предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 212 897
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
  • София
да

# 736
  • София
А в Майчин дом имате ли идея колко излиза?Sad Аз в Токуда се обадих и казаха, че дори вече е 600 лв, защото е свършил лимита им за тази операция по ЗК. Евентуално другата година може да е отново 400 лв, защото ще имат пълен лимит...Sad 

# 737

Много сa я вдигнaли  Shocked

# 738
  • София
мда, беше 350 малко преди това.
но си влизаха и изследванията вътре, нищо допълнително не съм плащала.
сутринта преди приемането една саниарка ме  разходи до лабораторията, правиха ми кардиограма, един лекар ми мери кръвно и писа някакви работи.

# 739
  • Северозапада
Във Вита в началото на годината беше 560. Значи цените са горе-долу еднакви навсякъде. Аз много се учудих на цена в Токуда 200 лв.

# 740
  • София
Явно цените са по-високи навсякъде сега, в края на годината именно поради същата причина, както ми казаха в Токуда-заради изчерпан лимит. Казаха ми, че началото на годината може би цената ще е отново 400 лв и ако мога да чакам до тогава, да им звънна за да проверя.

# 741
А някой знае ли за какво се доплаща?
По принцип се поема от касата.

# 742
  • Северозапада
От касата се поемат около 200 лв., двеста и нещо, които изглежда не са достатъчни. Толкова беше и преди 5 години, когато ми направиха абразио за премахване на полип напълно безплатно. Гледах ценоразписа в "Щерев" - 880 лв. платена хистероскопия, в "Малинов" - 850 лв.В тези цени е включено всичко - изследвания, консултация с анестезиолог, анестезия и т.н.

# 743
Отчаяна съм, нали лятото ми махнаха полипа, 4 месеца нямах проблеми, сега пак наново. Уж трябваше да ми дойде цикъл другата седмица, но преди 3 дена се появи някакво течение, като че ли ще ми свършва. Ако пак се проточи 2 седмици язък за парите и мъченията. Вече ми иде  #2gunfire Някой знае ли защо се появяват тези полипи?! Уж всичко беше наред, и сега  Cry

# 744
  • София
Скарлет, моята докторка ми обясни, че често рецидивират. И на мен ми махаха полип, аденоматозен. Не разбрах точно защо, но явно се случва...

# 745
Това е лошото на полипите, независимо къде са, че имат склонност към рецидиви.

# 746
При тези нови цени, ще се разоря, ако през 4 месеца трябва да правя хистеро. А и толкова често пълна упойка  Shocked

# 747
Здравейте момичета,
Включвам се в темата доста объркана и неорентирана. Преди няколко дни ми откриха двурога матка и ми се препоръчва да направя хистероскопия преди да продължа с инвитро. Възможно ли е септума да е причината за неуспешните ми инсеминации? Има ли опасност от рецидив? И попринцип в кой ден на цикъла се прави тази операция? Упойката каква е?
Сигурно задавам глупави въпроси, но нищо не разбирам от тази тематика, съжалявам!

# 748
Поли съжалявам, но да, най-вероятно полипа ти създава проблеми при забременяването. Да, има опасност от рецидив, при мен точно това се случва в момента. Прави се в първият чист ден след менструация с пълна упойка за заплащането прочети последните 2 страници. Не е страшно тръгваш си още същият ден от болницата bouquet

# 749
Поли съжалявам, но да, най-вероятно полипа ти създава проблеми при забременяването. Да, има опасност от рецидив, при мен точно това се случва в момента. Прави се в първият чист ден след менструация с пълна упойка за заплащането прочети последните 2 страници. Не е страшно тръгваш си още същият ден от болницата bouquet

Благодаря, но при мен не става дума за полип, а за двурога матка. Мисля, че е различно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт