Боядисване на дреха

• 35 659
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • СОФИЯ
Pink Flower, много добре се е получило и аз бих искала да разбера от къде се сдоби с тази  боя   bouquet

Преди време пообиколих много ателиета за химическо чистене, но за съжаление боядисват само памук, а моите панталони са визкоза  Confused

# 16
  • София
Ох вие кога сте писали,аз хич не съм забелязала,за което се извинявам. Embarassed

Боята я взех от селото ми.Всяка неделя има на поляната пазар с всякакви неща и от там Laughing
Струваше 1.20 и имаше всякакви цветове.Синя,сива,червена,бежава и още някакви.

Много съм доволна и аз от боята,дано не ми пуска върху дрехите.До сега 1-2 пъти го обличах и нямах проблем,дано и като ме вали няма проблем Joy

Ето това е боята
http://media.snimka.bg/6741/019737104.jpg

vadjra по-скоро по будките ще намериш боя за памук,вълна и т.н.

Извинявам се пак,че тоооолкова късно отговорих Embarassed Embarassed

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 20:53 от bubanka

# 17
  • София
Благодаря за отговора  Simple Smile

# 18
Хмм, точно тема за мен, имам един черен панталон (като дънки, но не е баш дънков плат), но след носене 2-3 години доста избеля на места. Sad
Искам да си го боядисам в черно, но се притеснявам да не стане някой гаф и да изглежда неестествено, чудя се. Rolling Eyes

# 19
  • София
Juiciness , зависи.
Например при мен където е имало повече сгъвки и плата е бил поизтънял малко седи леко по-светло от колкото като цяло.
Все пак би могла да пробваш.Може например да си вземеш тъмно синя боя,но не знам дали няма да стане на петна,при положение,че основата е черна,но ако наистина доста е избелял ще стане добре.Ако не ти е много жал за панталона пробвай,няма какво да загубиш.
А той памучен ли е?Защото ако не е 100 % памук или поне 95 сигурно ще стане на петна  Rolling Eyes

# 20
О, ще проверя за памучен, може би не е. Но нали дънки стават? (щото съм боядисвала) Аз още си го нося много, значи като тръгна да го хвърлям ще пробвам  Blush

# 21
Аз си спомням, че родителите ми боядисваха дрехите си и по-скоро якетата си с боя за дрехи, на пазара в Люлин има, но точно къде не знам, питайте по шивашките ателиета или магазинчета за копчета и т.н. . Има различни видове, за памучни платове .... сини , черни и т.н. Simple Smile

# 22
  • София
О, ще проверя за памучен, може би не е. Но нали дънки стават? (щото съм боядисвала) Аз още си го нося много, значи като тръгна да го хвърлям ще пробвам  Blush

Да за дънки стават.То това яке,което съм показала е дънково Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт