предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 212 993
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
  • София/Стара Загора
 Blush явно не съм обяснила правилно....
Аз вече използвах едно направление март месец, но искам новата хистероскопия също да е по касатапи се чудех колко време трябва да има между двете направления, защото са по една и съща пътека

# 526
Аз вече използвах едно направление март месец, но искам новата хистероскопия също да е по касатапи се чудех колко време трябва да има между двете направления, защото са по една и съща пътека
Да са в различни месеци.

# 527
  • София/Стара Загора
Да са в различни месеци.

Благодаря! Това ме устройва, март и май, са различни месеци  Mr. Green

# 528
  • София
Привет момичета,не е писано одавна в темата,но имам няколко въпроса,за който ще питам и лекаря,но бих искала да чуя и от вас.
Предстои ми хистеро за премахване на полип в матката с големина 1.15 на 0.75.Ще правя хистерото в Вита при д-р Попов.Трябва да ми вземат повторно секрет за МБ,защото имах бактерии,минах лечение и дано вторият секрет е чист.Въпроса ми е
Имам малко собствено басейнче,мога ли да се къпя(само аз влизам)в него и мога ли да се излагам на слънце след операцията.
Колко време след опер.можем да подновим опитите за бебе?

# 529
  • В сърцето на любимия човек
*mel* - след като е имало проблем с МБ, по-добре избягвай басейна до хистерото, както и поне 10 дни след него. Същото важи и за секса без презерватив, защото така само ще си прехвърляте инфекцията един на друг. Надявам се лечение е приложено и на партньора иначе все едно не са те лекували. Опитите за бебе могат да се подновят след първия цикъл. При мен той дойде 10 дни след хистерото, т.е подрани ми с около седмица.

# 530
  • София
Пънче благодаря ти за отговора  Hug
Да минахме през лечение и двамата,аз слагах 10 дни вагинални глобулки Клион,а съпругът ми изпи 4 хапчета Фасижин,слаед 2 дни съм на повторен секрет за МБ,дано сме се изчистили

# 531
  • София
Здравейте,момичета! Simple SmileДнес ми мина ХСГто и там се откри един полип - 3 мм. тръбите пропуснаха обаче се вижда сак отляво.Въпросите ми са следните колко струва хистероскопията в Надежда- оперативната и диагностичната поотделно по здравната каса и колко струват и двете заедно при положение че от диагностична премине в оперативна? Rolling EyesКакви предварителни изследвания трябва да си направя и какво включва цената за хистероскопия- включва ли предварителните изследвания и кои са точно те? Rolling EyesЩе съм ви благодарна някой ,който е правил наскоро и е наясно с актуалните цени и услуги на клиниката.Благодаря ви предварително! newsm03

# 532
ДА СПОДЕЛЯ И АЗ В ПОНИДЕЛНИК МИ ПРЕДСТОИ ХИСТЕРОСКОПИЯ УМИРАМ СИ ОТ СТРАХ

# 533
Момичета няма от какво да ви е страх и аз бях като вас, но мога да кажа, че това е една много лека манипулация, поне при мен мина така.
desislavastoycheva бях насрочена за диагностична хистероскопия - попитах колко ще струва, казаха ми 500 лв. Обадиха ми се да направя един списък с изследвания - съветът ми е да не ги правиш, защото в деня на приемането ти в кабинета като ти напишат направление ще ти ги пуснат всички изследвания безплатно в клиниката. Единствено трябва да носиш кръвна група. Казах долу на сестрата, че съм за диагностична хистероскопия, тя ми написа направление за оперативна и платих само 330 лв. Изследванията се включват в тази цена, не ги прави предварително. Аз ги направих предварително защото не го разбрах това и си ги бях платила - иначе са спин, васерман, хепатит, пълна кръвна картина, асат, алат имаше и други но вече не ги помня.

# 534
  • София
Благодаря ти много , Vili08 !  Simple SmileЗначи , ако съм те разбрала правилно оперативната хистероскопия  плюс предварителните изследвания  ще ми струват общо 330лв.? Rolling Eyes А след като мине хистероскопията и мине време правят ли се( някакви промивки срещу възпаление и сраствания и пият ли се антибиотици )отново контролна хистероскопия ,за да проверят дали няма нови полипи или сраствания , или за целта първо се прави контролна ХСГ и ако има отново проблем тогава да се премине към хистеро и ако -да , кога още на следващия МЦ ли? newsm78Питам не защото ме е страх ,ами просто бих искала да зная какви пари да предвидя за манипулациите,че нали знаеш........от тях зависят много неща.  Hug                                                                                                                                П.П - момичета да ви се похваля вчера пуснахме документи по фонда за първи път ни е и много се вълнувам зная , че ще падне голямо чакане, но надявам се да си заслужава. newsm44Стискайте палци да ни одобрят!  fingerscrossed

# 535
Десислава след хистероскопията те викат два пъти за поставяне на някакво лекарство за да няма възпаления, мисля че беше около седмица след това не съм много сигурна. Аз отидох само един път и питах Перси дали може да не ходя втори  защото ми идва доста скъпо пътуването и тя каза, че няма проблем. След хистерото имах 2 опита, не се е налагало да се прави отново. Още веднъж ти казвам, че трябва да имаш докумен за кръвна група .
Успех с фонда.

# 536
  • София
Да , аз документ за кръвна група имам - В положителна е .Благодаря ти още веднъж , мила! Wink

# 537
Здравейте,отдавна никой не е писал,но имам въпрос,спешен Simple Smile,минах хистеро и лапаро на веднъж,преди 10дни,възстановявам се нормално,но днес реши,да се появи проблем,имам моменти в които получавам много силни сърбежи.Махнат е полип,както и миомен възел и тръби,в Надежда при д-р Стаменов,разбрахме се, че ще отида на преглед 2-3 седм.след операциите и сега не знам какво да правя с този сърбеж,някой да е имал подобен проблем...?

# 538
Аз не. Най-добре да му се обадиш за всеки случай.. Ако са ти давали антибиотици след опирацията може да са гъбички.

# 539
Лошото е че и все още имам леко зацапване,ако утре продължи ще търся вариант да записвам час...

Общи условия

Активация на акаунт