, но да се изкажа за манията за преобръщане. От 28.06 от както се научи да го прави до сега всяка нощ ставам минимум 2 пъти да го връщам по гръб, защото в съня си не може и циври
. Писна ми и му намалих пространството на леглото с едни одеала от 2 дена, но започна да се катери по обиколника и го мята като див..... Понеже активната ни гимнастика е като килимче с тунел не знам каква сила вади но успява да разглоби тунела, за да може да има място за преобръщане, да не говоря че един ден го намерих като тарзан, хванал се за дивана, а краката му на земята - реших че е тръгнал да ме търси 

,само едно разбрах,че преди 5 месеца за пръв път в живота си се почувствах истински щастлива 

Браво на твоя мъж, знам че не ти е смешно, ама аз се радвам на такива "живачета" 

и на останалите бебоци 
!
.
.
.
. Дано да си прекарвате страхотно във Варна.
. Радвам се, че си добре.
.
.
! Както е прието да се казва в такива случаи за успокоение (ако въобще е възможно да има такова)- има си естествен отбор. Може би е било по-добре живота на това бебче да спре до това ниво, отколкото в мъки по-късно. Дано тези хорица скоро гушкат здраво бебенце! 
.
. И на моята Ели е приплескана предно-задно, но за това не се притеснявам. Друго ми е влезнало в главата, но друг път ще ви го споделя, че още не съм излезнала напълно от тоя филм
.
и моята Убавица е злояда. Лек не съм открила, но започвайки със захранването установявам, че май е от бебетата, които просто не долюбват млякото и бързат с твърдата храна
. Много добре приема кашите, ама не може само каша да яде
. Започнах с тях, та барем се залепи някой и друг грам на дупето й. Иначе мляко яде като новородено- едва дръпва 120мл
. Преди 15 дни като навърши 4 месеца, като чух "присъдата" в лекарския кабинет за килата й (5 500гр
), каква физиономия съм направила не знам, ама лекарката каза, че ще ме успокои като я прегледа. И започна подробно- фонтанела, гънки, психо- моторно развитие, каза, че детето ми е идеално и да престана да се шашкам за теглото му.
И аз гледам да не го правя. Само й виждам щастливата физиономия и ми стига
.
.
.

Какво да ви кажа... Неви е казала, че мъжете трудно се преглъщат, ама то и ние не сме лесни да ни търпят понякога.
Вземете си правилното решение и не се товарете с излишни емоции заради бебоците. 
Ние пораснахме заедно и сме по-скоро като добри приятели - всеки си знае кирливите ризи и някак успяваме да се наслаждаваме на компанията си все още.
Аз ако разчитах на моя да ми се лигави и да ме глези, отдавна щях да се фърлА. Даже гледам подозрително вече ако ми носи китки или ми се умилква без повод.
Аз нямам намерение да мърдам оттук, така че съм на линия по отпускарско време! 

Ама и виличката ти е готЯна, мдам. 
Не знам отде тази енергия. 
), играчките я забавляват около 5 минути и после виждам това

Ноооооо мисля, че ми предстоят много задъхани и пръхтящи дни и все се успокоявам, че ще вляза в някакви нормални телесни граници и ще се избавя от стилния си хипопотамски силует

. Разбирам ги децата - иска много стопляне на пюрето и мляко и пак е гадно на вкус, но поне става по-хомогенно. Аз съм супер смела бих продължила директно с 60 гр. картоф с морков и следващите дни увеличавам до 120, после картоф с друго чудо... Ти както решиш
Ако ме разбрахте де...
. Не брой чак до такава степен калориите. По принцип зеленчуците се усвояват по- бавно и засищат повече. Ако детето ти е "слабичко" (като моето
) може в зеленчуковото пюре да добавяш АМ/кърма.
, иначе само го ближеше и буташе с език. Не беше яла гадта от 13.30ч, та чак сега я прилъгах
.
или пак сбърках...
... има мног по-евтини кошарки, осбенно ако е само за една почивка, но пък тази явно е и за навън...
Незнам. Отказвам да коментирам - аз имам тривиална травел кошара, лесно се сгъва и е удобна за разнасяне по чужди къщя (две нива, колелца, повивалник, сдухани играчки, арки отдолу да се клати - стига ми)