предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 212 982
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
Оказва се, че и две седмици да зацапваш е в рамките на нормалното. Аз примерно кървях лекичко до деня, в който не ми дойде цъкъла... Сърбежът е по-притеснителен, но като че ли гъбички е най-вероятната възможност, особено ако е имало антибиотик. Все пак е хубаво доктор да прецени със сигурност.

# 541
За зацапването бях предупредена аз за това мислех след цикъла за отида,но сега ще променя плана,направо ме шашна с тези гъбички,но предвид нещата които са правили нищо чудно да са ми сложили и антибиотици и от там нова беля...ще звъня утре да видя кога ще ми дадат час.Благодаря за бързия отговор!

# 542
 Hug
Преди време бях чела тук в темата за болки в ставите за някакво мазило от ветиринар. Може ли някой да ми припомни наименованието му.

# 543
  • София
 wavey И моята хистероскопия мина преди 20 дена.Не съм имала проблем с сърбежи  newsm78
Molssi на теб МБ беше ли ти чиста преди хистерото?
Днес ми излезна и резулата от полипа и всичко е наред.Полипа ми беше 2 см.Най много се уплаших от упойката,правиха ми хистерото със спинална упойка и мога да кажа че тя е най неприятното нещо от цялата процедура.Не се страхувайте няма нищо страшно в хистероскопията.сега чакам да се случи и най хубавото....

# 544
  • София
Момичета снощи М.пристигна точно на деня в който трябваше.Обаче ми върви съвсем леко,дали е нормално това.Изчетох че първия М.е обилен,а при мен е доста оскъден.Някой с подобен проблем  newsm78

# 545
Здравейте момичета Simple Smile Искам да ви попитам някой правил ли се хистероскопия при доктор Марта Дончева от "Тина Киркова". И ако да, доволни ли сте от нея и къде си направихте процедурата - в медицинския център или в Тина Киркова? Ще съм много благодарна, ако някой сподели мнение Simple Smile

# 546
Zdraveite i ot men!Predstoi mi histeroskopia,no vse oshte se chudia v koia klinika da otida.Napravih si vsichki kruvni izsledvania,imam i kartonche s kruvnata grupa.Vili08,tova,koeto si napisala za koia klinika se otnasia?Poema li se ot zdravnata kasa i dali se iziskva dopulnitellno zaplashtane i  za upoikata?Ot klinika "Shterev "me naplashiha,che samo upoikata za histeroskopiata shtiala da struva s napravlenie 750 lv ,a bez oshte po-skupo.Zvuchi mi nelogichno da iziskvat tolkova mnogo pari za upoika,a za samata operatzia 450 s napravlenie.Shte se radvam da posochite klinika ii lekar,na koito bih mogla da se doveriia i da se iziskva zplashtane v granitzata na razumnoto.Blagodaria predvaritelno na vsichki ...

# 547
  • София
Струва ми се, че е станало недоразумение- аз правих през април хистеро (оперативна) в "Щерев" и с направление процедурата ми струваше 700 и нещо лева. Изобщо не е ставало дума за някакви отделни цени на упойки и подобни...Освен това получих и запис на диск, без да плащам нищо за това...

# 548
  • София
Моята хистероскопия беше в Шейново и съм много доволна.Правих оперативна за премахване на полип.Струваше ми 400 лв. И 5.80 уж за престой.Правих си я при д-р Валери Иванов,много мил и любезен лекар-изключително доволна съм.Там на място си правят всички изследвания.

# 549
  • София
Skunksiolka, и аз мисля, че нещо не си разбрала. Правила съм оперативна хистероскопия в "Щерев" по клинична пътека - цената беше около 750 лв. Клиниката има обявен ценоразпис на сайта си и можеш да провериш какво вкл. интервенцията.

И моля, пиши на кирилица!

# 550
Здравейте, момичета. И аз се интересувам от темата, тъй като и на мен ми предстои тази манипулация. Ще я правя в клиника Надежда. Можете ли да ми дадете съвет кога и как да запиша час за нея? От написаното оставам с впечатление, че ако се обадя на първия ден от цикъла вече ще бъде късно за записване на час за хистероскопия:(

# 551
Здравейте,момичета!  На мен също ми предстои такава манипулация,но много ме е страх. Някой правил ли е това в Тутракан?

# 552
  • София
Няма нищоооо страшно,не се притеснявай,на мен лично ми беше най неприятна упойката друго страшно няма.Даже си гледах процедурата на екрна.Успех на всички

# 553
Благодаря ти  Simple Smile Аз се надявам да не виждам и чувам докато не приключат     Laughing

# 554
  • София
Аз бях със спинална упойка,т.е обездвижена само от кръста надолу и ми беше много интересно какво има вътре  JoyАко си с пълна няма да виждаш и чуваш.Успех

Общи условия

Активация на акаунт