предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 212 874
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Стандартна кръвна картина, беше май под 10 лева, със сигурност не е повече от 20 лв.

# 76
  • София
На мен ми искаха ПКК, с време на съсирване и на кървене, биохимия - няколко определени показателя, а вече има и изискване за тест за СПИН. Аз лично помолих личната ми докторка да ми ги пусне по здравната каса и си доплатих още нещо малко в ЦИБАЛАБ.
Иначе в клиника Малинов струват някъде към 70лв.
УСПЕХ   Peace

# 77
  • Пловдив
Може ли хистероскопия да се прави на 13 ят ден от МЦ?

# 78
  • София
Здравейте момичета,
интересувам се някой правил ли е хистероскопията си  в Шейново при д-р Попов? Кажете как минава процедурата там? Гледах на сайта им , но не можах да разбера и цената каква е?

# 79
  • Пловдив
Само да споделя че хистероскопията минава по здравна каса с доплащане,с талон номер 7.Направлението важи за само за 7 дни.Доктора трябва да ви каже номера на пътеката по която минавате за да го попълни личният лекар.

# 80
  • Пловдив
Прегледа ми мина,ще правя хистероскопия другия месец в края.Имам полип в матката който е 1 см,и доки смята че вероятно пречи за забременяването.Назначи ми изследвания който трябва да направя на първият ден от МЦ.След това до десетия ден ще направим и хистерото.След него ще изчакаме няколко месеца за да видим дали ще настъпи бременност,ако не настъпи, каза че ще пробваме с инсеминации.Искрено се надявам да не стигна до там.Но,ще поживеем ще видим..

# 81
Здравейте! Искам да попитам колко време след оперативна хистероскопия може да се започне инвитро процедура? (става дума за махане на полип и евентуално едната тръба)

# 82
Здравейте! Искам да попитам колко време след оперативна хистероскопия може да се започне инвитро процедура? (става дума за махане на полип и евентуално едната тръба)

На мен ми казаха, че поне един цикъл трябва да се пропусне.

# 83
Благодаря за бързата реакция!
Аз чакам одобрение от фонда и се притеснявам, че чак сега се открива полип.
Трябва да го махна преди опита, но и не искам да чакам много. От друга страна не искам и да е прекалено рано.
Съвсем се обърках вече и не мога да взема решение.  Sad

# 84
Не се притеснявай  Hug Махнете сега полипа ако е възможно, вземи си Заповедта от Фонда и от получаването й имаш 6 месеца да направиш опита. Пожелавам ти лека хистероскопия и успешен опит  Hug

# 85
Благодаря много!
Надявам се всичко да мине добре.
Стискам палци на всички!

# 86
Здравейте  Heart Eyes
 В края на месеца ще е и моята хистероскопия,но искам да ви попитам какви изследвания се правя преди операцията (освен ПКК)  newsm78 Ако някой е в Шерев там ли се правят или в друга лаборатория Thinking
Даниелка ти за кога си,да кажеш после как е миналоо  Praynig  Hug
Успех на всичкии!  Praynig  Hug

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 10:50 от molito_84

# 87
  • Пловдив
И аз съм в Щерев и съм за края на ноември,доки ми даде цял лист с изследвания който включват дори спин и васерман newsm78 изследванията ми каза да ги направя на първият ден от МЦ където искам защото съм от Пловдив и да не се разкарвам излишно до София сутринта.

# 88
На някоя от вас отстранявали ли са тръба хистероскопски , защото не мога да разбера може или не ?Би ли обяснил някой минал през хистеро за премахване на тръба ?Благодаря предварително   bouquet

# 89
  • Плевен
Евита,  newsm78 доклкото зная хистероскопия се прави при проблем вътре в матката - полипи, ранички, удебеления. На мен ми маханаха полип. При проблем на яйчници и маточни тръби се прави лапароскопия.  Каквото и да ти се наложи да преживееш стикам палци и смело напред важна е крайната цел!!!!

Общи условия

Активация на акаунт