предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 213 025
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Не се притеснявай, както и в предния си пост написах- процедурата е много лека, упойката - по - добре пълна и според мен, поспиваш си 1 час и те събуждат. Аз не мога да кажа че кървях, по скоро имах розово зацапване 5 6 дни, което премина в кафеникаво последните дни. Цикълът ми дойде точно навреме. На мен ми изписаха антибиотик за 5 дни. Болки не съм имала никакви. Успех, стискам палци!

# 511
Не се притеснявай, както и в предния си пост написах- процедурата е много лека, упойката - по - добре пълна и според мен, поспиваш си 1 час и те събуждат. Аз не мога да кажа че кървях, по скоро имах розово зацапване 5 6 дни, което премина в кафеникаво последните дни. Цикълът ми дойде точно навреме. На мен ми изписаха антибиотик за 5 дни. Болки не съм имала никакви. Успех, стискам палци!
Мерси, точно така е както го описваш. На мен дори не ми изписаха лекарства, но моето "нещо" беше само 5мм.

# 512
Радвам се, че е минала успешно, бързо възстановяване и успехи! Simple Smile
Аз искам да попитам момичетата за първия цикъл след хистероскопията, дойде ми на датата, но кръвотечението е доста обилно и със съсиреци, нормално ли е, при вас как беше? Освен това БТ не спада под 37 градуса, и нещо взех да се притеснявам. Смятам, ако и днес е така да се обадя на лекаря си.

# 513
Здравей! Ами първи цикъл ми беше абсолютно нормален, а темп. тогава още не я мерих и нямам представа. Но ако съдя по доста графики, които разглеждах тия дни, не е изключение да се наблюдава висока темп. прец МЦ, би трябвало последните дни ще ти падне.

п.п. По принцип и моето нормално течение има съсиреци и т.н., но понеже ми дадоха да пия Ясмин един месец преди хистерото (за да кървя по-малко по време на операцията), за това тоя път нямаше.

# 514
Здравей, много благодаря за отговора, звъннах на лекаря си, успокои ме, че е нормално, същевременно кървенето намаля:) и вече съм по - спокойна. За БТ - да се надяваме, че ще спадне следващите дни, днес ми е 2ри ден от МЦ. Хубава вечер на всички!

# 515
Здравейте мацки, предстои ми оперативна хистероскопия за премахване на полип в Надежда. Полипа е около 8 мм. Нямам определен ден. Интересува ме на кой точно ден от МЦ я препоръчват. Утре ще се обаждам за час. Чета различни мнения. Доки, който ме изпраща казва на първи-втори чист ден от МЦ. Освен това ме интересува и цената,  може ли да мине по каса. Понеже не съм от София, и трябва да пристигна ден по-рано ме интересува, дали дават болнични за деня, предхождащ самата процедура? Благодаря Ви предварително за отговора....много съм притеснена  newsm78  newsm78  newsm78

# 516
Здравейте мацки, предстои ми оперативна хистероскопия за премахване на полип в Надежда. Полипа е около 8 мм. Нямам определен ден. Интересува ме на кой точно ден от МЦ я препоръчват. Утре ще се обаждам за час. Чета различни мнения. Доки, който ме изпраща казва на първи-втори чист ден от МЦ. Освен това ме интересува и цената,  може ли да мине по каса. Понеже не съм от София, и трябва да пристигна ден по-рано ме интересува, дали дават болнични за деня, предхождащ самата процедура? Благодаря Ви предварително за отговора....много съм притеснена  newsm78  newsm78  newsm78
Със сигурност минава по каса. Платих само 5.80 за болничния престой. Иначе пътеката май си е скъпичка, ако се наложи да я плащаш.
Болничен за предходния ден мисля, че няма да ти дадат.
Прави се преди овулация, защото след ову лигавицата набъбва. При мен беше на трети чист ден.

# 517
Със сигурност минава по каса. Платих само 5.80 за болничния престой. Иначе пътеката май си е скъпичка, ако се наложи да я плащаш.
Болничен за предходния ден мисля, че няма да ти дадат.
Прави се преди овулация, защото след ову лигавицата набъбва. При мен беше на трети чист ден.

Благодаря ти за информацията REAL_WOMAN!!! Само не разбрах, за Надежда ли ми говориш....доколкото разбрах в Надежда май не работят по каса. Ти в Надежда ли прави хистерото?

# 518
Не, аз си го правих тук в Бургас.  Peace

# 519
Здравейте, бихте ли ми разяснили резултатът от хистолог.изследване.Правиха ми хистероскопия за премахване на полипи.
Фрагменти от аденоматозен ендометриален полип, миометриум със съдов сноп и лекостепенна аденомиоза

# 520
бихте ли ми разяснили резултатът от хистолог.изследване.

За това разяснение най-добре се обърни към лекар.

# 521
Нина, най-добрата клиника си избрала, няма страшно!
Аз съм минала през лапаро по каса с ужасна упойка и 5 дена престой в болница, а хистероскопията ми беше в "Надежда" 650 лв. Все едно, че не са ме оперирали, супер леко и свежо ми беше. Ползват много хубави упойки. Полипът ми беше над см, но всичко беше ок и премина.
Пожелавам успех на всички момичета!

# 522
  • София/Стара Загора
Някой знае ли колко време след хистеро с направление, може да се ползва ново, защото март ми правиха по каса, но сега ми предстои нова и искам пак да е по касата.....

# 523
  • София
Манди,мисля че важи един месец от издаването на направлението.  bouquet

# 524
Някой знае ли колко време след хистеро с направление, може да се ползва ново, защото март ми правиха по каса, но сега ми предстои нова и искам пак да е по касата.....
Искай ново направление.

Общи условия

Активация на акаунт