали само едно съм кърмила
Не само това, ами стягай се да гледаш вечно болно дете, алергично към всичко и с проблеми в цялостното развитие (в сравнение с другите деца). И в допълнение, че всичко е въпрос на собствената ти воля - ако искаш- става! Е, искам, ма не става ...
Вие сте прекрасни майки, никой не може да е по добър от вас за децата ви. Да си добра майка е много повече от това да отговаряш на нечии очаквания, добри сме и с успехите и с грешките, и с любовта, която даваме и с временното изтрещяване от ситуациите, в които изпадаме. Руфи, знаеш, че не си ми късала нервите, винаги съм на разположение. А такива крайни изказвания само могат да настроят хората негативно, което няма полза за никой. Дай някой линк да прочета какви са тез. А ако искаш, дай най накрая да се видим и може да поговорим и за захранване 
и от мен. Ще се справиш. 

(той много се промени де след всички тези истории) а и децата ми никой няма да обича толкова и на никого няма толкова да се радват 
та аЙ на обратно, сълзи, прегръдки, целувки

Аз се възхищавам на всички като теб, щото знам какъв кошмар е като не върви кърменето, както и какъв рахат е да ти се отдава без проблеми, та да можеш да намираш кусур на другите 

Бъди силна,вярва че ще вземеш най-доброто решение за теб и детето.
Добре ли сте вече?Как е Люсил
Гушни я от нас 

, цедила съм през 1 час, сукал е през толкова, но не успях да постигна да е само на кърма. Получи се за определен период от време (1, 2 месеца) с 300 зора, но ..това е положението. Не падай духом и не позволявай на никой сайт или казано от някой нещо да ти влияе или да те подтиска. Както виждаш и Мяуче, и Шаманката винаги се отнасят с много любов, всеотдайност и подкрепа към нас и никого не са осъдили, така че където се осъжда и критикува, не си заслужава да се чете . Тей че зарежи всички лоши мисли....