Февруарчето вече хапва си пюрета, а пък мама продължава все да е на диета (13)

• 22 342
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Пфуууу!

Ама и вие сте едниииии!Докато се натуткам и сте изписали света! newsm78
Моя Део Дъ Дзверо напоследък иска да седи по възможност само седнал у някой или прав пак у някой!Ейййй съсипа ме!Май зъбите го мъчат.То не е мрънкане, не е 4удо.Така от два дни.
Ей сега пак негодува у мен. Май по късно ще пиша.

Велвиня, честит имен ден на синчето!

# 91
  • София
Велви, честит имен ден на Дамян! Да ти е жив и здрав и много, много да се гордееш с него!  bouquet

# 92
Честит имен ден на Дамян и от мен!!!  Heart Eyes Да си носи със здраве и късмет името!

Стели, не се тревожи предварително! Надявам се всичко да е наред при прегледа при ендокринолога! Стискам палци!  Hug
Ника, разби ме от хилеж, както винаги  Mr. Green Милият Бо, откъде този страх  Rolling Eyes.

Пишлето на Йони е готово от 2ри месец благодарение на татко му. Бавно, но славно го забели и сега само поддържаме постигнатото при вечерния тоалет.
Окосмяване имаше като се роди единствено по ръба на ушната мида, но всичко падна.

Бяхме на хубава разходка до обяд. Днес е хубаво времето. После се прибрахме, хапна с кеф 2 големи лъжички картоф с морков на Хип и искаше още.
Аз започвам в най-скоро време да ходя да спортувам с една приятелка. Майка ми ще идва да гледа Йони. Трябва ми още повече движение, за да сваля малкото оставащи килограми.

# 93
  • Бургас
Честит имен ден на сладура Дамян и от мен ! baloni

Рали,чудесно си го измислила.Аз правех преди вкъщи една аеробика на Кармен Електра,дали да не си я изтегля пак да си поразмърдам телесата  Mr. Green

Досега чистих,простирах и успях да сготвя.
Зачетох се в старите ни теми /от Бременилските/ и в едната (18) всяка разказва как се е запознала със съпруга.Стана ми интересно ,пък и някои неща ги бях забравила.

# 94
Съни, аз ако не се организирам да ходя с някой на спорт не става иначе при мен. Много съм сериозна като знам, че еди кои си дни от толкова часа съм някъде  Mr. Green. Вкъщи няма кой да ме стимулира...Правя упражнения, ама всяко чудо за 3 дни, а то си трябва постоянство.  Hug

# 95
Здавейте,

направихме консултация със специалист , всичко при Стас е наред !

# 96
  • Бургас
Стели,много се радвам !  Hug
Рали,права си  Peace Иначе Димана днес имаше същото меню като Йо  Hug

# 97
Здавейте,

# 98
Стар, знаех си беее  Hug
Велви, да ви се слави името   bouquet
Мартин май се обърна,казвам май, защото  Embarassed не помня как го оставих Embarassed но пък за дълго никога не го оставям по очи, за да не рови с муцка в чаршафите  Mr. Green Та за това си мисля,че  се е опнал самоволно и собственоръчно  Mr. Green
Радина ми е сърдита  Shocked Е ся са фърлих вече  Cry Ама аз съвсем леко я плеснах, чежи на дивана и ле гледа ту жално, ту лошо, само като подам нещо за папкане се нахилва Mr. Green

Честито и на Диди  Hug

# 99
Ан така, не съм си и мислела, че му има нещо на Стас.
Честита месечинка на Калоян и на всички други бебоци (ако има днес). Връща се да чета, че не знам за какво се смеете. Grinning

# 100
Здавейте,

newsm68  Знаех си!!!  Hug

# 101
Аууу, толкова не е ревала никога  smile3511 smile3514.

Направо не мирясва... Sad

# 102
  • София
Неви и Калина е много крива напоследък... отдавам го на избиващите 2 броя зъби. Да не би и Дея да я почват?
Стар, много се радвам, че всичко е наред със Стас  Hug

Лека нощ и приятни сънища! Пожелавам го и на себе си в най-смелите си мечти да се наспя   bouquet

# 103
  • България/Германия
Добър вечер!

Ох, разбрах и аз, че имам бебе.  ooooh! Не ще в количката, рев да я нося постоянно, и в най-бебешкия си период не е била такава...  ooooh! ooooh! ooooh! На всичкото отгоре и мъжО ми дръпна една лекция колко съм неуредна, ТОЙ, най-неорганизираният човек на света, уф, бясна съм му.  #Cussing out #2gunfire

Честити месечинки на порасналите бебчовци!  Hug

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 21:58 от elfie

# 104
  • София
Стар, радвам се, че всичко е наред!  Hug Сподели иначе какво ви каза специалиста относно окосмяването при бебоците като цяло - докога е нормално?
Велви, честит имен ден на Дамян!   bouquet За забелването знам, че Д-р Оги е против, и аз изчетох де що има по въпроса.  Laughing
Неви, а дано се кротне Деа и да изкарате спокойна нощ!  Praynig

Аз хубаво си легнах с децата на обяд, ама викам на Борис - дай да избягаме, бе, да не спим при Макси. Той не, та не - при Макси. Легнахме си тримата и малкото магаре спа само 2,5 часа, наспа се и запищя щастливо. Събуждаме се ние с големия, и двамата така  smile3557 smile3557 нали сме си вечно недоспали...
Решавам, че студен душ ще оправи работата. Събличам се, за хиляден път сигурно пред Борис, който чак днес осъзнава, че не знае наименованието на някои неща по мен.  Blush
-Какво е това?
-Сутиен.
-Какво има вътре?
-Гърди.
-Аааа, добе.

След малко пак идва да ме провери как съм в банята и констатира:
-Гърдите ти са босиMr. Green Mr. Green Mr. Green

Абе то верно, че все по-надолу вървят, ама не знаех, че нуждата им от обувки е толкова очевидна!  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт