предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 213 274
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Мина моята хистероскопия. Първо ме гледаха на 3Д ,за да се прецени нуждата от хистеро ,понеже имам предишни операции,манипулации и аборти. Видя се някаква сянка в десния рог и решиха да се направи хистеро. На хистерото се е оказало че няма нищо и беше диагностично ,нищо не са правили само са огледали маточната кухина. Може би това 3Д дава инфо за по-големи аномалии т.е. и то може да заблуди и да не даде пълна информация.

За самото хистеро ,не боли ,наистина само страховете са в повече. Имам леко зацапване ,но незнам колко дни ще продължи .Моля някой да сподели как е протекъл възстановителния период след това.Ще съм много благодарна.  Hug

На тези ,които им предстои ,пожелавам бързо и успешно преминаване през тази процедура.

# 196
  • Русе
здравей  azzia  аз съм била на хистеро преди няколко години и доколкото помня след 2-3 дни ми спря зацапването и вече не усещах болка или по точно придърпване

# 197
tani_07 Много Благодаря. Да и аз имам подут корем ,не е точно болка а някакъв неопределен дискомфорт в областа на корема все едно че ще ми идва ,но за това има време. Притеснено ми е ,чак се чувствам малко изнервена.
Да попитам .дали си спомняш ,на теб предписахали някакъв АБ. На мен ми предписаха но ми казаха че е само ако аз искам да го взимам иначе не било нужно. Това много ме озадачи,но аз реших да не го взимам . В момента се чудя дали все пак да го изпия?

# 198
  • Русе
 предписа ми някакви лекарства но доколкото помня не беше антибиотик,но все пак е хубаво щом ти е изписано да ги пиеш,помня че ми бяха изписали свещички за друго непомня ,съжалявам

# 199
Много Благодаря още веднъж,за бързото ти включване. Казаха ми само че ако аз искам. Та затова се чудех. Ще умувам още малко и ще  реша дало да го взимам. Благодаря  bouquet

# 200
  • Русе
радвам се ако съм помогнала

# 201
До колкото съм чела не винаги изписват антибиотик. Сигурно зависи какво са ти правили по време на хистерото. На мен ми изписаха Ципрофлоксацин за 5 дни, но нещо не ми понесе /беше ми лошо от него -замайване и т.н./ и след 3-я ден го спрях. Зацапването ми беше 2-3 дни. На 3-я ден бях на работа. Следващия цикъл ми беше малко по-къс /25 дни/. Това е възстановяването от мота хистероскопия.

# 202
Vesta_78. Аз се чудех за АБ ,защото през изтеклата година ми се наложи да пия на няколко пъти АБ и не ми се искаше да се товаря и с този щом не е задължителен. Ще се следя сега ,как ще протече и при мен . Много Благодаря и на теб за бързото включване,дано да протече възстановяването безпроблемно .както пишете.  bouquet

# 203
На мен ми предстои хистероскопия - първа за мен. Планувана е диагностична като начало, ако лекарят прецени може да премине в операционна. Всички казват, че е лека процедура, но аз все пак се страхувам от крайния резултат.
Моля се всичко да е наред.  Praynig

# 204
моята хистероскопия мина- правих я в Селена.Доволна съм от отношение,от това как мина(нищо лошо не са открили),след като се събудих не усещах нищо както и до сега само леко зацапване без болки.Не ми предписаха никакви лекарства- взех си болничен,който ми се полага.Успех на вас!!!

# 205
За колко дни дават болничен?

# 206
За колко дни дават болничен?

В Малинов-7 дена,може би навсякъде е толкова.

# 207
# 208
болничният е 10 дни в Селена - питат те колко от тях искаш

# 209
бихте ли споделили кога след хистерото  възстановихте сексуалните отношения с партньора.Забравих да питам доктора,а пък нямам търпение да продължим с опитите за   ylinfant

Общи условия

Активация на акаунт