Февруарчето вече хапва си пюрета, а пък мама продължава все да е на диета (13)

• 22 337
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • До Балкана
 smile3532 Ще падна просто......
Честита половин годинка на Калата! Де е живо и здраво порастналото ни момче! Hug  bouquet

# 76
  • Варна
Преди малко се прибрахме,

хвърлих само едно леко око какво сте писали и просто.............. smile3532 smile3532 smile3532

После ще ви до изчета като нахраня и приспя децата

За протокола сложихме двете ваксини, за сега всичко е ОК, няма температура, не е нервен играе си, но пък доки смята че вече не му стига кърмата пък и аз така смятам че напоследък е по нервен и все търси, та започваме и ние каши защото АМ абсурд да яде не признава мляко в шише дори и кърма да е.

# 77
  • София
Сиянче, браво на Павли!  Hug
Честито на Калата и от нас!   bouquet

Аз се чудих какво да правя и накрая реших, че се мятам с децата да спя.  Blush Имаме супа, чисто е, айде и Хасан съм човек.

# 78
Честити месечинки на порасналите бебчовци!   bouquet
Честита половин годинка на нашия голям мъж Калоян!  bouquet

НикаМяу, Joy .
Стар, къде си, мила? Как сте?  Hug
Сиянка, радвам се, че сте добре след ваксините.  Hug Айде, успешно ви захранване с кашичка!
ЕфиHug !

Аз досега правих торта за утрешната 5-та месечинка на Али заедно с баба. сега ще се кърмим, после мисля да си сложа един лак и да ходя на танци. Днес програмата е пълна.

Хубав ден на всички!  Hug

# 79
  • София
Ника, със сълзи се смях  smile3532

Честита половин годинка на Калоян и Васко!   smile3525
Честита месечинка на Борис и Кристиян! smile3525

Теди, Андреа е здрава, просто педиатърката във Варна, като видя, че е била на антибиотик заради повишено CRP след раждането, реши да пусне профилактични изследвания. Та покрай тях и откриха стафилококи в носния секрет, но се оказаха, че не са опасни и с малко капки в нослето се надяваме да минат.

# 80
Ника, умори ме от смях... rotfImao. Ми то цялата ви рода е истинско забавление, не ти трЕба ни кино, ни бар, ни цирк  hahaha. Да сте все така весели и ведри! Ох, и Бо как можа да си помисли, че ще му отрежеш малкото пръстче  spoko!

Танче, покажи после какво ще им изпайсториш на твойте нокти Peace!

Мяуче, нали се преборихте с вятъра? Дано няма друго пък сега...

Относно окосмяването и Деа е с повече и тъмни косъмчета по гръбчето и трицепсите  hahaha. Надявам се да изсветлеят докато стане тиинейджърка, че после ще се чуди с какво и как да ги маха...Принципно, не сме прекалено космати и двете роди, ама кой знае newsm78.

Константин не е изпитвал страх от рязането на нокти, ама виж, да ги изрежа на Деа си е истинско предизвикателство...стиска, мята ръце и крака, а докато спи не става...Вечер е тъмно, а през деня спи леко...Но успявам от време на време, преди да е ужасно изподрана Mr. Green.
Нямам спомен за някакви особени страхове у Коки, освен прелитащите изтребители и самолети за известен период от време около 3-4 годишната си възраст. От време на време проявяваше и страх към тъмното, но избирателно. Сравнително до късно заспиваше при отворена врата или светната лампа на коридора...

Днес направих половин разходка с количката с Деа. Половин, защото се разрева навръщане и се наложи да я нося...Аз и на това съм доволна...Но поне си взех нещата от Ларедута...

Има ли някой с линея негра още освен мен? Чудя се кога се заличаваше...Нямам спомен с предната бременност кога изчезна newsm78

# 81
Честити месечинки на всички бебенца, които ги изпълват днес! Hug

Спецално честита половин годинка на нашия батко в темичката - Калоян на Кристинчето!
 Hug

Ради, тъкмо се ядосвам с тебе за безотговорността в лабораторията и чета, че бебка пак е повръщала. Ох, хайде да се оправя вече!

Още стискам палчета за Диди на Юхуу!

Стар, не се шашкай, сигурно излишно се тревожиш. Направете консултация с ендокринолог, дано нищо няма.    spoko
Ние на консултациите пък винаги сме по памперс и не ни кара да го махаме. Ако има нещо, как ще го види? Thinking

eftelya   , изпращам ти положителна енергия да оздравяваш по-бързо

Мегелинка, тука съм бе, душа!  wavey И аз искам да се видим и с теб и с останалите. Те май Стар и Понякога най-сериозни се оказаха. Хайде най-после да се оправя това време, че ми е малко рисковано да тръгна на дълги преходи пеша до морската в дъжд  Mr. Green

SuNnY SkY ,  Димана си играе с лигавничето, ела да видиш при нас с Мартин к'ъв кеф настава с една проста хартиена кърпичка.  Mr. Green  Правя му "фокуси" като ту я смачквам и тя изчезва, ту я разтварям и  той ококорва ей такива очи  #Shocked и ще литне от радост и от матане на ръце и крака.

Понякога, честит ти МЦ. При мен още никакъв го няма. Искам си го пък  Crossing Arms

Ника, Мяуче, много са сладки дечицата в своята искреност  Grinning

Хубаво заглавие на темата, ама мама (ей ме нА) хич даже не е на диета. Все от утре я почвам.... Tired Лошото е, че дори малко да намаля храната или пък ако хапвам по-малко калорични неща (напр. салати), веднага се отразява на кърменето.

Танче, аз пък искам да видя каква торта си измайсторила.  Grinning

s.newa , мойта линия още си стои, но е избледняла.

# 82
Докато се намърдам в темата и тя ще свърши...
Да се похваля -от 2 дни Криско спи по цяла нощ-от 7.30 вечер-сутрин до 7...  newsm44
Но на почивката сигурно ще му разбутам графика...майките дето вече ходихте на почивка как процедирате с ранното заспиване на бебоците.Криси е свикнал към 7.00 баня и след това сън в леглото на спокойствие.Не ми се искаше да се затваряме в стаята след това,но не мога да го измисля  newsm78

# 83
Докато се намърдам в темата и тя ще свърши...
Да се похваля -от 2 дни Криско спи по цяла нощ-от 7.30 вечер-сутрин до 7...  newsm44
Но на почивката сигурно ще му разбутам графика...майките дето вече ходихте на почивка как процедирате с ранното заспиване на бебоците.Криси е свикнал към 7.00 баня и след това сън в леглото на спокойствие.Не ми се искаше да се затваряме в стаята след това,но не мога да го измисля  newsm78

# 84
Ника , таз даскалица да се благодари,че не е лакирала миОто, щеше да й е последното лакиране в злобното животче  Wink И ко стана после ??? Twisted Evil
Втора нощ Тин спи на гърдите ми и мрънка недоволно щом се опитам да го оставя в леглото му  Sad то зъби, зъби ама  Tired
И аз ще проверявам за ваксина другата седмица, но май никак не е сигурно,че ще получат и тогава  ooooh!
Днес набих Радина  Cry ами побърка ме и я плеснах и по дупето и по ръчичката,че и зад вратлето Embarassed Ами бива ,бива ама чак пък толкоз  Cry Сега ми е толкова гузно, най-вече защото нямаше никакъв резултат ooooh! Разплака се от обида и започна да ми крещи "нама да ме биеш повече МАЙКО" с ударения на  А и О Shocked Баси ,как ме е яд,че й се вързах та я наплясках, трябваше просто да я накажа Cry
Неви , скучно ми е тук та си щракам градинката  Embarassed 
Радвам се,че ти харесват  Heart Eyes

# 85
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Влизам и гледам голям хилещ пада.
Чета, а  то Ника пак ви развеселява.
Сетих се, че  ние едно време се хванахме на бас с едно съседско дете, че ще лакира дядо си. Тя спечели. Като излезе дядо и след следобеден сън с лакирани нокти....  голямо шоу настана.
И аз имах ужасен страх от рязане на нокти. Даже шамари съм яла, защото на баща ми нервичките му не издържаха.

И моето бебе има доста козинка. Аз пък си мислих, че е така защото по-рано се роди.

Днес моето дете е официално захранено. Яде няколко лъжички картоф с кърма. Ще подавам малко познавателно зеленчуци. Мисля картоф, морков, тиквичка полека лека да опита. После си мисля за оризова каша на Милупа. После плодови сокчета. Искам до опита от всичко през сезона. Предприех захранване, въпреки успешното кърмене (благодарение на Шаманката и форума), защото не искам да изтървем натуралните биопродукти с които разполагам, а после да се чудя какво да му давам през октомври, ноември. Сдобих се с уред за приготвяне на пара на бебешка храна и сега търся рецепти.

Другата причина да го захраня е, че май е доста слабичък. Вчера на консултацията беше 6900 на 66 см.

# 86
Ника смях се със сълзи, дано брат ти не чете. rotfImao rotfImbo
Стар, къде си... цял ден мисля за вас, защото с големия ми син изживях доста такива моменти. Дано са те успокоили. spoko
Шоколадче още липсва, моля се всичко да е наред при тях Praynig

# 87
Сега прочетох някой друг постинг,това за окосмяването Стар не ми се струва да е нещо притеснително-Крис има русо мъхче около пениса и на мустака си(даже татко му се шегува че вече бил за бръснене).Вашите косъмчета тъмни и твърди ли са?Ако са руси и като мъх,изобщо не се вкарвай в приключение...Дано се успокоите и всичко е ОК.
Ника,както винаги ме разсмя...ама и ти как разказваш-родена си за комик  Laughing

# 88
ох,Ника hahaha hahaha Joy hahaha  Hug
Сещам се един път така как лакирахме на баща ми единия крак в благодорно червено Mr. Green спукахме се да се хилим, а човекът направо пощръкля Joy
Честити месечинки на всички дечица - да са ни живи и здрави Heart Eyes  bouquet
Нека да ви почерпя -моето чавенце има имен ден:

Стар,
Стискам палци и моля, разпиши се скоро, че те мисля Hug
Да се обадя и аз за пишлетата
Нали сменихме педката, та тази като видя, че нищо не е пипано направо ни прати на уролог  в  Пирогов. Както се изрази тя "с един иструмент ще му разширят дупчицата, ще плаче няколко дни и ще го мажете с риванол" Shocked Имам й пълно доверие, но като ме загложди и замъчи как ще си дам детето на някой касапин и ми стана лошо, а и много мъчно, щото е едно такова весело бебе Heart Eyes Heart Eyes
 Crazy та нали съм инат, а и да видя за какво става въпрос, взех и  изръшках форума за тази фимоза и общо взето менията са две - да се дърпа от педи/уролог( забелване) или да се остави на  мира и да не се пипа много -много ( само тоалет - докъдето може, без опъваници, стисканици). Четох, четох,пък къмто 2 часа си легнах. Днес се обадихме на проф. Бранков (който пише и тук), като го помолихме за консултация, преди уролозите Confused Отиваме ние, а сърцето ми свито. Погледна човекът и каза, че всичко си е наред, да продължаваме с тоалета -както обикновено, както и , че 3 пъти на седмица също е достатъчно. Също спомена, че уролозите само поразии правели, както и повечето педиатри,които забелват.
Та се поуспокоих и ми светна днес Mr. Green
Специално да си кажа, че само си споделям като "млада" и неопитна майка Blush Blush дано на някой да му послужи за ориентир, аз за нищо не съжалявам, че отидохме на консултация първо, а не директно да го цепят Flutter

# 89
  • София
velv ,честит имен ден на Дамян! Да ти е живо и здраво синчето, и с гордост да си носи името!

Общи условия

Активация на акаунт